خوشم میاد فقط ادعاش میشه همه ی انجمن باهاش مشکل دارن و ازش متنفر هستند از قدیمیها مثل بینگو گرفته تا کسایی که تازه اومدند ،،
حتی یه دوست هم نداشت بره توی تایپیک رفیق اسمش را بزاره
باشه دوستان عزیز ؛ این تایپیک همین جوریه که شما گفتید ؛ منم برای این که خیال شما راحت بشه تایپیکو حذف کردم ،، امیدوارم شما به خواستتون رسیده باشید
چرا حذف کردید،این همه آدم میومدن میدیدن به دردشون میخورد خب
inera@att.net
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]نه بر عکس کاملا برای اولین بار کاملا تایید کردم [/div][/quote]
خوشم میاد فقط ادعاش میشه همه ی انجمن باهاش مشکل دارن و ازش متنفر هستند از قدیمیها مثل بینگو گرفته تا کسایی که تازه اومدند ،،
حتی یه دوست هم نداشت بره توی تایپیک رفیق اسمش را بزاره :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
باشه دوستان عزیز ؛ این تایپیک همین جوریه که شما گفتید ؛ منم برای این که خیال شما راحت بشه تایپیکو حذف کردم ،، امیدوارم شما به خواستتون رسیده باشید [/div][/quote]
چرا حذف کردید،این همه آدم میومدن میدیدن به دردشون میخورد خب :roll:
منم ازش استفاده کردم ولی .....انگار صفحه اخرش باید پاک میشد....
صفحه اولش مهمه ...
حالا مگه چی بود صفحه آخرش ؟
پس درسته که واسه همون پاک شد؟؟.....اونجا یه نفر اومده بود یه پست گذاشته بود که هرچی دردوبلای شماست بخوره توسر بعضی باتجربه ها بعدشم من پست دادم که مهم نیته که اونم انگار ......از تشکر وپست تشکری که اول تاپیک گذاشتم متاسفم ادامشو علی ای اچ پی بهتر میدونه....
صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم...
[quote][div][b]sharv2[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]منم ازش استفاده کردم ولی .....انگار صفحه اخرش باید پاک میشد....[/div][/quote]
صفحه اولش مهمه ...
حالا مگه چی بود صفحه آخرش ؟[/div][/quote]
پس درسته که واسه همون پاک شد؟؟.....اونجا یه نفر اومده بود یه پست گذاشته بود که هرچی دردوبلای شماست بخوره توسر بعضی باتجربه ها بعدشم من پست دادم که مهم نیته که اونم انگار ......از تشکر وپست تشکری که اول تاپیک گذاشتم متاسفم ادامشو علی ای اچ پی بهتر میدونه....
حتی یه دوست هم نداشت بره توی تایپیک رفیق اسمش را بزاره
رهامو میگی؟اون رفیقمه خب
...............
[quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]نه بر عکس کاملا برای اولین بار کاملا تایید کردم [/div][/quote]
حتی یه دوست هم نداشت بره توی تایپیک رفیق اسمش را بزاره :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
رهامو میگی؟اون رفیقمه خب
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.