m18072s
magas
m18072s
magas
m18072s
magas
دوستان عزیز من ازتون خواهش میکنم به جای این حرفا بیاید به هم کمک کنیم.
نه به جای دوستمون که خدا رو شکر همیشه به جوابهاشون رسیدن بیایم بحث رو به مسخره بازی بکشونیم.
اقایون من نمیگم هیچ وقت به جوابهام نرسیدم. من میگم یا خیلی دیر رسیدم یا خیلی جوابها کوتاه بوده و درکش برام سخت.
به نظرم باید طرز بیان جوری باشه که برای همه قابل درک باشه.
شما هم حالا هی گیر بدید به عکس
داداش خوشتیپ و خوشگلی دیگه مگه بده ؟
بنده خدا پشتیبانی هم دست داره دیگه نمیتونه سریع جواب بده. به همه یه مدل پاسخ میده نمیتونه با توجه به درک هر شخصی یه جواب بده که دیکشنری نیست که بنده خدا ...دوستانی که متوجه نمیشن باید برن بن بن بون بخرن تا مشکلشون حل شه
نه دوست من . یه سطحی از درک هست که فکر نکنم کسی که این بازی رو میکنه از اون سطح پایین تر باشه.
باید برای همه از اون سطح حرف بزنه..
تو قسمت راهنمایی بازی خیلی زیبا حرف زدن.
اما تو قسمت جوابگویی یه خورده ضعیف.
من به شخصه حاضرم جوابم 5 ساعت طول بکشه یا بیشتر اما یه جواب دقیق.
اونا هم اگه میگید سرشون شلوغه . خوب دوست من شغل اونا هم اینه به ما جوابهای دقیق بدن. شلوغ بودن سرشون که دلیل نمیشه.
حالا بحث با شما برای ما باعث رسیدن به جواب نمیشه.
تا فردا صبر کنیم یا منو مسدود میکنن . خدا رو شکر میگم و میرن دنبال زندگیم.
یا مسدود نمکنن و میان جوابهامون رو میدن و ما رو قانع میکنن که اشتباه میکردیم.
الان هنوز هیچی نشده دو تا از دوستان اومدن و اعتراض کردن که به اونا هم جواب دقیقی داده نشده.
من اشتباه میکنم . اونا هم اشتباه میکنن؟
لطفا بحث رو جوری نکنید بقیه دوستان جرات زدن حرفشون رو نداشته باشن.
منم خدمت شما ارادت ویژه دارم. امیدوارم از حرفام ناراحت نشده باشی.
داداش این لحن صحبتتو خیلی دوست دارم یه حس خوبو قشنگی بهم میده. ولی تو بازی لحنت اینجوری نبودا اول انجمن هم پستهای قدیمیت اینجوری نبود. الان یکم متحوّل شدی.. یجوری میشم.
داداش حالا چون به دوست شما arteبه اون شکل پاسخ داده شده شما هم این تاپیک و زدی
خودمونیم دیگه. راه دوری نمیره که راستشو بگو
دوست شما هم پشتیبانی و متهم کرد اون بنده خداها هم این همه زحمت میکشن و کار میکنن بیان اینجوری بخاطر حرف الکی یسری بازیکن متهم شن زور داره دیگه :دتقلب و طرف داریو این حرفا چرت مال یکسری بازیکن که حسادت میکنن زورشون نمیرسه میان این حرفها رو میزنن
دقیقا.
با خاطر همون جوابگویی به دوستمون ارتی اومدم این بحثو راه انداختم.
حداقل مرد باشید و بگید که اون منبحث عین واقعیته دیگه.
اونم یه نمونه از جوابگویی ضعیف
داداش دوست شما تو اولین پستی که گذاشت پشتیبانی و متهم به * و کمک به بقیه و تفاوت گذاشتن بین بازیکنهای دیگه کرد.که باعث شد پشتیبانی انجوری جواب بده..تازه باز هم جواب ایشون رو داد..
تو بازیهای دیگه فرت مسدود میکنن پشتیبانی خیلی لطف کرد که این پاسخ و داد
پشتیبانی هم جواب سوال رو داد همهٔ افراد متوجه شدن حالا دوست شما متوجه نشده مشکله خودش..باید بره از بقیه دوستان سوال کنه تا براش توضیح بدن
اگه قرار باشه پشتیبانی دونه دونه برای هرکس توضیح بده که ۱۰ ۱۵سال طول میکش.پشتیبانی یه جواب کلی میده و یه توضیح کلی حالا ممکن ۱۰۰نفر بفهمن ۱نفر نفهمه دیگه اون مشکله پشتیبانی نیست که رفیق
بازم نگرفتی دوست من. واقعا عجیبه.
دوست من مشکلی با جواب نداره.
کاملا هم جوابو فهمید.
مشکل اینه چرا همون اول اینجور دقیق جواب ندادن.
شما برو جواب اول رو با جواب دوم مقایسه کن.
مرد مومن یه کمی با انصاف حرف بزن.
تو اگه با کسی مشکل شخصی داری با حرف حق چه مشکلی داری؟
چرا همه حق رو میدی به اونور؟
حلالم کن اگر سنگینی ِ بار ِتو بودم
اگر بر دوش تو بار ِ گران بودیم رفتیم
[quote][div][b]m18072s[/b][/div][div][quote][div][b]magas[/b][/div][div][quote][div][b]m18072s[/b][/div][div][quote][div][b]magas[/b][/div][div][quote][div][b]m18072s[/b][/div][div][quote][div][b]magas[/b][/div][div]دوستان عزیز من ازتون خواهش میکنم به جای این حرفا بیاید به هم کمک کنیم.
