ولی در مورد تاپیک باید بگم که:
وای وای چه نامردی ای!
هر سرورم 20 کیلو بیشتر نیزه ندارم
اگه بودم بزنین راحت فارم میشم
مرکزیت رو بده مولتیش کنیم
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]ولی در مورد تاپیک باید بگم که:
وای وای چه نامردی ای!:|:|:|[/div][/quote]
هر سرورم 20 کیلو بیشتر نیزه ندارم:D
اگه بودم بزنین راحت فارم میشم:mrgreen:[/div][/quote]
مرکزیت رو بده مولتیش کنیم :D
ولی در مورد تاپیک باید بگم که:
وای وای چه نامردی ای!
هر سرورم 20 کیلو بیشتر نیزه ندارم
اگه بودم بزنین راحت فارم میشم
مرکزیت رو بده مولتیش کنیم
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]ولی در مورد تاپیک باید بگم که:
وای وای چه نامردی ای!:|:|:|[/div][/quote]
هر سرورم 20 کیلو بیشتر نیزه ندارم:D
اگه بودم بزنین راحت فارم میشم:mrgreen:[/div][/quote]
مرکزیت رو بده مولتیش کنیم :D[/div][/quote]
:icon_4::icon_4::icon_4:
واقعا دیگه بازی داره به انتهای نامردی نزدیک میشه قدیما فوقش میگفتن تو به من حمله کن منم به تو حمله میکنم تا مدال دفاع بگیریم البته بن میشدن الان اینطور نمیگن
طرف به جمعیت های 300 و 400 تایی پیام میزنه میگه فارم شدم بیا منو بزن منابع نیاز داری فارم که نشده هیچ بلکه نیروی چند صد هزاری داره با اتحاد خودش وقتی حمله میکنه دیوار میشه بعدش تحت حمایت از تازه واردین برداشته میشه بهش حمله میکنه و این اونو فارم میکنه
نابغه این نامردی اون نیست بلکه ...
اتک اول به هر اکانتی به فاصله 3 مین با حمله اصلی جاسوس بفرست
1>0000000000000000..........
وقتی رسید ،
گفت؛ یا همه یا هیچ کس!!!!!
[quote][div][b]sadraturkboy[/b][/div][div]واقعا دیگه بازی داره به انتهای نامردی نزدیک میشه قدیما فوقش میگفتن تو به من حمله کن منم به تو حمله میکنم تا مدال دفاع بگیریم البته بن میشدن الان اینطور نمیگن
طرف به جمعیت های 300 و 400 تایی پیام میزنه میگه فارم شدم بیا منو بزن منابع نیاز داری فارم که نشده هیچ بلکه نیروی چند صد هزاری داره با اتحاد خودش وقتی حمله میکنه دیوار میشه بعدش تحت حمایت از تازه واردین برداشته میشه بهش حمله میکنه و این اونو فارم میکنه :icon_6::icon_6::icon_6::icon_6:
[/div][/quote]
واقعا دیگه بازی داره به انتهای نامردی نزدیک میشه قدیما فوقش میگفتن تو به من حمله کن منم به تو حمله میکنم تا مدال دفاع بگیریم البته بن میشدن الان اینطور نمیگن
طرف به جمعیت های 300 و 400 تایی پیام میزنه میگه فارم شدم بیا منو بزن منابع نیاز داری فارم که نشده هیچ بلکه نیروی چند صد هزاری داره با اتحاد خودش وقتی حمله میکنه دیوار میشه بعدش تحت حمایت از تازه واردین برداشته میشه بهش حمله میکنه و این اونو فارم میکنه
یه فیک حرفه ای بزنه قشنگ حل میشه
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]salm bakhtiari[/b][/div][div][quote][div][b]sadraturkboy[/b][/div][div]واقعا دیگه بازی داره به انتهای نامردی نزدیک میشه قدیما فوقش میگفتن تو به من حمله کن منم به تو حمله میکنم تا مدال دفاع بگیریم البته بن میشدن الان اینطور نمیگن
طرف به جمعیت های 300 و 400 تایی پیام میزنه میگه فارم شدم بیا منو بزن منابع نیاز داری فارم که نشده هیچ بلکه نیروی چند صد هزاری داره با اتحاد خودش وقتی حمله میکنه دیوار میشه بعدش تحت حمایت از تازه واردین برداشته میشه بهش حمله میکنه و این اونو فارم میکنه :icon_6::icon_6::icon_6::icon_6:
[/div][/quote]
[/div][/quote]
میگم جاسوس چون وقتی قصد زدن دارم میزنم گاهی سنگ مفت گنجشک مفت دیگه
فیک کلا بهترین روش فارمیابی
1>0000000000000000..........
وقتی رسید ،
گفت؛ یا همه یا هیچ کس!!!!!
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]salm bakhtiari[/b][/div][div][quote][div][b]sadraturkboy[/b][/div][div]واقعا دیگه بازی داره به انتهای نامردی نزدیک میشه قدیما فوقش میگفتن تو به من حمله کن منم به تو حمله میکنم تا مدال دفاع بگیریم البته بن میشدن الان اینطور نمیگن
[/div][/quote]
[/div][/quote]
یه فیک حرفه ای بزنه قشنگ حل میشه[/div][/quote]
میگم جاسوس چون وقتی قصد زدن دارم میزنم گاهی سنگ مفت گنجشک مفت دیگه
فیک کلا بهترین روش فارمیابی
لطفا اونایی که نخوندن جواب ندن اولن من فارم نشدم و این پیام اصلا مال من نیست دوما چه ربطی داره شما میگی وقتی تو حمایت هستی فیک بده که بعدش فارم بشه
لطفا اونایی که نخوندن جواب ندن اولن من فارم نشدم و این پیام اصلا مال من نیست دوما چه ربطی داره شما میگی وقتی تو حمایت هستی فیک بده که بعدش فارم بشه:icon_2:
اول باید فیک میدادی رو شهراش تو ساده ای چه ربطی به بازی داره
حتما تو حمایت دیگه بعدش برداشته شه اونم به هدفش برسه ؟
این مطلب در 1395/09/15 15:19:39 نوشته شده است و در 1395/09/15 15:20:31 ویرایش شده است .
[quote][div][b]cray-engine1[/b][/div][div][quote][div][b]sadraturkboy[/b][/div][div]واقعا دیگه بازی داره به انتهای نامردی نزدیک میشه قدیما فوقش میگفتن تو به من حمله کن منم به تو حمله میکنم تا مدال دفاع بگیریم البته بن میشدن الان اینطور نمیگن
[/div][/quote]
اول باید فیک میدادی رو شهراش :| تو ساده ای چه ربطی به بازی داره :icon_10:[/div][/quote]
حتما تو حمایت دیگه بعدش برداشته شه اونم به هدفش برسه ؟:icon_2:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.