رهام بیچاره اکانتش را دست کی داده!!!! بچه جان تا صبح فارم میشی ، رمز اکانت را بده تا بازی یادت بدم
برات فرستادم ، چطوری از این موضوع میتونم باز کنم ؟
اگه منظورت اضافه کردن یه موضوع جدیده میتونی از افزودن مطلب جدید که کناره هر بخش هست استفاده کنی
صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم...
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div]پس چرا رنگی نمیشه ؟[/div][/quote]
رهام بیچاره اکانتش را دست کی داده!!!! بچه جان تا صبح فارم میشی ، رمز اکانت را بده تا بازی یادت بدم [/div][/quote]
برات فرستادم ، چطوری از این موضوع میتونم باز کنم ؟ [/div][/quote]
اگه منظورت اضافه کردن یه موضوع جدیده میتونی از افزودن مطلب جدید که کناره هر بخش هست استفاده کنی
به جای اینا کار یادش بده ....اگه نقل قول بزنی حرفای قبل ازتو رنگی میشه ولی اخریش که مال تو باشه نه
چیزی که مدت ها منتظرش بودم را به دست آوردم
اکانته سرور 14 رهامو دیگه من برش داشتم برای خودم داداش فرهاد گل ؛ ممنونم ازت ؛؛ داداشت نامردی کرده بود منو فارم کرد پس حقمه اکانتش را بردارم
ازاین شوخیا نکن باهاش تو که این طوری نبودی
[quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]به جای اینا کار یادش بده ....اگه نقل قول بزنی حرفای قبل ازتو رنگی میشه ولی اخریش که مال تو باشه نه[/div][/quote]
چیزی که مدت ها منتظرش بودم را به دست آوردم :lol::lol::lol:
اکانته سرور 14 رهامو دیگه من برش داشتم برای خودم داداش فرهاد گل ؛ ممنونم ازت ؛؛ داداشت نامردی کرده بود منو فارم کرد پس حقمه اکانتش را بردارم :lol::lol::lol:[/div][/quote]
به جای اینا کار یادش بده ....اگه نقل قول بزنی حرفای قبل ازتو رنگی میشه ولی اخریش که مال تو باشه نه
چیزی که مدت ها منتظرش بودم را به دست آوردم
اکانته سرور 14 رهامو دیگه من برش داشتم برای خودم داداش فرهاد گل ؛ ممنونم ازت ؛؛ داداشت نامردی کرده بود منو فارم کرد پس حقمه اکانتش را بردارم
مگه من شوخی دارم ؟؟؟؟؟؟ خیلی هم جدی گفتم
در ضمن نیروهاتو دارم میفرستم برای خودم ناراحت نباش ، تو برو بخواب من حواسم به همه جا هست ، فرهاد گلم برو منچ بازی کن عصر پاداشاهانم بزار برای من
تاحالا فکر کردی سرکاری؟؟
[quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]به جای اینا کار یادش بده ....اگه نقل قول بزنی حرفای قبل ازتو رنگی میشه ولی اخریش که مال تو باشه نه[/div][/quote]
چیزی که مدت ها منتظرش بودم را به دست آوردم :lol::lol::lol:
اکانته سرور 14 رهامو دیگه من برش داشتم برای خودم داداش فرهاد گل ؛ ممنونم ازت ؛؛ داداشت نامردی کرده بود منو فارم کرد پس حقمه اکانتش را بردارم :lol::lol::lol:[/div][/quote]
ازاین شوخیا نکن باهاش تو که این طوری نبودی[/div][/quote]
مگه من شوخی دارم ؟؟؟؟؟؟ خیلی هم جدی گفتم :lol::lol::lol:
در ضمن نیروهاتو دارم میفرستم برای خودم ناراحت نباش ، تو برو بخواب من حواسم به همه جا هست ، فرهاد گلم برو منچ بازی کن عصر پاداشاهانم بزار برای من :lol:[/div][/quote]
تاحالا فکر کردی سرکاری؟؟
اینا ویرگول گذاشتن تو خونوادشون ارثیه یا هردوشون یه نفرن؟؟؟
به خاطر اینه که بابامون بهمون نوشتن یاد داده و اونم هی ویگول میزاره ،،، علی هم از ما یاد گرفته حتی افشینم دیگه ویرگول میزاره
مواظب خودتون باشید ویروس ویرگول داره میاد
حالا من یه کار را از داداشت یاد گرفتم باید بکنی تو چشمم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی مطمئنن از یک خون هستید داداشت به مدرکش مینازه تو هم مدال نقره ات
بیخیال شو، چجوری اسم اکانت را عوض کنم؟ میخوام اسم اکانت را بکنم فرهاد قنبری ، اگه میخوای کمکم کنی اینو بهم یاد بده
نمیشه عوض کرد
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]اینا ویرگول گذاشتن تو خونوادشون ارثیه یا هردوشون یه نفرن؟؟؟[/div][/quote]
به خاطر اینه که بابامون بهمون نوشتن یاد داده و اونم هی ویگول میزاره ،،، علی هم از ما یاد گرفته حتی افشینم دیگه ویرگول میزاره
مواظب خودتون باشید ویروس ویرگول داره میاد [/div][/quote]
حالا من یه کار را از داداشت یاد گرفتم باید بکنی تو چشمم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی مطمئنن از یک خون هستید داداشت به مدرکش مینازه تو هم مدال نقره ات [/div][/quote]
بیخیال شو، چجوری اسم اکانت را عوض کنم؟ میخوام اسم اکانت را بکنم فرهاد قنبری ، اگه میخوای کمکم کنی اینو بهم یاد بده [/div][/quote]
نمیشه عوض کرد :lol:
صبرکن سرور بعدی که خواست ثبت نام کنی یه اسم دیگه بذار
چجوری عکسم را عوض کنم ؟ خوشم نمیاد عکسم این باشه
دوباره وقت حرص خوردن شزوع شد
[quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]صبرکن سرور بعدی که خواست ثبت نام کنی یه اسم دیگه بذار[/div][/quote]
صبرکن سرور بعدی که خواست ثبت نام کنی یه اسم دیگه بذار
تو خیلی نامردی
داداشت عاشق این عکسه اگه فهمید عوضش کردی میاد گردنت را میشکنه
ولی به هرحال برو توی بازی قسمت تنظیمات بعد اکانته مرکزی بزن بعد رمزتو وارد کن وارد اکانته مرکزی شو بعدش توی قسمت پروفایل یه عکس جدید بزار
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]صبرکن سرور بعدی که خواست ثبت نام کنی یه اسم دیگه بذار[/div][/quote]
چجوری عکسم را عوض کنم ؟ خوشم نمیاد عکسم این باشه [/div][/quote]
تو خیلی نامردی :lol:
داداشت عاشق این عکسه اگه فهمید عوضش کردی میاد گردنت را میشکنه
ولی به هرحال برو توی بازی قسمت تنظیمات بعد اکانته مرکزی بزن بعد رمزتو وارد کن وارد اکانته مرکزی شو بعدش توی قسمت پروفایل یه عکس جدید بزار
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.