[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]boy_fire[/b][/div][div]قهرمانان سرور تقریبا چقدر پول خرج بازی میکنن؟[/div][/quote]
:roll:
من که نمیدونم
ممد چه قدر خرج میکنی؟ :roll:[/div][/quote]
خودت چقد خرج میکنی:lol::D
[quote][div][b]boy_fire[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]boy_fire[/b][/div][div]قهرمانان سرور تقریبا چقدر پول خرج بازی میکنن؟[/div][/quote]
:roll:
من که نمیدونم
ممد چه قدر خرج میکنی؟ :roll:[/div][/quote]
خودت چقد خرج میکنی:lol::D[/div][/quote]
اصلا خرج نمی کنم
خیلی خیلی زیاد : )
البته میدونم الان نسبت به 30 سرور قبل که من بازی میکردم خرج کمتر شده چون بازیکنا کمتر شدن ولی بازم خیلی خرج برمیداره
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]boy_fire[/b][/div][div]قهرمانان سرور تقریبا چقدر پول خرج بازی میکنن؟[/div][/quote]
خیلی خیلی زیاد : )
البته میدونم الان نسبت به 30 سرور قبل که من بازی میکردم خرج کمتر شده چون بازیکنا کمتر شدن ولی بازم خیلی خرج برمیداره
بستگی به سرور داره و خود پلیرا کتیبه زن پلیراش و رقیب ها و پولی که طرف داره اکثراً از پول جایزها و کتیبه خیلی بیشتر خرج میکنن حداقل 700 تومن به بالا هم سکه میخرن
محمد پهلوان
بستگی به سرور داره و خود پلیرا کتیبه زن پلیراش و رقیب ها و پولی که طرف داره اکثراً از پول جایزها و کتیبه خیلی بیشتر خرج میکنن حداقل 700 تومن به بالا هم سکه میخرن
یعنی 800 تومن میمونه واسشون؟
ن
[quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]بستگی به سرور داره و خود پلیرا کتیبه زن پلیراش و رقیب ها و پولی که طرف داره اکثراً از پول جایزها و کتیبه خیلی بیشتر خرج میکنن حداقل 700 تومن به بالا هم سکه میخرن [/div][/quote]
نه بابا میگم هیچی نمیمونه واسشون جیبشونم خالی میشه
محمد پهلوان
[quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]بستگی به سرور داره و خود پلیرا کتیبه زن پلیراش و رقیب ها و پولی که طرف داره اکثراً از پول جایزها و کتیبه خیلی بیشتر خرج میکنن حداقل 700 تومن به بالا هم سکه میخرن [/div][/quote]
یعنی 800 تومن میمونه واسشون؟[/div][/quote]
نه بابا میگم هیچی نمیمونه واسشون جیبشونم خالی میشه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.