به کسی که دوست داری یه جمله بگو و بگو که کیه شاید بقیه جمله ای برا گفتن نداشته باشن به عشقشون بگن ،از اینجا یاد بگیرن.
داداش حال داشتیه یه روزه این همه موضوع بدی بیرونا؟
خودت بگو ببینم یه بار نگی مادرم میزنم تو سرم تا بمیرم
بگو کلک ما از تو یاد بگیریم
[quote][div][b]alireza50001394[/b][/div][div]به کسی که دوست داری یه جمله بگو و بگو که کیه شاید بقیه جمله ای برا گفتن نداشته باشن به عشقشون بگن ،از اینجا یاد بگیرن.[/div][/quote]
بگو کلک ما از تو یاد بگیریم :icon_2:
به کسی که دوست داری یه جمله بگو و بگو که کیه شاید بقیه جمله ای برا گفتن نداشته باشن به عشقشون بگن ،از اینجا یاد بگیرن.
مادرم دوست دارم ههههههههههههههههه
[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]alireza50001394[/b][/div][div]به کسی که دوست داری یه جمله بگو و بگو که کیه شاید بقیه جمله ای برا گفتن نداشته باشن به عشقشون بگن ،از اینجا یاد بگیرن.[/div][/quote]
بگو کلک ما از تو یاد بگیریم :icon_2:[/div][/quote]
مادرم دوست دارم ههههههههههههههههه:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
مادرم دوست دارم ههههههههههههههههه
ای کلکککککککککککک من که میدونم کیه؟
دروغ گفتم نمی دونم
[quote][div][b]alireza50001394[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]alireza50001394[/b][/div][div]به کسی که دوست داری یه جمله بگو و بگو که کیه شاید بقیه جمله ای برا گفتن نداشته باشن به عشقشون بگن ،از اینجا یاد بگیرن.[/div][/quote]
بگو کلک ما از تو یاد بگیریم :icon_2:[/div][/quote]
مادرم دوست دارم ههههههههههههههههه:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
ای کلکککککککککککک من که میدونم کیه؟
دروغ گفتم نمی دونم :lol:
[quote][div][b]alireza50001394[/b][/div][div]به کسی که دوست داری یه جمله بگو و بگو که کیه شاید بقیه جمله ای برا گفتن نداشته باشن به عشقشون بگن ،از اینجا یاد بگیرن.[/div][/quote]
:icon_2:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.