m18072s
magas
سلام خدمت همه دوستان.
دوستان لطفا اگه کسی از پشتیبانی و مدیران بازی انتقاد داره بگه. این جا جای انتقاده نه بی احترامی.
باید یک سری مسائل مشخص بشه. مخصوصا در باره پشتیبانی بازی که واقعا در جوابگویی ضعیف عمل میکنن. و جوابهای گویا و واضح ارائه نمیکنن.
زیاد ناراحتی نشی داداش اما کلا تا اونجا که من دیدم ۳ ۴ نفر هستید که انجمن رو به گند کشیدید و صدای همه در اومده .پشتیبانی همیشه به بهترین شکل کار خودشو انجام داده و سوال همهٔ بچه هار و جواب داده تو بازی هم که خداییش ظرف ۱۵ دقیقه جواب میدن. اینکه پشتیبانی میاد به صورت کامل توضیح میده اما یک شخصی متوجه نمیشه مشکله پشتیبانی بازی نیست.مشکله اون طرف هست که نمیفهمه
یکم ویتامین به بدنش برسونه ماهی بخوره
دوست عزیز حرفای شما به درد ما نمیخوره.
اینکه ما دنبال سرویس دهی بهتری هستیم گند کشیدنه؟
این که ما مشکلی نداریم یه روز جوابمون طول بکشه اما یه جوابی بدن که دیگه هیچ چیزی برامون مبهم نباشه گند کشیدنه؟
اینکه تا ما دنبال حقمون هستیم و یکی مثل تو میاد هر چیزی میگه این گند کشیدنه؟
نکته بعد:
لطفا از ادبیات درست استفاده کنید. (به گند کشیدید) فکر کنم این ادبیات درستی نباشه.
در هر صورت ممنون حرفتون رو زدید.
ما دنبال جوابهای خودمونیم. لطفا شلوغ بازی نکنید
پاینده باشید
حلالم کن اگر سنگینی ِ بار ِتو بودم
اگر بر دوش تو بار ِ گران بودیم رفتیم
[quote][div][b]m18072s[/b][/div][div][quote][div][b]magas[/b][/div][div]سلام خدمت همه دوستان.
دوستان لطفا اگه کسی از پشتیبانی و مدیران بازی انتقاد داره بگه. این جا جای انتقاده نه بی احترامی.
باید یک سری مسائل مشخص بشه. مخصوصا در باره پشتیبانی بازی که واقعا در جوابگویی ضعیف عمل میکنن. و جوابهای گویا و واضح ارائه نمیکنن.[/div][/quote]
زیاد ناراحتی نشی داداش اما کلا تا اونجا که من دیدم ۳ ۴ نفر هستید که انجمن رو به گند کشیدید و صدای همه در اومده .پشتیبانی همیشه به بهترین شکل کار خودشو انجام داده و سوال همهٔ بچه هار و جواب داده تو بازی هم که خداییش ظرف ۱۵ دقیقه جواب میدن. اینکه پشتیبانی میاد به صورت کامل توضیح میده اما یک شخصی متوجه نمیشه مشکله پشتیبانی بازی نیست.مشکله اون طرف هست که نمیفهمه :mrgreen:یکم ویتامین به بدنش برسونه ماهی بخوره:twisted:[/div][/quote]
دوست عزیز حرفای شما به درد ما نمیخوره.
اینکه ما دنبال سرویس دهی بهتری هستیم گند کشیدنه؟
این که ما مشکلی نداریم یه روز جوابمون طول بکشه اما یه جوابی بدن که دیگه هیچ چیزی برامون مبهم نباشه گند کشیدنه؟
اینکه تا ما دنبال حقمون هستیم و یکی مثل تو میاد هر چیزی میگه این گند کشیدنه؟
نکته بعد:
لطفا از ادبیات درست استفاده کنید. (به گند کشیدید) فکر کنم این ادبیات درستی نباشه.
در هر صورت ممنون حرفتون رو زدید.
ما دنبال جوابهای خودمونیم. لطفا شلوغ بازی نکنید
پاینده باشید