گفتم ارزو بگو نه بیا نت حروم کن به قول خودت # فکررررررر
[quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div]در حال حاضر چیزی به ذهنم نمیرسه که بش بگم چی بگم؟:roll:[/div][/quote]
[quote][div][b]alireza50001394[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]جمله چی بگم به کی بگم شما بگید :?::?:[/div][/quote]
گفتم ادم ارزو بگه مگه تو ادمی؟؟؟!
[/div][/quote]
:lol::lol::lol: چند بار مینیویسی؟ :icon_6:
[quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div]در حال حاضر چیزی به ذهنم نمیرسه که بش بگم چی بگم؟:roll:[/div][/quote]
تو اگه آدم بودی که موضوع رو اشتباهی نمی یومدی
این جا باید به کسی که دوست داری یه جمله بگی نه ارزو
[quote][div][b]alireza50001394[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]جمله چی بگم به کی بگم شما بگید :?::?:[/div][/quote]
گفتم ادم ارزو بگه مگه تو ادمی؟؟؟!
[/div][/quote]
تو اگه آدم بودی که موضوع رو اشتباهی نمی یومدی :lol:
این جا باید به کسی که دوست داری یه جمله بگی :lol: نه ارزو
داداش اشتباه اومدیه؟
[quote][div][b]alireza50001394[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div]در حال حاضر چیزی به ذهنم نمیرسه که بش بگم چی بگم؟:roll:[/div][/quote]
گفتم ارزو بگو نه بیا نت حروم کن به قول خودت # فکررررررر[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol: داداش اشتباه اومدیه؟
داداش اشتباه اومدیه؟
رو آب بخند
[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]alireza50001394[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div]در حال حاضر چیزی به ذهنم نمیرسه که بش بگم چی بگم؟:roll:[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol: داداش اشتباه اومدیه؟[/div][/quote]
رو آب بخند:icon_4:
داداش اشتباه اومدیه؟
رو آب بخند
[quote][div][b]alireza50001394[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]alireza50001394[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div]در حال حاضر چیزی به ذهنم نمیرسه که بش بگم چی بگم؟:roll:[/div][/quote]
رو آب بخند:icon_4:[/div][/quote]
:lol::icon_4:
داداش اشتباه اومدیه؟
آره داداش اشتباه اومدیه خخخخخخخخخخخخخخخخ داداش میدونی که باید بری کجا میری دست راست بعد مستقیم میری به امید دیدار فقط نخوری تو دیوار
ن
[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]alireza50001394[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div]در حال حاضر چیزی به ذهنم نمیرسه که بش بگم چی بگم؟:roll:[/div][/quote]
آره داداش اشتباه اومدیه خخخخخخخخخخخخخخخخ:lol::lol::lol::lol::lol::lol: داداش میدونی که باید بری کجا میری دست راست بعد مستقیم میری به امید دیدار فقط نخوری تو دیوار:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::icon_4::icon_4::lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.