مهدی-098
راستی رهام قهرمانان کجا بودی؟ اکانتت کدوم بود؟
والا قهرمانان یک نبودم
یعنی نه که نخوام باشما تمام اکانتایی که داشتمو فروخته بودم اکانت تا آخر سرور نداشتم که رفته باشه
بجز دو تا اکانت که از سرور 15 مونده بود که رمز ایمیلاشونو هرکار که کردم یادم نیومد پس به عنوان اکانت اصلیم نمیتونستم که ازشون استفاده بکنم
کسایی هم که اکانت داشتن اومدن بهمون بدن شرایط گذاشتن
در صورتی که خب همیشه من شرایط برای همه تعیین میکنم
مثلا طرف میخواست اسمش روی پروفایلم باشه که خب من عمرا قبول بکنم کسی میاد رو اکانتم فقط حق یادگیری داره با دنیای بیرون حق ارتباط نداره
شرایط من هم برای گرفتن اکانت از کسایی که داشتن این بود که ایمیل اکانت به نام خودم باشه
به هیچ عنوان هم یوزر پس اکانت اصلی رو بهشون نمیدم و روی پروفایل اکانت هم به هیچ عنوان اسمی ازشون قید نخواهد شد و در صورت فروش یا گرفتن جایزه هم هیچ حق اظهار نظری ندارن تماما حقوقش برای خودمه حتی اگه سکه هم بزنن
هزینه ای هم بهشون در قبال گرفتن اکانت نمیدم
خب کسی بهم نداد منم بیخیال سرور شدم تا اینکه یک روز پس از شروع سرور اکانت رسید چند تا دستم
ولی خب قبل شروع سرور دو روز باید بگیرم سیر بخوابم و از نظر یاری هم یارامو بچینم و برنامه ریزی بکنم
چون اینکارا نشده بود دیگه متاستفانه نشد که بازی کنیم
به نظرم میومدم خیلی قشنگ میشد ولی حیف
از یه قهرمان حتی اگه متنفر هم باشن یا بدشون هم بیاد که اسمشو به زبون بیارن
بازم قهرمانه
قهرمان به بهترین بودنه
eryha
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]راستی رهام قهرمانان کجا بودی؟ اکانتت کدوم بود؟ 8-)[/div][/quote]
والا قهرمانان یک نبودم
یعنی نه که نخوام باشما تمام اکانتایی که داشتمو فروخته بودم اکانت تا آخر سرور نداشتم که رفته باشه :D
بجز دو تا اکانت که از سرور 15 مونده بود که رمز ایمیلاشونو هرکار که کردم یادم نیومد پس به عنوان اکانت اصلیم نمیتونستم که ازشون استفاده بکنم
کسایی هم که اکانت داشتن اومدن بهمون بدن شرایط گذاشتن
در صورتی که خب همیشه من شرایط برای همه تعیین میکنم
مثلا طرف میخواست اسمش روی پروفایلم باشه که خب من عمرا قبول بکنم کسی میاد رو اکانتم فقط حق یادگیری داره با دنیای بیرون حق ارتباط نداره
شرایط من هم برای گرفتن اکانت از کسایی که داشتن این بود که ایمیل اکانت به نام خودم باشه
به هیچ عنوان هم یوزر پس اکانت اصلی رو بهشون نمیدم و روی پروفایل اکانت هم به هیچ عنوان اسمی ازشون قید نخواهد شد و در صورت فروش یا گرفتن جایزه هم هیچ حق اظهار نظری ندارن تماما حقوقش برای خودمه حتی اگه سکه هم بزنن
هزینه ای هم بهشون در قبال گرفتن اکانت نمیدم
خب کسی بهم نداد منم بیخیال سرور شدم تا اینکه یک روز پس از شروع سرور اکانت رسید چند تا دستم
ولی خب قبل شروع سرور دو روز باید بگیرم سیر بخوابم و از نظر یاری هم یارامو بچینم و برنامه ریزی بکنم
چون اینکارا نشده بود دیگه متاستفانه نشد که بازی کنیم
به نظرم میومدم خیلی قشنگ میشد ولی حیف