کلا چرتو پرت زیاد میگیاچی چی بود مگه تایپکت؟؟؟آگاهی همش چرتو پرت بود
وقتی ایران داشت میرفت جام جهان من یه تایپک زده بودم 90دیقه روهوا بود رفت تا صفحه 20تو 90دیقه بازی
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
عاغا من صاحب این اکانت ها بودم که همگی مسدودن:
xsaz
شوالیه انیشتین2بار
vatani
mahdi1255212بار
[quote][div][b]رضا005[/b][/div][div]میگم یک چیزی حال کردی تاپیکم رکورد زد دیروز[/div][/quote]
:|:|:|کلا چرتو پرت زیاد میگیا:|:|:|چی چی بود مگه تایپکت؟؟؟آگاهی همش چرتو پرت بود
وقتی ایران داشت میرفت جام جهان من یه تایپک زده بودم 90دیقه روهوا بود رفت تا صفحه 20تو 90دیقه بازی :mrgreen::mrgreen:
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>:P
چه خبره بابا
با 45 تا سکه ای که خود بازی پاداش میده هم میشه کتیبه زد
خسته نمیشی اینقدر عکس عوض میکنی میخواهی گالری بدم
نم نمای بارون
میریزه رو گیتار
یه شب آرومُ
دوتا چشمِ بیدار
نه
خعلی ممنون
:|[quote][div][b]رضا005[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div]چه خبره بابا
با 45 تا سکه ای که خود بازی پاداش میده هم میشه کتیبه زد
:twisted:[/div][/quote]
خسته نمیشی اینقدر عکس عوض میکنی میخواهی گالری بدم[/div][/quote]
اختلاف را داره میگه یعنی یکی میگه با40 تومن میشه کتیبه زد یکی میگه با400تومن
با40تومن قابلمه هم نمیتونی بزنی
xsaz
شوالیه انیشتین2بار
vatani
mahdi1255212بار
[quote][div][b]رضا005[/b][/div][div][quote][div][b]بای بالون[/b][/div][div]30.400 دیگه چیه؟[/div][/quote]
اختلاف را داره میگه یعنی یکی میگه با40 تومن میشه کتیبه زد یکی میگه با400تومن[/div][/quote]
با40تومن قابلمه هم نمیتونی بزنی
والله دروغ نگم با 30 تومن در سرور دوازده تا موقعی که بودم( 2 هفته اول بازی) رتبه ام زیر 120 بودم که فروختم البته نیرو ی قابل توجهی هم داشتم دوستمون اومد گفت اکانت نسبتا قوی نگفت اکانتی که بخاد باش کتیبه بزنه.
2هفته ی اول بازی کشکه بقیش مهمه که تو رنکینگ بمونی
xsaz
شوالیه انیشتین2بار
vatani
mahdi1255212بار
[quote][div][b]بای بالون[/b][/div][div]والله دروغ نگم با 30 تومن در سرور دوازده تا موقعی که بودم( 2 هفته اول بازی) رتبه ام زیر 120 بودم که فروختم البته نیرو ی قابل توجهی هم داشتم دوستمون اومد گفت اکانت نسبتا قوی نگفت اکانتی که بخاد باش کتیبه بزنه.:ugeek:[/div][/quote]
والله دروغ نگم با 30 تومن در سرور دوازده تا موقعی که بودم( 2 هفته اول بازی) رتبه ام زیر 120 بودم که فروختم البته نیرو ی قابل توجهی هم داشتم دوستمون اومد گفت اکانت نسبتا قوی نگفت اکانتی که بخاد باش کتیبه بزنه.
اتفاقا 2 هفته اول بازی خیلی مهمه اگه بتونی خودتو تثبیت کنی که هیچ اگه نتونستی دیگه باید بری مارو پله بازی کنی.رنک زیاد مهم نیست مهم نیرویی که داخل اکانته
میدونم هفته های اول خیلی مهمه ولی خب بعدش باید خودتو با پول تو رنکینگ نگه داری
منابع جمعیت بالا میبره یه جورایی برای اینکه نیرو داشت هباشی باید زیر ساخت نظامی زیاد بزنی و باال ببری تانیروی خوب گیرت بیاد بخوای نخوای باید رنکینگتم بالا باشه
xsaz
شوالیه انیشتین2بار
vatani
mahdi1255212بار
[quote][div][b]بای بالون[/b][/div][div][quote][div][b]ahmadandmahdi[/b][/div][div][quote][div][b]بای بالون[/b][/div][div]والله دروغ نگم با 30 تومن در سرور دوازده تا موقعی که بودم( 2 هفته اول بازی) رتبه ام زیر 120 بودم که فروختم البته نیرو ی قابل توجهی هم داشتم دوستمون اومد گفت اکانت نسبتا قوی نگفت اکانتی که بخاد باش کتیبه بزنه.:ugeek:[/div][/quote]
2هفته ی اول بازی کشکه بقیش مهمه که تو رنکینگ بمونی [/div][/quote]
اتفاقا 2 هفته اول بازی خیلی مهمه اگه بتونی خودتو تثبیت کنی که هیچ اگه نتونستی دیگه باید بری مارو پله بازی کنی.رنک زیاد مهم نیست مهم نیرویی که داخل اکانته[/div][/quote]
میدونم هفته های اول خیلی مهمه ولی خب بعدش باید خودتو با پول تو رنکینگ نگه داری
منابع جمعیت بالا میبره یه جورایی برای اینکه نیرو داشت هباشی باید زیر ساخت نظامی زیاد بزنی و باال ببری تانیروی خوب گیرت بیاد بخوای نخوای باید رنکینگتم بالا باشه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.