ولی بین خودمون باشه پشتیبانی هم یکمی راحت گیر شده قبلا یه تو میکردی بن میکرد الان تقریبا کاری نداره
۴ نفر کلا موندن همینا رو هم بن کنن دیگه کسی نمیمونه
باو الان همه اخراپج شدن اخه با کدوم پول ادامه بدن
خار کنکور
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]sadraturkboy[/b][/div][div]ولی بین خودمون باشه پشتیبانی هم یکمی راحت گیر شده قبلا یه تو میکردی بن میکرد الان تقریبا کاری نداره[/div][/quote]
۴ نفر کلا موندن همینا رو هم بن کنن دیگه کسی نمیمونه[/div][/quote]
باو الان همه اخراپج شدن اخه با کدوم پول ادامه بدن
واقعا دیگه بازی داره به انتهای نامردی نزدیک میشه قدیما فوقش میگفتن تو به من حمله کن منم به تو حمله میکنم تا مدال دفاع بگیریم البته بن میشدن الان اینطور نمیگن
طرف به جمعیت های 300 و 400 تایی پیام میزنه میگه فارم شدم بیا منو بزن منابع نیاز داری فارم که نشده هیچ بلکه نیروی چند صد هزاری داره با اتحاد خودش وقتی حمله میکنه دیوار میشه بعدش تحت حمایت از تازه واردین برداشته میشه بهش حمله میکنه و این اونو فارم میکنه
تا بوده همین بوده
بهت نصیحت میکنم خودتو ازین بازی بکشی بیرون هیچی نمیشی تهش
سال ورود 1392/4/11
یعنی 6 سال گذشت
[quote][div][b]sadraturkboy[/b][/div][div]واقعا دیگه بازی داره به انتهای نامردی نزدیک میشه قدیما فوقش میگفتن تو به من حمله کن منم به تو حمله میکنم تا مدال دفاع بگیریم البته بن میشدن الان اینطور نمیگن
طرف به جمعیت های 300 و 400 تایی پیام میزنه میگه فارم شدم بیا منو بزن منابع نیاز داری فارم که نشده هیچ بلکه نیروی چند صد هزاری داره با اتحاد خودش وقتی حمله میکنه دیوار میشه بعدش تحت حمایت از تازه واردین برداشته میشه بهش حمله میکنه و این اونو فارم میکنه :icon_6::icon_6::icon_6::icon_6:
[/div][/quote]
تا بوده همین بوده
بهت نصیحت میکنم خودتو ازین بازی بکشی بیرون هیچی نمیشی تهش :icon_4::icon_4:
شما اسمتو بگو اگه طبیعت بازیه اسمتو تو بازی بگو به یه نفر بگم فارمت کنه بعد ببینم خوشت میاد طبعت بازیه.
من اک ندارم این سرور
ها یا داری میترسی بگی اگه این طوریه سرور بعد بیا بگو تا فارمت کنن انقد دوست دارم یا خودم میام دیگه.
از کسی ترس ندارم
خوب بگو اسم دوستاتو ببینم فارم میشن یا نه امتهانش ضرر نداره یا اسم خودتو بگو سرور بعد بدونیم.
والا دوستش منم
غول قرمز
این مطلب در 1395/09/11 23:29:55 نوشته شده است و در 1395/09/11 23:31:52 ویرایش شده است .
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]mohammadsinamohammadi[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]mohammadsinamohammadi[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]mohammadsinamohammadi[/b][/div][div]شما اسمتو بگو اگه طبیعت بازیه اسمتو تو بازی بگو به یه نفر بگم فارمت کنه بعد ببینم خوشت میاد طبعت بازیه.:lol::lol:
:icon_10:[/div][/quote]
من اک ندارم این سرور :|[/div][/quote]
ها یا داری میترسی بگی اگه این طوریه سرور بعد بیا بگو تا فارمت کنن انقد دوست دارم یا خودم میام دیگه.:icon_4:[/div][/quote]
:lol:
از کسی ترس ندارم
[/div][/quote]
خوب بگو اسم دوستاتو ببینم فارم میشن یا نه امتهانش ضرر نداره یا اسم خودتو بگو سرور بعد بدونیم.[/div][/quote]
والا دوستش منم
غول قرمز
:lol::lol::lol:
شما اسمتو بگو اگه طبیعت بازیه اسمتو تو بازی بگو به یه نفر بگم فارمت کنه بعد ببینم خوشت میاد طبعت بازیه.
