گفتم ارزو بگو نه بیا نت حروم کن به قول خودت # فکررررررر
داداش اشتباه اومدیه؟
آره داداش اشتباه اومدیه خخخخخخخخخخخخخخخخ داداش میدونی که باید بری کجا میری دست راست بعد مستقیم میری به امید دیدار فقط نخوری تو دیوار
نمکدون سوراخات کو
[quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]alireza50001394[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div]در حال حاضر چیزی به ذهنم نمیرسه که بش بگم چی بگم؟:roll:[/div][/quote]
گفتم ارزو بگو نه بیا نت حروم کن به قول خودت # فکررررررر[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol: داداش اشتباه اومدیه؟[/div][/quote]
آره داداش اشتباه اومدیه خخخخخخخخخخخخخخخخ:lol::lol::lol::lol::lol::lol: داداش میدونی که باید بری کجا میری دست راست بعد مستقیم میری به امید دیدار فقط نخوری تو دیوار:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::icon_4::icon_4::lol::lol:[/div][/quote]
نمکدون سوراخات کو
داداش اشتباه اومدیه؟
آره داداش اشتباه اومدیه خخخخخخخخخخخخخخخخ داداش میدونی که باید بری کجا میری دست راست بعد مستقیم میری به امید دیدار فقط نخوری تو دیوار
نمکدون سوراخات کو
[quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]alireza50001394[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div]در حال حاضر چیزی به ذهنم نمیرسه که بش بگم چی بگم؟:roll:[/div][/quote]
آره داداش اشتباه اومدیه خخخخخخخخخخخخخخخخ:lol::lol::lol::lol::lol::lol: داداش میدونی که باید بری کجا میری دست راست بعد مستقیم میری به امید دیدار فقط نخوری تو دیوار:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
نمکدون سوراخات کو
داداش اشتباه اومدیه؟
نمکدون سوراخات کو
اول درست برو بعد بیا بگو نمکدون
ن
[quote][div][b]alireza50001394[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]alireza50001394[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div]در حال حاضر چیزی به ذهنم نمیرسه که بش بگم چی بگم؟:roll:[/div][/quote]
نمکدون سوراخات کو[/div][/quote]
اول درست برو بعد بیا بگو نمکدون:icon_4::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.