والا قهرمانان یک نبودم
یعنی نه که نخوام باشما تمام اکانتایی که داشتمو فروخته بودم اکانت تا آخر سرور نداشتم که رفته باشه
بجز دو تا اکانت که از سرور 15 مونده بود که رمز ایمیلاشونو هرکار که کردم یادم نیومد پس به عنوان اکانت اصلیم نمیتونستم که ازشون استفاده بکنم
کسایی هم که اکانت داشتن اومدن بهمون بدن شرایط گذاشتن
در صورتی که خب همیشه من شرایط برای همه تعیین میکنم
مثلا طرف میخواست اسمش روی پروفایلم باشه که خب من عمرا قبول بکنم کسی میاد رو اکانتم فقط حق یادگیری داره با دنیای بیرون حق ارتباط نداره
شرایط من هم برای گرفتن اکانت از کسایی که داشتن این بود که ایمیل اکانت به نام خودم باشه
به هیچ عنوان هم یوزر پس اکانت اصلی رو بهشون نمیدم و روی پروفایل اکانت هم به هیچ عنوان اسمی ازشون قید نخواهد شد و در صورت فروش یا گرفتن جایزه هم هیچ حق اظهار نظری ندارن تماما حقوقش برای خودمه حتی اگه سکه هم بزنن
هزینه ای هم بهشون در قبال گرفتن اکانت نمیدم
خب کسی بهم نداد منم بیخیال سرور شدم تا اینکه یک روز پس از شروع سرور اکانت رسید چند تا دستم
ولی خب قبل شروع سرور دو روز باید بگیرم سیر بخوابم و از نظر یاری هم یارامو بچینم و برنامه ریزی بکنم
چون اینکارا نشده بود دیگه متاستفانه نشد که بازی کنیم
به نظرم میومدم خیلی قشنگ میشد ولی حیف
یعنی رهام شکلک هم بذاره ادعا ازش میباره این که دیگه 10 خطه
ولی من حدس میزنم مثل این سرور 9 که 5 روز دیر رسیدی قهرمانان هم نتونستی بازی کنی یعنی دلیلاشون یکیه
همچین میگی دبلیون 9 انگار چه بازینای کبیری اومدن که بخوام ازشون بترسم که نیام
کل تاپای غارتش هم که از بچه های خودمون درومدن دیگه واس چی نمیومدم؟
تو که عمه ی علی هم رتبه یکو بزنه میگی این آشنای ماس حالا اینو بیخیال
نگفتم از بازیکنا میترسی از این میترسی آقای یک نتونه با شرایط تطبیق پیدا کنه خـدای نکرده 2 بشه
یه سوال...اگه بودی بیشتر از 210 میزدی؟؟
یه پیام واست فرستادم اگه باور ه م نمیکنی که پیام واقعیه بگو یوزر پسورد اکانت رو بدم که چک بکنی ببینی واقعی هست یا نه
بعد دوباره توی نقل قول اصلاح شده ی پیامت رو بزار
خب پیامت اثبات کرد یکی از بازیکنان متوسط اتحادت(اگه نگیم نوب) الان شده پروپلیر و رتبه 1 غارت سرور خب این قبول
ولی حرف اصلی من با همین پیامی که فرستادی تایید شد به نظرم دوره ی بازی تو سر اومده رهام نمیتونی یک باشی
راستی نگفتی...میتونستی بیشتر از 210 بزنی یا نه؟
این مطلب در 1394/04/29 00:17:05 نوشته شده است و در 1394/04/29 00:17:57 ویرایش شده است .
######
[quote][div][b]مهمه15[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]مهمه15[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]مهمه15[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]راستی رهام قهرمانان کجا بودی؟ اکانتت کدوم بود؟ 8-)[/div][/quote]
والا قهرمانان یک نبودم
یعنی نه که نخوام باشما تمام اکانتایی که داشتمو فروخته بودم اکانت تا آخر سرور نداشتم که رفته باشه :D
بجز دو تا اکانت که از سرور 15 مونده بود که رمز ایمیلاشونو هرکار که کردم یادم نیومد پس به عنوان اکانت اصلیم نمیتونستم که ازشون استفاده بکنم
کسایی هم که اکانت داشتن اومدن بهمون بدن شرایط گذاشتن
در صورتی که خب همیشه من شرایط برای همه تعیین میکنم
مثلا طرف میخواست اسمش روی پروفایلم باشه که خب من عمرا قبول بکنم کسی میاد رو اکانتم فقط حق یادگیری داره با دنیای بیرون حق ارتباط نداره
شرایط من هم برای گرفتن اکانت از کسایی که داشتن این بود که ایمیل اکانت به نام خودم باشه
به هیچ عنوان هم یوزر پس اکانت اصلی رو بهشون نمیدم و روی پروفایل اکانت هم به هیچ عنوان اسمی ازشون قید نخواهد شد و در صورت فروش یا گرفتن جایزه هم هیچ حق اظهار نظری ندارن تماما حقوقش برای خودمه حتی اگه سکه هم بزنن
هزینه ای هم بهشون در قبال گرفتن اکانت نمیدم
خب کسی بهم نداد منم بیخیال سرور شدم تا اینکه یک روز پس از شروع سرور اکانت رسید چند تا دستم
ولی خب قبل شروع سرور دو روز باید بگیرم سیر بخوابم و از نظر یاری هم یارامو بچینم و برنامه ریزی بکنم
چون اینکارا نشده بود دیگه متاستفانه نشد که بازی کنیم
به نظرم میومدم خیلی قشنگ میشد ولی حیف [/div][/quote]
:lol: یعنی رهام شکلک هم بذاره ادعا ازش میباره این که دیگه 10 خطه
ولی من حدس میزنم مثل این سرور 9 که 5 روز دیر رسیدی قهرمانان هم نتونستی بازی کنی یعنی دلیلاشون یکیه :D[/div][/quote]
همچین میگی دبلیون 9 انگار چه بازینای کبیری اومدن که بخوام ازشون بترسم که نیام
