ممکنه اکانت بخرن
محمد پهلوان
نویسنده | پیغام |
---|---|
اکانت های فعال کنونی |
1397/04/25 22:49:50
ممکنه اکانت بخرن
محمد پهلوان
|
|
1397/05/05 03:24:23
یه اک بخوای نگه داری تو تاپ غارت و پاپ که شهر سوخته هم داشته باشه هفته ای ۱۵۰ الا ۳۰۰ خرج داره اونم فقط خرج سکه البته سرور که جلوتر بره خرج کمتر میشه اما خب دیگه تعدیل واسه سوخته ها بالا کشیدن شهر تازه چیزی نیس که بشه با خرج کم ازش رد شد
خرج پلیر رو بخوای حساب کنی چون بعضیا پلیراشون هم با دستمزد بازی میکنن میزنه بالا تر خرج درگیری داشته باشن بخوان خلاف قوانین اکانت بخرن یا به کسی پول بدن بزنه همه که دیگه جای خود داره خلاصه کف خرج کتیبه با حساب من ۳.۵ میل هستش تکرار میکنم کف خرج وگرنه ۱۰ تومن هم داشتیم خرج کردن اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد اصلا شاید من ستاره ای ندارم. هدایت |
|
1397/05/19 08:08:51
ما روزی ۱۵۰ تا مصرف میکنیم برا ۴ تا سوخته و تاپ غارت فقط طرف کیو میگیری؟
دوستت؟ یا بابات؟؟ که به ناحق زده زیر گوش رفیقت و هر 3 اینو خوب میدونید |
|
1397/05/19 20:43:27
۱۵۰ تا ۳۰۰ که گفتم هزار تومن بود گلم نه سکه اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
|
1397/05/20 12:46:52
ن اون دیگ خرج اضافیه اصولا بستگی ب خیلی چیزا داره مورد داریم همین سرور 47 طرف روزی 600-700. تا سکه خرج میکرد ولی ... بازیکن خوب و با تجربه ای هم بود ن اینک بگیم ناشی بازی در اورده ولی خب، ما با همین ۱۵۰ تا حدودا در ۳ روز ک میشه حدود ۳۰۰-۴۰۰ تا در هفته داریم بازی میکنیم و اک خوبی هم کشیدیم بالا طرف کیو میگیری؟
|
1397/05/20 20:30:22
اینی که میگم اکش میشه ۱ تا ۳ تو پاپ و غارت همونطوری که اکای اکیپ ما هر سرور که باشیم هستن اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
|
1397/05/20 21:11:43
پاپ ک اصلا مهم نی میمونه غارت ک بنظر من هنر اینه با کمترین هزینه اک خوب بکشی بالا و الا شما ۲ تومن بده دست بچه 10 ساله، برات اک میاره بالا حال کنی طرف کیو میگیری؟
|
1397/05/21 02:38:12
تعداد شهر بیشتر یعنی تعداد همر بیشتر یعنی جای بیشتر برای آرشیو گنجینه اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
|
1397/05/21 12:44:21
حاجی نگفتم ک دیگ 1 شهر بده بالا با همون برو جلو تا اخر طرف کیو میگیری؟
|
1397/05/21 14:56:05
ما هرچی شهر میزنیم بازم تهش جا برا آرشیو کم میاریم اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
منوی کاربری
|
||