کادو گرفتن واسه جماعت زن آسونه
کلی چیز میز دارن واسه خانوما
اما بدبخت مرد نشد روز تولدمون کادویی غیر از ادکلن یا جوراب بگیرن
کلا خودمم هر موقه خواستم واسه یه مرد کادو بگیرم از 10.15 مشورت میگیرم
-------
من برا پدرم چیزای تزئینی میخرم بزاره اتاق خوابش ... ... چیزایی تزیینی و قدیمی من خوشم میاد برا برادم و پدرم بخرم ... ولی برا خانوما سخت تره ...
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[quote][div][b]kinggg222[/b][/div][div][quote][div][b]mostafa-tak[/b][/div][div]یه نظر سنجی چیزی بزارید بفهمیم چی بگیریم [/div][/quote]
کادو گرفتن واسه جماعت زن آسونه
کلی چیز میز دارن واسه خانوما
اما بدبخت مرد نشد روز تولدمون کادویی غیر از ادکلن یا جوراب بگیرن
کلا خودمم هر موقه خواستم واسه یه مرد کادو بگیرم از 10.15 مشورت میگیرم [/div][/quote]
-------
من برا پدرم چیزای تزئینی میخرم بزاره اتاق خوابش ... ... چیزایی تزیینی و قدیمی من خوشم میاد برا برادم و پدرم بخرم:P ... ولی برا خانوما سخت تره:icon_6: ...
------
مامانت اهل مد و اینا هست خوشش میاد یا مهم نیست براش یا بیشتر اقتصادی فک میکنه ...
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[quote][div][b]mostafa-tak[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div]برید نظر سنجی شرکت کنید ... ببینیم چی بخریم ... :?[/div][/quote]
کمکم کن
کدوم گزینه رو انتخاب کنم:oops: [/div][/quote]
------
مامانت اهل مد و اینا هست خوشش میاد یا مهم نیست براش یا بیشتر اقتصادی فک میکنه ...
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.