پیشاپیش:
روز ماخانم های زیبا، دوست داشتنی، حساس، عاقل، مدیر، مدبر، خلاق و فداکار مبارکمون باشه! فقط خودمون می دونیم چه جواهراتی هستیم!
سلامتی همه خانما. بخصوص مادرای گل
------- اینا به کنار واسه مامانتون چی خریدن یا میخواین بخرین
نظرسنجی
وسایل تزیینی اشپزخونه
لباس و روسری و..
لوازم ارایش وعطر و ادکلن
کتاب و ...
پول و سکه
طلا که تقریبا ارزون
این مطلب در 1394/01/19 00:23:39 نوشته شده است و در 1394/01/19 00:38:50 ویرایش شده است .
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[color=#008000]پیشاپیش:
روز ماخانم های زیبا، دوست داشتنی، حساس، عاقل، مدیر، مدبر، خلاق و فداکار مبارکمون باشه! فقط خودمون می دونیم چه جواهراتی هستیم!
سلامتی همه خانما. بخصوص مادرای گل[/color]
:icon_5::icon_5:
-------
[b]اینا به کنار واسه مامانتون چی خریدن یا میخواین بخرین [/b]:roll:
من مبلغی رو واسم مــــامانم برای یه کاری دادم فرداش برادرم اومد گف چی میخوای بخری قیاقه من
رفتم به مامـــانم گفتم همون مبلغ کادویه روز مادر
البته باس بگم که پس اندازه 2 ماهه ام بود
...
من مبلغی رو واسم مــــامانم برای یه کاری دادم فرداش برادرم اومد گف چی میخوای بخری قیاقه من :|
البته باس بگم که پس اندازه 2 ماهه ام بود :roll:
میگن خانوم ها رهبران خوبی هستن ولی مدیران لایقی نیستن کی میتونه این جمله رو تفسیر کنه.2 نمره
خوب رهبری یک جوری نفوذ کردن در افراد هستش برای برانگیختن اونهاست ولی مدریت در اصل سازماندهی و هدایت هستش
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]میگن خانوم ها رهبران خوبی هستن ولی مدیران لایقی نیستن کی میتونه این جمله رو تفسیر کنه.2 نمره[/div][/quote]
خوب رهبری یک جوری نفوذ کردن در افراد هستش برای برانگیختن اونهاست ولی مدریت در اصل سازماندهی و هدایت هستش
من مبلغی رو واسم مــــامانم برای یه کاری دادم فرداش برادرم اومد گف چی میخوای بخری قیاقه من
البته باس بگم که پس اندازه 2 ماهه ام بود
پس انداز دو ماه ؟؟؟
[quote][div][b]kinggg222[/b][/div][div]من مبلغی رو واسم مــــامانم برای یه کاری دادم فرداش برادرم اومد گف چی میخوای بخری قیاقه من :|
البته باس بگم که پس اندازه 2 ماهه ام بود :roll:[/div][/quote]
پس انداز دو ماه ؟؟؟ :o
کادو گرفتن واسه جماعت زن آسونه
کلی چیز میز دارن واسه خانوما
اما بدبخت مرد نشد روز تولدمون کادویی غیر از ادکلن یا جوراب بگیرن
کلا خودمم هر موقه خواستم واسه یه مرد کادو بگیرم از 10.15 مشورت میگیرم
...
[quote][div][b]mostafa-tak[/b][/div][div]یه نظر سنجی چیزی بزارید بفهمیم چی بگیریم [/div][/quote]
کادو گرفتن واسه جماعت زن آسونه
کلی چیز میز دارن واسه خانوما
اما بدبخت مرد نشد روز تولدمون کادویی غیر از ادکلن یا جوراب بگیرن
کلا خودمم هر موقه خواستم واسه یه مرد کادو بگیرم از 10.15 مشورت میگیرم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.