یه اک بخوای نگه داری تو تاپ غارت و پاپ که شهر سوخته هم داشته باشه هفته ای ۱۵۰ الا ۳۰۰ خرج داره اونم فقط خرج سکه البته سرور که جلوتر بره خرج کمتر میشه اما خب دیگه تعدیل واسه سوخته ها بالا کشیدن شهر تازه چیزی نیس که بشه با خرج کم ازش رد شد
خرج پلیر رو بخوای حساب کنی چون بعضیا پلیراشون هم با دستمزد بازی میکنن میزنه بالا تر خرج
درگیری داشته باشن بخوان خلاف قوانین اکانت بخرن یا به کسی پول بدن بزنه همه که دیگه جای خود داره
خلاصه کف خرج کتیبه با حساب من ۳.۵ میل هستش تکرار میکنم کف خرج وگرنه ۱۰ تومن هم داشتیم خرج کردن
چه خبره امیر یکم بیا پایین تر 150 تومن تو یه هفته
i knew you were trouble
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]یه اک بخوای نگه داری تو تاپ غارت و پاپ که شهر سوخته هم داشته باشه هفته ای ۱۵۰ الا ۳۰۰ خرج داره اونم فقط خرج سکه البته سرور که جلوتر بره خرج کمتر میشه اما خب دیگه تعدیل واسه سوخته ها بالا کشیدن شهر تازه چیزی نیس که بشه با خرج کم ازش رد شد
خرج پلیر رو بخوای حساب کنی چون بعضیا پلیراشون هم با دستمزد بازی میکنن میزنه بالا تر خرج
درگیری داشته باشن بخوان خلاف قوانین اکانت بخرن یا به کسی پول بدن بزنه همه که دیگه جای خود داره
خلاصه کف خرج کتیبه با حساب من ۳.۵ میل هستش تکرار میکنم کف خرج وگرنه ۱۰ تومن هم داشتیم خرج کردن [/div][/quote]
چه خبره امیر یکم بیا پایین تر 150 تومن تو یه هفته :icon_4:
یه اک بخوای نگه داری تو تاپ غارت و پاپ که شهر سوخته هم داشته باشه هفته ای ۱۵۰ الا ۳۰۰ خرج داره اونم فقط خرج سکه البته سرور که جلوتر بره خرج کمتر میشه اما خب دیگه تعدیل واسه سوخته ها بالا کشیدن شهر تازه چیزی نیس که بشه با خرج کم ازش رد شد
خلاصه کف خرج کتیبه با حساب من ۳.۵ میل هستش تکرار میکنم کف خرج وگرنه ۱۰ تومن هم داشتیم خرج کردن
چه خبره امیر یکم بیا پایین تر 150 تومن تو یه هفته
از کی تا حالا تو خرج کن شدی خبر ندارم ؟
بیا رو هر اک اکیپ یه پک بزن بعد در مورد مخارج اینجا نظر بده
تا فردا صبح اومدی اومدی نیومدی این همه اک رو داریم صفر میکنم اک تو هم روش
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]یه اک بخوای نگه داری تو تاپ غارت و پاپ که شهر سوخته هم داشته باشه هفته ای ۱۵۰ الا ۳۰۰ خرج داره اونم فقط خرج سکه البته سرور که جلوتر بره خرج کمتر میشه اما خب دیگه تعدیل واسه سوخته ها بالا کشیدن شهر تازه چیزی نیس که بشه با خرج کم ازش رد شد
خلاصه کف خرج کتیبه با حساب من ۳.۵ میل هستش تکرار میکنم کف خرج وگرنه ۱۰ تومن هم داشتیم خرج کردن [/div][/quote]
چه خبره امیر یکم بیا پایین تر 150 تومن تو یه هفته :icon_4:[/div][/quote]
از کی تا حالا تو خرج کن شدی خبر ندارم ؟
بیا رو هر اک اکیپ یه پک بزن بعد در مورد مخارج اینجا نظر بده
تا فردا صبح اومدی اومدی نیومدی این همه اک رو داریم صفر میکنم اک تو هم روش
الان خودتو قهرمان حساب کردی تو این تاپیک پست گذاشتی ؟
ریپلایت که سهله، هیچیتو نمیکنم
[quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]الان خودتو قهرمان حساب کردی تو این تاپیک پست گذاشتی ؟
ریپلایت که سهله، هیچیتو نمیکنم[/div][/quote]
:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.