کل تاپای غارتش هم که از بچه های خودمون درومدن دیگه واس چی نمیومدم؟[/div][/quote]
تو که عمه ی علی هم رتبه یکو بزنه میگی این آشنای ماس حالا اینو بیخیال
نگفتم از بازیکنا میترسی از این میترسی آقای یک نتونه با شرایط تطبیق پیدا کنه خـدای نکرده 2 بشه :D
یه سوال...اگه بودی بیشتر از 210 میزدی؟؟[/div][/quote]
یه پیام واست فرستادم اگه باور ه م نمیکنی که پیام واقعیه بگو یوزر پسورد اکانت رو بدم که چک بکنی ببینی واقعی هست یا نه
بعد دوباره توی نقل قول اصلاح شده ی پیامت رو بزار[/div][/quote]
خب پیامت اثبات کرد یکی از بازیکنان متوسط اتحادت(اگه نگیم نوب) الان شده پروپلیر و رتبه 1 غارت سرور :D خب این قبول
ولی حرف اصلی من با همین پیامی که فرستادی تایید شد به نظرم دوره ی بازی تو سر اومده رهام نمیتونی یک باشی :D
راستی نگفتی...میتونستی بیشتر از 210 بزنی یا نه؟
والا
این دختره نفر دوم غغارت هفته ی اول رو میبینید؟
هفته ی اول باهاش صحبت کردم درمورد مقدار غارت گفتم راحت هفته ی اول میشه 250 میل زد
میخواید پیامش رو کپی کنم براتون
البته نه با بازی پاک ها همونطوری که عزیزان رکورد زدن
از یه قهرمان حتی اگه متنفر هم باشن یا بدشون هم بیاد که اسمشو به زبون بیارن
بازم قهرمانه
قهرمان به بهترین بودنه
eryha
والا
هفته ی اول باهاش صحبت کردم درمورد مقدار غارت گفتم راحت هفته ی اول میشه 250 میل زد
اکانت رو امیر جان فروخته بودم
اکانتی که فروخته باشی صاحبش میره نه شما
بازم بهونه س ... ولی میگی اکانت پیدا نشد ما هم میگیم لابد نشد دیگه
نشد امیر جان باور کن وگرنه ترس از کی داشته باشم نیام؟
شما اسم ببر ماشالا همرو که یه سر آباد کردیم توی بازی
بازم قهرمانه
قهرمان به بهترین بودنه
eryha
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهمه15[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]راستی یادم رفت ... مدال میزدی میتونستی بری قهرمانان اینو نگو که مدال نزدی دیگه :icon_4:[/div][/quote]
اکانتی که فروخته باشی صاحبش میره نه شما[/div][/quote]
بازم بهونه س ... ولی میگی اکانت پیدا نشد ما هم میگیم لابد نشد دیگه :D
[/div][/quote]
والا
خب همونو تو میتونی بزنی یا نه چرا طفره میری؟
######
[quote][div][b]مهمه15[/b][/div][div]والا
البته نه با بازی پاک ها همونطوری که عزیزان رکورد زدن[/div][/quote]
خب همونو [b]تو[/b] میتونی بزنی یا نه چرا طفره میری؟
چه ربطی داره ... سرور 40 روزه فرق میکنه ... بعد این یکی رو نمیتونستی با فروش از زیرش دری باس بازی میکردی چون بحث اتحادت هم بود ... یه جور رقابت بین اتحاد بود تا اشخاص
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]مهمه15[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهمه15[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]راستی یادم رفت ... مدال میزدی میتونستی بری قهرمانان اینو نگو که مدال نزدی دیگه :icon_4:[/div][/quote]
[/div][/quote]
شما اسم ببر ماشالا همرو که یه سر آباد کردیم توی بازی[/div][/quote]
چه ربطی داره ... سرور 40 روزه فرق میکنه ... بعد این یکی رو نمیتونستی با فروش از زیرش دری باس بازی میکردی چون بحث اتحادت هم بود ... یه جور رقابت بین اتحاد بود تا اشخاص :D
چه ربطی داره ... سرور 40 روزه فرق میکنه ... بعد این یکی رو نمیتونستی با فروش از زیرش دری باس بازی میکردی چون بحث اتحادت هم بود ... یه جور رقابت بین اتحاد بود تا اشخاص
والا نشد امیر باور کن چون بحث هزینه ی اون سرور هم بود کلا دوست داشتیم بیایم ولی نشد دیگه هم فال بود هم تماشا
البته چیزیم فکر نمیکنم از دست داده باشم سرش
بازم قهرمانه
قهرمان به بهترین بودنه
eryha
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهمه15[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهمه15[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]راستی یادم رفت ... مدال میزدی میتونستی بری قهرمانان اینو نگو که مدال نزدی دیگه :icon_4:[/div][/quote]
[/div][/quote]
شما اسم ببر ماشالا همرو که یه سر آباد کردیم توی بازی[/div][/quote]
چه ربطی داره ... سرور 40 روزه فرق میکنه ... بعد این یکی رو نمیتونستی با فروش از زیرش دری باس بازی میکردی چون بحث اتحادت هم بود ... یه جور رقابت بین اتحاد بود تا اشخاص :D[/div][/quote]
والا نشد امیر باور کن چون بحث هزینه ی اون سرور هم بود کلا دوست داشتیم بیایم ولی نشد دیگه هم فال بود هم تماشا
البته چیزیم فکر نمیکنم از دست داده باشم سرش
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.