داشتیم میرفتیم برای دیدن خونه برای اجاره از کوچه که خارج شدیم یه پرادو تقبل فرمودند زدن رفتیم تو پیاده رو منم از همونجا یه راست رفتم ارتوپدی کتفمو با 1.2.3 بچسبونه فکر کنم به قطعات 2 سانتی تبدیل شده بود
Admin
داشتیم میرفتیم برای دیدن خونه برای اجاره از کوچه که خارج شدیم یه پرادو تقبل فرمودند زدن رفتیم تو پیاده رو منم از همونجا یه راست رفتم ارتوپدی کتفمو با 1.2.3 بچسبونه فکر کنم به قطعات 2 سانتی تبدیل شده بود
اره باید مداله مسدودی هارو به من بدن
مدیر با من لج شده من به 1 بنده خدا گفتم که تو سرور 11 به گا رفتم اونم گزارش داده بود به مدیر بعد مدیر به من پیام داد منم گفتم پس سلامت کوش بعدش منو مسدود کرد موندم چی گفتم؟به خاطره این حرفم منو مسدود کرد
به یادت هستم...اما شاهدی جز کلاغ بام خانه یمان ندارم که اوهم حقیقت را به 1تکه پنیر میفروشد.
حیف که نمیشه بیشتر نوشت
[quote][div][b]sakson[/b][/div][div][quote][div][b]melisa_hot[/b][/div][div][quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div]محمد بیا راید کال[/div][/quote]
داداش بلد نیستم اصلا نمیدونم چی هست؟:shock:[/div][/quote]
محمد بازم مسدود شدی؟[/div][/quote]
مدیر با من لج شده من به 1 بنده خدا گفتم که تو سرور 11 به گا رفتم اونم گزارش داده بود به مدیر بعد مدیر به من پیام داد منم گفتم پس سلامت کوش بعدش منو مسدود کرد موندم چی گفتم؟به خاطره این حرفم منو مسدود کرد
زندگی به من آموخت هر چیز قیمتی دارد پنیر مجانی فقط در تله موش یافت می شود
دکمه تشکر میگن خرابه
[quote][div][b]melisa_hot[/b][/div][div][quote][div][b]sakson[/b][/div][div][quote][div][b]melisa_hot[/b][/div][div][quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div]محمد بیا راید کال[/div][/quote]
داداش بلد نیستم اصلا نمیدونم چی هست؟:shock:[/div][/quote]
محمد بازم مسدود شدی؟[/div][/quote]
مدیر با من لج شده من به 1 بنده خدا گفتم که تو سرور 11 به گا رفتم اونم گزارش داده بود به مدیر بعد مدیر به من پیام داد منم گفتم پس سلامت کوش بعدش منو مسدود کرد موندم چی گفتم؟به خاطره این حرفم منو مسدود کرد[/div][/quote]
:lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.