من اک ندارم این سرور
ها یا داری میترسی بگی اگه این طوریه سرور بعد بیا بگو تا فارمت کنن انقد دوست دارم یا خودم میام دیگه.
از کسی ترس ندارم
خوب بگو اسم دوستاتو ببینم فارم میشن یا نه امتهانش ضرر نداره یا اسم خودتو بگو سرور بعد بدونیم.
والا دوستش منم
غول قرمز
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]mohammadsinamohammadi[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]mohammadsinamohammadi[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]mohammadsinamohammadi[/b][/div][div]شما اسمتو بگو اگه طبیعت بازیه اسمتو تو بازی بگو به یه نفر بگم فارمت کنه بعد ببینم خوشت میاد طبعت بازیه.:lol::lol:
ها یا داری میترسی بگی اگه این طوریه سرور بعد بیا بگو تا فارمت کنن انقد دوست دارم یا خودم میام دیگه.:icon_4:[/div][/quote]
از کسی ترس ندارم
[/div][/quote]
خوب بگو اسم دوستاتو ببینم فارم میشن یا نه امتهانش ضرر نداره یا اسم خودتو بگو سرور بعد بدونیم.[/div][/quote]
والا دوستش منم
غول قرمز
:lol::lol::lol:[/div][/quote]
:roll:
من اک ندارم این سرور
از کسی ترس ندارم
والا دوستش منم
غول قرمز
چیه؟؟؟
نمیشه یه فارم دوستت باشه
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]mohammadsinamohammadi[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]mohammadsinamohammadi[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]mohammadsinamohammadi[/b][/div][div]شما اسمتو بگو اگه طبیعت بازیه اسمتو تو بازی بگو به یه نفر بگم فارمت کنه بعد ببینم خوشت میاد طبعت بازیه.:lol::lol:
از کسی ترس ندارم
[/div][/quote]
والا دوستش منم
غول قرمز
:roll:[/div][/quote]
چیه؟؟؟
نمیشه یه فارم دوستت باشه:roll::roll:
من اک ندارم این سرور
از کسی ترس ندارم
والا دوستش منم
غول قرمز
چیه؟؟؟
نمیشه یه فارم دوستت باشه
شروع سرور s32
پایان سرور w27
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]mohammadsinamohammadi[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]mohammadsinamohammadi[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]mohammadsinamohammadi[/b][/div][div]شما اسمتو بگو اگه طبیعت بازیه اسمتو تو بازی بگو به یه نفر بگم فارمت کنه بعد ببینم خوشت میاد طبعت بازیه.:lol::lol:
از کسی ترس ندارم
[/div][/quote]
والا دوستش منم
غول قرمز
چیه؟؟؟
نمیشه یه فارم دوستت باشه:roll::roll:[/div][/quote]
:lol::lol::mrgreen:
من اک ندارم این سرور
از کسی ترس ندارم
والا دوستش منم
غول قرمز
چیه؟؟؟
نمیشه یه فارم دوستت باشه
قربونت داش
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]mohammadsinamohammadi[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]mohammadsinamohammadi[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]mohammadsinamohammadi[/b][/div][div]شما اسمتو بگو اگه طبیعت بازیه اسمتو تو بازی بگو به یه نفر بگم فارمت کنه بعد ببینم خوشت میاد طبعت بازیه.:lol::lol:
از کسی ترس ندارم
[/div][/quote]
والا دوستش منم
غول قرمز
چیه؟؟؟
نمیشه یه فارم دوستت باشه:roll::roll:[/div][/quote]
قربونت داش :D
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.