سلام هر کی بزرگترین حادثه در زندگی خودش رو بنویسه
مثلا من پارسال رفیقم رو جلوی چشمام ماشین کشتش خدا سر شاده 1 هفته بخاطر این صحنه خوابم نبوردبه خاطرش یه فاتحه بدید
....
مثلا من پارسال رفیقم رو جلوی چشمام ماشین کشتش خدا سر شاده 1 هفته بخاطر این صحنه خوابم نبورد:cry:به خاطرش یه فاتحه بدید
وقتی رفیقم مرد دیدم راننده یه پسر جوونی با چند تا از رفیقام خونه شون رو پیدا کردیم و یک تسویه حساب عالی با هاش کردیم ولی لامسب اینقدر زده بودیمش که 20 میل دیهش شده بود
....
وقتی رفیقم مرد دیدم راننده یه پسر جوونی با چند تا از رفیقام خونه شون رو پیدا کردیم و یک تسویه حساب عالی با هاش کردیم ولی لامسب اینقدر زده بودیمش که 20 میل دیهش شده بود
من یه بار چند سال پیش دیدم یکی از همکلاسی هام دستش لای در کلاس گیر کرد و انگشتش قطع شد و من دیدم انگشت قطع شدشو که خونش به اون قسمت در مالیده شد
بعدش پیوند زد انگشتشو الان که فعلا خوبه
inera@att.net
من یه بار چند سال پیش دیدم یکی از همکلاسی هام دستش لای در کلاس گیر کرد و انگشتش قطع شد و من دیدم انگشت قطع شدشو که خونش به اون قسمت در مالیده شد:oops::oops::oops:
مثلا من پارسال رفیقم رو جلوی چشمام ماشین کشتش خدا سر شاده 1 هفته بخاطر این صحنه خوابم نبوردبه خاطرش یه فاتحه بدید
همین امروز اکانته سرور 11 رو حذف کردم چون فارم شد
و کلا از بازی خسته شدم
به یادت هستم...اما شاهدی جز کلاغ بام خانه یمان ندارم که اوهم حقیقت را به 1تکه پنیر میفروشد.
حیف که نمیشه بیشتر نوشت
[quote][div][b]ناپلعون بناپارت[/b][/div][div]سلام هر کی بزرگترین حادثه در زندگی خودش رو بنویسه
مثلا من پارسال رفیقم رو جلوی چشمام ماشین کشتش خدا سر شاده 1 هفته بخاطر این صحنه خوابم نبورد:cry:به خاطرش یه فاتحه بدید[/div][/quote]
و کلا از بازی خسته شدم
من یه بار چند سال پیش دیدم یکی از همکلاسی هام دستش لای در کلاس گیر کرد و انگشتش قطع شد و من دیدم انگشت قطع شدشو که خونش به اون قسمت در مالیده شد
در کلاستون مگه چطوره که انگشت بنده خدا رو تیکه کرده؟؟؟نگاه ایمنی مدارس ایران
یه نفر درو محکم در بست ،دست اونم جلوی در بود
inera@att.net
[quote][div][b]num1[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]من یه بار چند سال پیش دیدم یکی از همکلاسی هام دستش لای در کلاس گیر کرد و انگشتش قطع شد و من دیدم انگشت قطع شدشو که خونش به اون قسمت در مالیده شد:oops::oops::oops:
بعدش پیوند زد انگشتشو الان که فعلا خوبه[/div][/quote]
در کلاستون مگه چطوره که انگشت بنده خدا رو تیکه کرده؟؟؟نگاه ایمنی مدارس ایران
[/div][/quote]
یه نفر درو محکم در بست ،دست اونم جلوی در بود
و کلا از بازی خسته شدم
باز مسدود شد
آیدی ریدکال
5709108
دوستان انجمنی
[quote][div][b]melisa_hot[/b][/div][div][quote][div][b]ناپلعون بناپارت[/b][/div][div]سلام هر کی بزرگترین حادثه در زندگی خودش رو بنویسه
مثلا من پارسال رفیقم رو جلوی چشمام ماشین کشتش خدا سر شاده 1 هفته بخاطر این صحنه خوابم نبورد:cry:به خاطرش یه فاتحه بدید[/div][/quote]
و کلا از بازی خسته شدم[/div][/quote]
باز مسدود شد:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
میبینی!من یک پست گذاشتم که کسی مسدونه شنبه تغطیله هم داد بیداد میکنن که ربطی به بازی نداره یکی گفت فرقی نداره کسی بهای اقا ناپلئون بناپارت گیر نمیده!!!!!!!!!!!
خسته شدم
داداش ناراحت نشو من که اگر نخام دیگه بازی گفتم میخوام حسابی به مدیر .. بدم و اره...
به یادت هستم...اما شاهدی جز کلاغ بام خانه یمان ندارم که اوهم حقیقت را به 1تکه پنیر میفروشد.
حیف که نمیشه بیشتر نوشت
[quote][div][b]karen[/b][/div][div]میبینی!من یک پست گذاشتم که کسی مسدونه شنبه تغطیله هم داد بیداد میکنن که ربطی به بازی نداره یکی گفت فرقی نداره کسی بهای اقا ناپلئون بناپارت گیر نمیده!!!!!!!!!!!
خسته شدم[/div][/quote]
داداش ناراحت نشو من که اگر نخام دیگه بازی گفتم میخوام حسابی به مدیر .. بدم و اره...
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.