نه به جای دوستمون که خدا رو شکر همیشه به جوابهاشون رسیدن بیایم بحث رو به مسخره بازی بکشونیم.
اقایون من نمیگم هیچ وقت به جوابهام نرسیدم. من میگم یا خیلی دیر رسیدم یا خیلی جوابها کوتاه بوده و درکش برام سخت.
به نظرم باید طرز بیان جوری باشه که برای همه قابل درک باشه.
شما هم حالا هی گیر بدید به عکس:D[/div][/quote]
داداش خوشتیپ و خوشگلی دیگه مگه بده ؟
بنده خدا پشتیبانی هم دست داره دیگه نمیتونه سریع جواب بده. به همه یه مدل پاسخ میده نمیتونه با توجه به درک هر شخصی یه جواب بده که دیکشنری نیست که بنده خدا ...دوستانی که متوجه نمیشن باید برن بن بن بون بخرن تا مشکلشون حل شه[/div][/quote]
نه دوست من . یه سطحی از درک هست که فکر نکنم کسی که این بازی رو میکنه از اون سطح پایین تر باشه.
باید برای همه از اون سطح حرف بزنه..
تو قسمت راهنمایی بازی خیلی زیبا حرف زدن.
اما تو قسمت جوابگویی یه خورده ضعیف.
من به شخصه حاضرم جوابم 5 ساعت طول بکشه یا بیشتر اما یه جواب دقیق.
اونا هم اگه میگید سرشون شلوغه . خوب دوست من شغل اونا هم اینه به ما جوابهای دقیق بدن. شلوغ بودن سرشون که دلیل نمیشه.
حالا بحث با شما برای ما باعث رسیدن به جواب نمیشه.
تا فردا صبر کنیم یا منو مسدود میکنن . خدا رو شکر میگم و میرن دنبال زندگیم.
یا مسدود نمکنن و میان جوابهامون رو میدن و ما رو قانع میکنن که اشتباه میکردیم.
الان هنوز هیچی نشده دو تا از دوستان اومدن و اعتراض کردن که به اونا هم جواب دقیقی داده نشده.
من اشتباه میکنم . اونا هم اشتباه میکنن؟
لطفا بحث رو جوری نکنید بقیه دوستان جرات زدن حرفشون رو نداشته باشن.
منم خدمت شما ارادت ویژه دارم. امیدوارم از حرفام ناراحت نشده باشی.[/div][/quote]
داداش این لحن صحبتتو خیلی دوست دارم یه حس خوبو قشنگی بهم میده. ولی تو بازی لحنت اینجوری نبودا اول انجمن هم پستهای قدیمیت اینجوری نبود. الان یکم متحوّل شدی.. یجوری میشم.:oops:
داداش حالا چون به دوست شما arteبه اون شکل پاسخ داده شده شما هم این تاپیک و زدی
خودمونیم دیگه. راه دوری نمیره که راستشو بگو:mrgreen:
دوست شما هم پشتیبانی و متهم کرد اون بنده خداها هم این همه زحمت میکشن و کار میکنن بیان اینجوری بخاطر حرف الکی یسری بازیکن متهم شن زور داره دیگه :دتقلب و طرف داریو این حرفا چرت مال یکسری بازیکن که حسادت میکنن زورشون نمیرسه میان این حرفها رو میزنن:lol:[/div][/quote]
دقیقا.
با خاطر همون جوابگویی به دوستمون ارتی اومدم این بحثو راه انداختم.
حداقل مرد باشید و بگید که اون منبحث عین واقعیته دیگه.
اونم یه نمونه از جوابگویی ضعیف[/div][/quote]
داداش دوست شما تو اولین پستی که گذاشت پشتیبانی و متهم به تقلب و کمک به بقیه و تفاوت گذاشتن بین بازیکنهای دیگه کرد.که باعث شد پشتیبانی انجوری جواب بده..تازه باز هم جواب ایشون رو داد..
تو بازیهای دیگه فرت مسدود میکنن پشتیبانی خیلی لطف کرد که این پاسخ و داد
پشتیبانی هم جواب سوال رو داد همهٔ افراد متوجه شدن حالا دوست شما متوجه نشده مشکله خودش..باید بره از بقیه دوستان سوال کنه تا براش توضیح بدن
اگه قرار باشه پشتیبانی دونه دونه برای هرکس توضیح بده که ۱۰ ۱۵سال طول میکش.پشتیبانی یه جواب کلی میده و یه توضیح کلی حالا ممکن ۱۰۰نفر بفهمن ۱نفر نفهمه دیگه اون مشکله پشتیبانی نیست که رفیق[/div][/quote]
بازم نگرفتی دوست من. واقعا عجیبه.
دوست من مشکلی با جواب نداره.
کاملا هم جوابو فهمید.
مشکل اینه چرا همون اول اینجور دقیق جواب ندادن.
شما برو جواب اول رو با جواب دوم مقایسه کن.
مرد مومن یه کمی با انصاف حرف بزن.
تو اگه با کسی مشکل شخصی داری با حرف حق چه مشکلی داری؟
چرا همه حق رو میدی به اونور؟