dmc4s
مهمه15
dmc4s
مهمه15
dmc4s
مهمه15
dmc4s
راستی یادم رفت ... مدال میزدی میتونستی بری قهرمانان اینو نگو که مدال نزدی دیگه
اکانت رو امیر جان فروخته بودم
اکانتی که فروخته باشی صاحبش میره نه شما
بازم بهونه س ... ولی میگی اکانت پیدا نشد ما هم میگیم لابد نشد دیگه
نشد امیر جان باور کن وگرنه ترس از کی داشته باشم نیام؟
شما اسم ببر ماشالا همرو که یه سر آباد کردیم توی بازی
چه ربطی داره ... سرور 40 روزه فرق میکنه ... بعد این یکی رو نمیتونستی با فروش از زیرش دری باس بازی میکردی چون بحث اتحادت هم بود ... یه جور رقابت بین اتحاد بود تا اشخاص
والا نشد امیر باور کن چون بحث هزینه ی اون سرور هم بود کلا دوست داشتیم بیایم ولی نشد دیگه هم فال بود هم تماشا
البته چیزیم فکر نمیکنم از دست داده باشم سرش
همین دیگه هزینه یا حتی داشتن اسپانسر هم ملاک بازیکن و یا اتجاد خوبه
نه امیر جان شا شرایط رو باید درک بکنی
من سر قضیه آوا یک چهره ی منفور شدم توی بازی
چون قضیه دعوا هم پیش اومد آقایون جراتشو نکردن بیان رو در رو حرف بزنن تو انجمنم که فک همشونو بستم
دوستای مایه و آخر سروری ما هم خب باالطبع اسیر تبلیغات دشمن شدن
فقط بچه های خودمون دورم مونده بود که همه یتیم بودن و فقط اول سرور باهام بازی میکردن
من اگه میومدم نمیشد رو کسی حساب بکنم دف ساز مف ساز همه چیو باید خودم اوکی میکردم که خب با اون افراد هزینه ها همه رو دوش خودم بود
منم واسه این بازی هزینه نمیکنم
تو میکنی؟
از یه قهرمان حتی اگه متنفر هم باشن یا بدشون هم بیاد که اسمشو به زبون بیارن
بازم قهرمانه
قهرمان به بهترین بودنه
eryha
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهمه15[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهمه15[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهمه15[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]راستی یادم رفت ... مدال میزدی میتونستی بری قهرمانان اینو نگو که مدال نزدی دیگه :icon_4:[/div][/quote]
اکانت رو امیر جان فروخته بودم
اکانتی که فروخته باشی صاحبش میره نه شما[/div][/quote]
بازم بهونه س ... ولی میگی اکانت پیدا نشد ما هم میگیم لابد نشد دیگه :D
[/div][/quote]
نشد امیر جان باور کن وگرنه ترس از کی داشته باشم نیام؟
شما اسم ببر ماشالا همرو که یه سر آباد کردیم توی بازی[/div][/quote]
چه ربطی داره ... سرور 40 روزه فرق میکنه ... بعد این یکی رو نمیتونستی با فروش از زیرش دری باس بازی میکردی چون بحث اتحادت هم بود ... یه جور رقابت بین اتحاد بود تا اشخاص :D[/div][/quote]
والا نشد امیر باور کن چون بحث هزینه ی اون سرور هم بود کلا دوست داشتیم بیایم ولی نشد دیگه هم فال بود هم تماشا
البته چیزیم فکر نمیکنم از دست داده باشم سرش[/div][/quote]
همین دیگه هزینه یا حتی داشتن اسپانسر هم ملاک بازیکن و یا اتجاد خوبه :D[/div][/quote]
نه امیر جان شا شرایط رو باید درک بکنی
من سر قضیه آوا یک چهره ی منفور شدم توی بازی
چون قضیه دعوا هم پیش اومد آقایون جراتشو نکردن بیان رو در رو حرف بزنن تو انجمنم که فک همشونو بستم
دوستای مایه و آخر سروری ما هم خب باالطبع اسیر تبلیغات دشمن شدن
فقط بچه های خودمون دورم مونده بود که همه یتیم بودن و فقط اول سرور باهام بازی میکردن
من اگه میومدم نمیشد رو کسی حساب بکنم دف ساز مف ساز همه چیو باید خودم اوکی میکردم که خب با اون افراد هزینه ها همه رو دوش خودم بود
منم واسه این بازی هزینه نمیکنم
تو میکنی؟