اره باید مداله مسدودی هارو به من بدن
مدیر با من لج شده من به 1 بنده خدا گفتم که تو سرور 11 به گا رفتم اونم گزارش داده بود به مدیر بعد مدیر به من پیام داد منم گفتم پس سلامت کوش بعدش منو مسدود کرد موندم چی گفتم؟به خاطره این حرفم منو مسدود کرد
والا کسی هم به... رفته من بودم نمیدون چرا گزارش داده
به یادت هستم...اما شاهدی جز کلاغ بام خانه یمان ندارم که اوهم حقیقت را به 1تکه پنیر میفروشد.
حیف که نمیشه بیشتر نوشت
[quote][div][b]ali_2015[/b][/div][div][quote][div][b]melisa_hot[/b][/div][div][quote][div][b]sakson[/b][/div][div][quote][div][b]melisa_hot[/b][/div][div][quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div]محمد بیا راید کال[/div][/quote]
داداش بلد نیستم اصلا نمیدونم چی هست؟:shock:[/div][/quote]
محمد بازم مسدود شدی؟[/div][/quote]
مدیر با من لج شده من به 1 بنده خدا گفتم که تو سرور 11 به گا رفتم اونم گزارش داده بود به مدیر بعد مدیر به من پیام داد منم گفتم پس سلامت کوش بعدش منو مسدود کرد موندم چی گفتم؟به خاطره این حرفم منو مسدود کرد[/div][/quote]
:lol:[/div][/quote]
والا کسی هم به... رفته من بودم نمیدون چرا گزارش داده:shock:
مدیر با من لج شده من به 1 بنده خدا گفتم که تو سرور 11 به گا رفتم اونم گزارش داده بود به مدیر بعد مدیر به من پیام داد منم گفتم پس سلامت کوش بعدش منو مسدود کرد موندم چی گفتم؟به خاطره این حرفم منو مسدود کرد
این هم حتما اکانته دوستته ؟
زندگی به من آموخت هر چیز قیمتی دارد پنیر مجانی فقط در تله موش یافت می شود
دکمه تشکر میگن خرابه
[quote][div][b]melisa_hot[/b][/div][div][quote][div][b]ali_2015[/b][/div][div][quote][div][b]melisa_hot[/b][/div][div][quote][div][b]sakson[/b][/div][div][quote][div][b]melisa_hot[/b][/div][div][quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div]محمد بیا راید کال[/div][/quote]
مدیر با من لج شده من به 1 بنده خدا گفتم که تو سرور 11 به گا رفتم اونم گزارش داده بود به مدیر بعد مدیر به من پیام داد منم گفتم پس سلامت کوش بعدش منو مسدود کرد موندم چی گفتم؟به خاطره این حرفم منو مسدود کرد[/div][/quote]
والا کسی هم به... رفته من بودم نمیدون چرا گزارش داده:shock:[/div][/quote]
این هم حتما اکانته دوستته ؟:lol:
این هم حتما اکانته دوستته ؟
اره ولی دیروز تو11 1مولتی زدم واسه اولین بار
به یادت هستم...اما شاهدی جز کلاغ بام خانه یمان ندارم که اوهم حقیقت را به 1تکه پنیر میفروشد.
حیف که نمیشه بیشتر نوشت
[quote][div][b]ali_2015[/b][/div][div][quote][div][b]melisa_hot[/b][/div][div][quote][div][b]ali_2015[/b][/div][div][quote][div][b]melisa_hot[/b][/div][div][quote][div][b]sakson[/b][/div][div][quote][div][b]melisa_hot[/b][/div][div][quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div]محمد بیا راید کال[/div][/quote]
والا کسی هم به... رفته من بودم نمیدون چرا گزارش داده:shock:[/div][/quote]
این هم حتما اکانته دوستته ؟:lol:[/div][/quote]
اره ولی دیروز تو11 1مولتی زدم واسه اولین بار:mrgreen:
من تاحالا داخل چاه سر ساختمون نیم کاره افتادم پام گیر کرد درآوردنم
جفت پا به یه کنده تو سیزده بدر چند سال پیش لگد زدم جفت نی دستم شکست دستم آویزون شده بود
یه بارم سیم مفتول رفت داخل چشمم سفیده چشمم رو پاره کرد
دادا سالمی تا الان؟
بیخیال
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]num1[/b][/div][div]من تاحالا داخل چاه سر ساختمون نیم کاره افتادم پام گیر کرد درآوردنم
جفت پا به یه کنده تو سیزده بدر چند سال پیش لگد زدم جفت نی دستم شکست دستم آویزون شده بود
یه بارم سیم مفتول رفت داخل چشمم سفیده چشمم رو پاره کرد[/div][/quote]
دادا سالمی تا الان؟
بیخیال
من تاحالا داخل چاه سر ساختمون نیم کاره افتادم پام گیر کرد درآوردنم
یه بارم سیم مفتول رفت داخل چشمم سفیده چشمم رو پاره کرد
کلا شل و پلی ها؟!؟!؟
پروردگارا!
حسش نیست که راهمون رو به سمت راه راست کج کنیم
خودت راه راست رو به طرف راه ما کج کن
[quote][div][b]num1[/b][/div][div]من تاحالا داخل چاه سر ساختمون نیم کاره افتادم پام گیر کرد درآوردنم
یه بارم سیم مفتول رفت داخل چشمم سفیده چشمم رو پاره کرد[/div][/quote]
کلا شل و پلی ها؟!؟!؟
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.