[quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div]هر جا میرم اخرین پیامش یه اسپم از تو:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:[/div][/quote]
واقعا :?:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
اره زنگ تفریح هم اخریش خنده از تو:shock::shock::shock:
نم نمای بارون
میریزه رو گیتار
یه شب آرومُ
دوتا چشمِ بیدار
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div]هر جا میرم اخرین پیامش یه اسپم از تو:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:[/div][/quote]
اره زنگ تفریح هم اخریش خنده از تو:shock::shock::shock:[/div][/quote]
:lol::lol:
خب این سرور جدیده شروع نمیشه ما هم اینجاییم:roll::roll::roll:
امضات هم که سرکاریه اخه سرور 15 کجاش شروع شده که پیش ثبت نامش رو زدی من رفتم دیدم اصلا هنوز نیومده
i knew you were trouble
[quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div]هر جا میرم اخرین پیامش یه اسپم از تو:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:[/div][/quote]
خب این سرور جدیده شروع نمیشه ما هم اینجاییم:roll::roll::roll:[/div][/quote]
امضات هم که سرکاریه اخه سرور 15 کجاش شروع شده که پیش ثبت نامش رو زدی من رفتم دیدم اصلا هنوز نیومده:oops::oops::oops::oops::oops:
امضات هم که سرکاریه اخه سرور 15 کجاش شروع شده که پیش ثبت نامش رو زدی من رفتم دیدم اصلا هنوز نیومده
نم نمای بارون
میریزه رو گیتار
یه شب آرومُ
دوتا چشمِ بیدار
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div]هر جا میرم اخرین پیامش یه اسپم از تو:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:[/div][/quote]
امضات هم که سرکاریه اخه سرور 15 کجاش شروع شده که پیش ثبت نامش رو زدی من رفتم دیدم اصلا هنوز نیومده:oops::oops::oops::oops::oops:[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol:
i knew you were trouble
[quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div]هر جا میرم اخرین پیامش یه اسپم از تو:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:[/div][/quote]
امضات هم که سرکاریه اخه سرور 15 کجاش شروع شده که پیش ثبت نامش رو زدی من رفتم دیدم اصلا هنوز نیومده:oops::oops::oops::oops::oops:[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x
دوستان من دیدبان گرفتم، ولی نیروهای دشمن رو به صورت درصدی نشون میده، مثلا میگه 60 درصد نیزده دار، 30 درصد شمشیر زن دارن میان، خب این یعنی چی؟ یعنی نیروهایی که دارن میان به اندازه 50 درصد نیرو های منن یا اینکه طرف 50 درصد نیرو هاشو فرستاده؟
الکی 5 تا سکه هم هدر دادیم واسش
اگه طرز کار کردن باهاش رو بلد باشی مواقعی که چند حمله رو شهرات باشه میتونی حمله ی اصلی دشمنتو تشخیص بدی که رو کدوم شهرته و اون شهرتو پر از دف کنی تا حریفت دیوار شه...
این قابلیت هم جذابیت خودشو داره...
وگرنه اگه با فعال کردن این قابلیت تعداد نیروهای مهاجم معلوم میشد که بازی کلا جذابیت خودشو از دست میداد.
یا علی
برای شادی آقامون امام زمان(عج) صلوات بفرستید
[quote][div][b]william jones[/b][/div][div]دوستان من دیدبان گرفتم، ولی نیروهای دشمن رو به صورت درصدی نشون میده، مثلا میگه 60 درصد نیزده دار، 30 درصد شمشیر زن دارن میان، خب این یعنی چی؟ یعنی نیروهایی که دارن میان به اندازه 50 درصد نیرو های منن یا اینکه طرف 50 درصد نیرو هاشو فرستاده؟
الکی 5 تا سکه هم هدر دادیم واسش[/div][/quote]
اگه طرز کار کردن باهاش رو بلد باشی مواقعی که چند حمله رو شهرات باشه میتونی حمله ی اصلی دشمنتو تشخیص بدی که رو کدوم شهرته و اون شهرتو پر از دف کنی تا حریفت دیوار شه...
این قابلیت هم جذابیت خودشو داره...
وگرنه اگه با فعال کردن این قابلیت تعداد نیروهای مهاجم معلوم میشد که بازی کلا جذابیت خودشو از دست میداد.
یا علی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.