kadkhoda
تو اشتباه کردی بخاطر 1حمله این قابلیتو فعال کردی.اینو زمانی فعال میکنن که حمله های زیادی روت باشه .نه فقط 1 حمله
پولداریه داداش، واسه یه اتک هم قابلیت فعال میکنیم
نه شوخی کردم، پولم کجا بود، یه 5 تا سکه مونده بود ته جیبم گفتم یه دیدبان بذارم حمله ها رو رصد کنم
best..player
william jones
دوستان من دیدبان گرفتم، ولی نیروهای دشمن رو به صورت درصدی نشون میده، مثلا میگه 60 درصد نیزده دار، 30 درصد شمشیر زن دارن میان، خب این یعنی چی؟ یعنی نیروهایی که دارن میان به اندازه 50 درصد نیرو های منن یا اینکه طرف 50 درصد نیرو هاشو فرستاده؟
الکی 5 تا سکه هم هدر دادیم واسش
اگه طرز کار کردن باهاش رو بلد باشی مواقعی که چند حمله رو شهرات باشه میتونی حمله ی اصلی دشمنتو تشخیص بدی که رو کدوم شهرته و اون شهرتو پر از دف کنی تا حریفت دیوار شه...
این قابلیت هم جذابیت خودشو داره...
وگرنه اگه با فعال کردن این قابلیت تعداد نیروهای مهاجم معلوم میشد که بازی کلا جذابیت خودشو از دست میداد.
یا علی
آخه کلا آدمو گول میزنه، زده 50 درصد نیرو دارن میان، اونوقت نیروها رسیدن میبینم فیک بوده، فقط یدونه نیزه دار
[quote][div][b]kadkhoda[/b][/div][div]تو اشتباه کردی بخاطر 1حمله این قابلیتو فعال کردی.اینو زمانی فعال میکنن که حمله های زیادی روت باشه .نه فقط 1 حمله[/div][/quote]
پولداریه داداش، واسه یه اتک هم قابلیت فعال میکنیم:D نه شوخی کردم، پولم کجا بود، یه 5 تا سکه مونده بود ته جیبم گفتم یه دیدبان بذارم حمله ها رو رصد کنم
[quote][div][b]best..player[/b][/div][div][quote][div][b]william jones[/b][/div][div]دوستان من دیدبان گرفتم، ولی نیروهای دشمن رو به صورت درصدی نشون میده، مثلا میگه 60 درصد نیزده دار، 30 درصد شمشیر زن دارن میان، خب این یعنی چی؟ یعنی نیروهایی که دارن میان به اندازه 50 درصد نیرو های منن یا اینکه طرف 50 درصد نیرو هاشو فرستاده؟
الکی 5 تا سکه هم هدر دادیم واسش[/div][/quote]
اگه طرز کار کردن باهاش رو بلد باشی مواقعی که چند حمله رو شهرات باشه میتونی حمله ی اصلی دشمنتو تشخیص بدی که رو کدوم شهرته و اون شهرتو پر از دف کنی تا حریفت دیوار شه...
این قابلیت هم جذابیت خودشو داره...
وگرنه اگه با فعال کردن این قابلیت تعداد نیروهای مهاجم معلوم میشد که بازی کلا جذابیت خودشو از دست میداد.
یا علی[/div][/quote]
آخه کلا آدمو گول میزنه، زده 50 درصد نیرو دارن میان، اونوقت نیروها رسیدن میبینم فیک بوده، فقط یدونه نیزه دار