سلام! یه سری اصطلاحات تو بازی عصر پادشاهان رو میبینم و مخصوصاً تو همین انجمن!
مثلاً باگ و تاپیک و ......
هرچی که توذهن شما دوستان هست رو واسم بنویسید که به چه معنی ای هستند.....ممنون.
سرور 16 هستم ولی نسبت به قبل قوی تر!
خواهید دید که کی خواهم بود.
تاپیک یعنی موضوع ، مبحث ، مطلب ، نوشته و همین چیز ...
SHARV هستم مسدود شدم ...
بـه گـلـد سـاپـورت نـیـازمـنـدیـم ...
[quote][div][b]lord of hers[/b][/div][div]سلام! یه سری اصطلاحات تو بازی عصر پادشاهان رو میبینم و مخصوصاً تو همین انجمن!
هرچی که توذهن شما دوستان هست رو واسم بنویسید که به چه معنی ای هستند.....ممنون.[/div][/quote]
تاپیک یعنی موضوع ، مبحث ، مطلب ، نوشته و همین چیز ...
باگ یعنی یکی بیاد سرور رو هــک کنه و با هـک کردن سرور برای خودش کلی سرباز میسازه.مثلا تو ی دقیقه واسه خودش ی میلیون سرباز میسازه ک همچین چیزی امکان پذیر نیست
فیک به معنی حمله باتعداد کم سرباز که معمولا هدف گمراه کردن بازیکن مدافع و یا بدست آوردن تعداد سرباز ها و ...
همر به معنی سرباز های هجومی هست مثل شوالیه و شمشیرزن.
god is good
باگ یعنی یکی بیاد سرور رو هــک کنه و با هـک کردن سرور برای خودش کلی سرباز میسازه.مثلا تو ی دقیقه واسه خودش ی میلیون سرباز میسازه ک همچین چیزی امکان پذیر نیست
فیک به معنی حمله باتعداد کم سرباز که معمولا هدف گمراه کردن بازیکن مدافع و یا بدست آوردن تعداد سرباز ها و ...
همر به معنی سرباز های هجومی هست مثل شوالیه و شمشیرزن.
صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم...
[quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]برو به تاپیک بانک اصطلاحات همه رو کامل توضیح داده[/div][/quote]
به درد نمیخوره نرو اونجا ،،، از من بپرس [/div][/quote]
اه ببخشید البته
خوشم میاد فقط ادعاش میشه همه ی انجمن باهاش مشکل دارن و ازش متنفر هستند از قدیمیها مثل بینگو گرفته تا کسایی که تازه اومدند ،،
حتی یه دوست هم نداشت بره توی تایپیک رفیق اسمش را بزاره
خیلی ببخشید
ولی من از کسی متنفر نیستم
اگر باشم هم تو دلم نگه میدارم
لطفا اسم نبرید.
با احترام
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]نه بر عکس کاملا برای اولین بار کاملا تایید کردم [/div][/quote]
خوشم میاد فقط ادعاش میشه همه ی انجمن باهاش مشکل دارن و ازش متنفر هستند از قدیمیها مثل بینگو گرفته تا کسایی که تازه اومدند ،،
حتی یه دوست هم نداشت بره توی تایپیک رفیق اسمش را بزاره :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
خیلی ببخشید
ولی من از کسی متنفر نیستم
اگر باشم هم تو دلم نگه میدارم
لطفا اسم نبرید.
با احترام
توحین نکن آقا
inera@att.net
[quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]نه بر عکس کاملا برای اولین بار کاملا تایید کردم [/div][/quote]
حتی یه دوست هم نداشت بره توی تایپیک رفیق اسمش را بزاره :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
توحین نکن آقا
باشه دوستان عزیز ؛ این تایپیک همین جوریه که شما گفتید ؛ منم برای این که خیال شما راحت بشه تایپیکو حذف کردم ،، امیدوارم شما به خواستتون رسیده باشید
این مطلب در 1392/04/05 18:48:45 نوشته شده است و در 1392/04/05 18:49:49 ویرایش شده است .
دوباره وقت حرص خوردن شزوع شد
باشه دوستان عزیز ؛ این تایپیک همین جوریه که شما گفتید ؛ منم برای این که خیال شما راحت بشه تایپیکو حذف کردم ،، امیدوارم شما به خواستتون رسیده باشید
باشه دوستان عزیز ؛ این تایپیک همین جوری که شما گفتید ؛ منم برای این که خیال شما راحت بشه تایپیک حذف کردم ،، امیدوارم شما به خواستتون رسیده باشید
نه تاپیک جالبی بود خدایی من خیلی ازش استفاده کردم ...
SHARV هستم مسدود شدم ...
بـه گـلـد سـاپـورت نـیـازمـنـدیـم ...
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]نه بر عکس کاملا برای اولین بار کاملا تایید کردم [/div][/quote]
باشه دوستان عزیز ؛ این تایپیک همین جوری که شما گفتید ؛ منم برای این که خیال شما راحت بشه تایپیک حذف کردم ،، امیدوارم شما به خواستتون رسیده باشید [/div][/quote]
نه تاپیک جالبی بود خدایی من خیلی ازش استفاده کردم ...
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.