دوستان من دیدبان گرفتم، ولی نیروهای دشمن رو به صورت درصدی نشون میده، مثلا میگه 60 درصد نیزده دار، 30 درصد شمشیر زن دارن میان، خب این یعنی چی؟ یعنی نیروهایی که دارن میان به اندازه 50 درصد نیرو های منن یا اینکه طرف 50 درصد نیرو هاشو فرستاده؟
الکی 5 تا سکه هم هدر دادیم واسش
دوستان من دیدبان گرفتم، ولی نیروهای دشمن رو به صورت درصدی نشون میده، مثلا میگه 60 درصد نیزده دار، 30 درصد شمشیر زن دارن میان، خب این یعنی چی؟ یعنی نیروهایی که دارن میان به اندازه 50 درصد نیرو های منن یا اینکه طرف 50 درصد نیرو هاشو فرستاده؟
نه یهنی 60 درصد سربازایی که داره بهت حمله می کنه نیزه داره
[quote][div][b]william jones[/b][/div][div]دوستان من دیدبان گرفتم، ولی نیروهای دشمن رو به صورت درصدی نشون میده، مثلا میگه 60 درصد نیزده دار، 30 درصد شمشیر زن دارن میان، خب این یعنی چی؟ یعنی نیروهایی که دارن میان به اندازه 50 درصد نیرو های منن یا اینکه طرف 50 درصد نیرو هاشو فرستاده؟
الکی 5 تا سکه هم هدر دادیم واسش[/div][/quote]
نه یهنی 60 درصد سربازایی که داره بهت حمله می کنه نیزه داره
تنها کاربرد مفید این قابلیت شناسایی حملاتی هست که منجنیق دارن
نه اگه زمان حمله طولانی باشه خوب میشه فهمید دیگه منجنیق فرستاده یانه.
[quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div]تنها کاربرد مفید این قابلیت شناسایی حملاتی هست که منجنیق دارن8-)
[/div][/quote]
نه اگه زمان حمله طولانی باشه خوب میشه فهمید دیگه منجنیق فرستاده یانه.
نم نمای بارون
میریزه رو گیتار
یه شب آرومُ
دوتا چشمِ بیدار
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div]هر جا میرم اخرین پیامش یه اسپم از تو:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:[/div][/quote]
واقعا :?:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.