-------
اقا مصطفی تا چه حد میخوای پول بدی تا من بهت بگم تا اون رنج قیمت چه چیزی بخری شاید کمک کرد بهت
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[quote][div][b]mostafa-tak[/b][/div][div]نمیدونم :oops::oops:
دقت نکردم .
اه چه سخته:oops::oops::oops:[/div][/quote]
-------
اقا مصطفی تا چه حد میخوای پول بدی تا من بهت بگم تا اون رنج قیمت چه چیزی بخری شاید کمک کرد بهت
اکه نمیدونید چی بخرید راحت ترین کار اینه پولو به عنوان کادو بش بدید بره هرچی دوس داره بخره
نه باو قصد اینه ک بهش کادو بدیم دیگه.
این همه پول میدن حالا من پول بدم؟ نمیشه که کادووووووووووووووووووو
دیگه خستم از همتون از لحنه گفتنایه بله تون
[quote][div][b]kinggg222[/b][/div][div]اکه نمیدونید چی بخرید راحت ترین کار اینه پولو به عنوان کادو بش بدید بره هرچی دوس داره بخره[/div][/quote]
این همه پول میدن حالا من پول بدم؟ نمیشه که کادووووووووووووووووووو:oops::oops:
اکه نمیدونید چی بخرید راحت ترین کار اینه پولو به عنوان کادو بش بدید بره هرچی دوس داره بخره
این همه پول میدن منم پول بدم؟
میشکافی قضیه رو
...
[quote][div][b]mostafa-tak[/b][/div][div][quote][div][b]kinggg222[/b][/div][div]اکه نمیدونید چی بخرید راحت ترین کار اینه پولو به عنوان کادو بش بدید بره هرچی دوس داره بخره[/div][/quote]
این همه پول میدن حالا من پول بدم؟ نمیشه که کادووووووووووووووووووو:oops::oops:[/div][/quote]
این همه پول میدن منم پول بدم؟:?
میشکافی قضیه رو
-------
فرقی نداره اصلا فقط یه چیز خوب باشه .
[quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]mostafa-tak[/b][/div][div]نمیدونم :oops::oops:
دقت نکردم .
-------
[/div][/quote]
من برا همسایمون و مادر بزرگمم باید بخرم ...
میفهمی مادر بزرگ ...
میدونید اینطوری به نتیجه نمیرسیم چون بچه های اینجا شناخت ندارن که مثلا من همسایه شما رو نمیشناسم که نظر بدم واسش چی بخرید
پس بهترین کار دیگه ای میتونید انجام بدید
به قلبتان رجوع کنید و زیاد سختگیری نفرمایید
...
[quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div]من برا همسایمون و مادر بزرگمم باید بخرم ... :|
میفهمی مادر بزرگ ... :D[/div][/quote]
میدونید اینطوری به نتیجه نمیرسیم چون بچه های اینجا شناخت ندارن که مثلا من همسایه شما رو نمیشناسم که نظر بدم واسش چی بخرید
پس بهترین کار دیگه ای میتونید انجام بدید
به قلبتان رجوع کنید و زیاد سختگیری نفرمایید
این همه پول میدن منم پول بدم؟
میشکافی قضیه رو
نه منظور اینه که 24 ساعته من دارم پول میگیرم ازشون حالا بیام پول بدم بهشون؟
[quote][div][b]kinggg222[/b][/div][div][quote][div][b]mostafa-tak[/b][/div][div][quote][div][b]kinggg222[/b][/div][div]اکه نمیدونید چی بخرید راحت ترین کار اینه پولو به عنوان کادو بش بدید بره هرچی دوس داره بخره[/div][/quote]
این همه پول میدن حالا من پول بدم؟ نمیشه که کادووووووووووووووووووو:oops::oops:[/div][/quote]
این همه پول میدن منم پول بدم؟:?
میشکافی قضیه رو[/div][/quote]
نه منظور اینه که 24 ساعته من دارم پول میگیرم ازشون حالا بیام پول بدم بهشون؟:oops:
-------
انگشتر طلا
اگه فرقی نداره خیلی ام خوشحال میشه
...
[quote][div][b]mostafa-tak[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]mostafa-tak[/b][/div][div]نمیدونم :oops::oops:
دقت نکردم .
-------
[/div][/quote]
فرقی نداره اصلا فقط یه چیز خوب باشه .[/div][/quote]
انگشتر طلا :|
اگه فرقی نداره خیلی ام خوشحال میشه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.