واقعا دیگه بازی داره به انتهای نامردی نزدیک میشه قدیما فوقش میگفتن تو به من حمله کن منم به تو حمله میکنم تا مدال دفاع بگیریم البته بن میشدن الان اینطور نمیگن
طرف به جمعیت های 300 و 400 تایی پیام میزنه میگه فارم شدم بیا منو بزن منابع نیاز داری فارم که نشده هیچ بلکه نیروی چند صد هزاری داره با اتحاد خودش وقتی حمله میکنه دیوار میشه بعدش تحت حمایت از تازه واردین برداشته میشه بهش حمله میکنه و این اونو فارم میکنه
واقعا دیگه بازی داره به انتهای نامردی نزدیک میشه قدیما فوقش میگفتن تو به من حمله کن منم به تو حمله میکنم تا مدال دفاع بگیریم البته بن میشدن الان اینطور نمیگن
طرف به جمعیت های 300 و 400 تایی پیام میزنه میگه فارم شدم بیا منو بزن منابع نیاز داری فارم که نشده هیچ بلکه نیروی چند صد هزاری داره با اتحاد خودش وقتی حمله میکنه دیوار میشه بعدش تحت حمایت از تازه واردین برداشته میشه بهش حمله میکنه و این اونو فارم میکنه :icon_6::icon_6::icon_6::icon_6:
طرف به جمعیت های 300 و 400 تایی پیام میزنه میگه فارم شدم بیا منو بزن منابع نیاز داری فارم که نشده هیچ بلکه نیروی چند صد هزاری داره با اتحاد خودش وقتی حمله میکنه دیوار میشه بعدش تحت حمایت از تازه واردین برداشته میشه بهش حمله میکنه و این اونو فارم میکنه
اره بازی قدیما بهتر بود الان نزنی میزننت اوج نامردی شده بازی این همه سرباز جمع میکنی اخرش میزنن نابود میکنن خیلی نامردن بعضیا .
این مطلب در 1395/09/10 21:17:50 نوشته شده است و در 1395/09/10 21:18:45 ویرایش شده است .
شروع سرور s32
پایان سرور w27
[quote][div][b]sadraturkboy[/b][/div][div]واقعا دیگه بازی داره به انتهای نامردی نزدیک میشه قدیما فوقش میگفتن تو به من حمله کن منم به تو حمله میکنم تا مدال دفاع بگیریم البته بن میشدن الان اینطور نمیگن
طرف به جمعیت های 300 و 400 تایی پیام میزنه میگه فارم شدم بیا منو بزن منابع نیاز داری فارم که نشده هیچ بلکه نیروی چند صد هزاری داره با اتحاد خودش وقتی حمله میکنه دیوار میشه بعدش تحت حمایت از تازه واردین برداشته میشه بهش حمله میکنه و این اونو فارم میکنه :icon_6::icon_6::icon_6::icon_6:
[/div][/quote]
اره بازی قدیما بهتر بود الان نزنی میزننت اوج نامردی شده بازی این همه سرباز جمع میکنی اخرش میزنن نابود میکنن خیلی نامردن بعضیا .:|
شما اسمتو بگو اگه طبیعت بازیه اسمتو تو بازی بگو به یه نفر بگم فارمت کنه بعد ببینم خوشت میاد طبعت بازیه.
من اک ندارم این سرور
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]mohammadsinamohammadi[/b][/div][div]شما اسمتو بگو اگه طبیعت بازیه اسمتو تو بازی بگو به یه نفر بگم فارمت کنه بعد ببینم خوشت میاد طبعت بازیه.:lol::lol:
:icon_10:[/div][/quote]
من اک ندارم این سرور :|
شما اسمتو بگو اگه طبیعت بازیه اسمتو تو بازی بگو به یه نفر بگم فارمت کنه بعد ببینم خوشت میاد طبعت بازیه.
من اک ندارم این سرور
ها یا داری میترسی بگی اگه این طوریه سرور بعد بیا بگو تا فارمت کنن انقد دوست دارم یا خودم میام دیگه.
شروع سرور s32
پایان سرور w27
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]mohammadsinamohammadi[/b][/div][div]شما اسمتو بگو اگه طبیعت بازیه اسمتو تو بازی بگو به یه نفر بگم فارمت کنه بعد ببینم خوشت میاد طبعت بازیه.:lol::lol:
من اک ندارم این سرور :|[/div][/quote]
ها یا داری میترسی بگی اگه این طوریه سرور بعد بیا بگو تا فارمت کنن انقد دوست دارم یا خودم میام دیگه.:icon_4:
من اک ندارم این سرور
ها یا داری میترسی بگی اگه این طوریه سرور بعد بیا بگو تا فارمت کنن انقد دوست دارم یا خودم میام دیگه.
از کسی ترس ندارم
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]mohammadsinamohammadi[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]mohammadsinamohammadi[/b][/div][div]شما اسمتو بگو اگه طبیعت بازیه اسمتو تو بازی بگو به یه نفر بگم فارمت کنه بعد ببینم خوشت میاد طبعت بازیه.:lol::lol:
ها یا داری میترسی بگی اگه این طوریه سرور بعد بیا بگو تا فارمت کنن انقد دوست دارم یا خودم میام دیگه.:icon_4:[/div][/quote]
:lol:
از کسی ترس ندارم
من اک ندارم این سرور
از کسی ترس ندارم
خوب بگو اسم دوستاتو ببینم فارم میشن یا نه امتهانش ضرر نداره یا اسم خودتو بگو سرور بعد بدونیم.
شروع سرور s32
پایان سرور w27
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]mohammadsinamohammadi[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]mohammadsinamohammadi[/b][/div][div]شما اسمتو بگو اگه طبیعت بازیه اسمتو تو بازی بگو به یه نفر بگم فارمت کنه بعد ببینم خوشت میاد طبعت بازیه.:lol::lol:
ها یا داری میترسی بگی اگه این طوریه سرور بعد بیا بگو تا فارمت کنن انقد دوست دارم یا خودم میام دیگه.:icon_4:[/div][/quote]
:lol:
از کسی ترس ندارم
[/div][/quote]
خوب بگو اسم دوستاتو ببینم فارم میشن یا نه امتهانش ضرر نداره یا اسم خودتو بگو سرور بعد بدونیم.
اول باید فیک میدادی رو شهراش تو ساده ای چه ربطی به بازی داره
گومر
1400 نمی آییم...
[quote][div][b]sadraturkboy[/b][/div][div]واقعا دیگه بازی داره به انتهای نامردی نزدیک میشه قدیما فوقش میگفتن تو به من حمله کن منم به تو حمله میکنم تا مدال دفاع بگیریم البته بن میشدن الان اینطور نمیگن
[/div][/quote]
اول باید فیک میدادی رو شهراش :| تو ساده ای چه ربطی به بازی داره :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.