m18072s
magas
دوستان عزیز من ازتون خواهش میکنم به جای این حرفا بیاید به هم کمک کنیم.
نه به جای دوستمون که خدا رو شکر همیشه به جوابهاشون رسیدن بیایم بحث رو به مسخره بازی بکشونیم.
اقایون من نمیگم هیچ وقت به جوابهام نرسیدم. من میگم یا خیلی دیر رسیدم یا خیلی جوابها کوتاه بوده و درکش برام سخت.
به نظرم باید طرز بیان جوری باشه که برای همه قابل درک باشه.
شما هم حالا هی گیر بدید به عکس
داداش خوشتیپ و خوشگلی دیگه مگه بده ؟
بنده خدا پشتیبانی هم دست داره دیگه نمیتونه سریع جواب بده. به همه یه مدل پاسخ میده نمیتونه با توجه به درک هر شخصی یه جواب بده که دیکشنری نیست که بنده خدا ...دوستانی که متوجه نمیشن باید برن بن بن بون بخرن تا مشکلشون حل شه
نه دوست من . یه سطحی از درک هست که فکر نکنم کسی که این بازی رو میکنه از اون سطح پایین تر باشه.
باید برای همه از اون سطح حرف بزنه..
تو قسمت راهنمایی بازی خیلی زیبا حرف زدن.
اما تو قسمت جوابگویی یه خورده ضعیف.
من به شخصه حاضرم جوابم 5 ساعت طول بکشه یا بیشتر اما یه جواب دقیق.
اونا هم اگه میگید سرشون شلوغه . خوب دوست من شغل اونا هم اینه به ما جوابهای دقیق بدن. شلوغ بودن سرشون که دلیل نمیشه.
حالا بحث با شما برای ما باعث رسیدن به جواب نمیشه.
تا فردا صبر کنیم یا منو مسدود میکنن . خدا رو شکر میگم و میرن دنبال زندگیم.
یا مسدود نمکنن و میان جوابهامون رو میدن و ما رو قانع میکنن که اشتباه میکردیم.
الان هنوز هیچی نشده دو تا از دوستان اومدن و اعتراض کردن که به اونا هم جواب دقیقی داده نشده.
من اشتباه میکنم . اونا هم اشتباه میکنن؟
لطفا بحث رو جوری نکنید بقیه دوستان جرات زدن حرفشون رو نداشته باشن.
منم خدمت شما ارادت ویژه دارم. امیدوارم از حرفام ناراحت نشده باشی.
حلالم کن اگر سنگینی ِ بار ِتو بودم
اگر بر دوش تو بار ِ گران بودیم رفتیم
[quote][div][b]m18072s[/b][/div][div][quote][div][b]magas[/b][/div][div]دوستان عزیز من ازتون خواهش میکنم به جای این حرفا بیاید به هم کمک کنیم.
نه به جای دوستمون که خدا رو شکر همیشه به جوابهاشون رسیدن بیایم بحث رو به مسخره بازی بکشونیم.
اقایون من نمیگم هیچ وقت به جوابهام نرسیدم. من میگم یا خیلی دیر رسیدم یا خیلی جوابها کوتاه بوده و درکش برام سخت.
به نظرم باید طرز بیان جوری باشه که برای همه قابل درک باشه.
شما هم حالا هی گیر بدید به عکس:D[/div][/quote]
داداش خوشتیپ و خوشگلی دیگه مگه بده ؟
بنده خدا پشتیبانی هم دست داره دیگه نمیتونه سریع جواب بده. به همه یه مدل پاسخ میده نمیتونه با توجه به درک هر شخصی یه جواب بده که دیکشنری نیست که بنده خدا ...دوستانی که متوجه نمیشن باید برن بن بن بون بخرن تا مشکلشون حل شه[/div][/quote]
نه دوست من . یه سطحی از درک هست که فکر نکنم کسی که این بازی رو میکنه از اون سطح پایین تر باشه.
باید برای همه از اون سطح حرف بزنه..
تو قسمت راهنمایی بازی خیلی زیبا حرف زدن.
اما تو قسمت جوابگویی یه خورده ضعیف.
من به شخصه حاضرم جوابم 5 ساعت طول بکشه یا بیشتر اما یه جواب دقیق.
اونا هم اگه میگید سرشون شلوغه . خوب دوست من شغل اونا هم اینه به ما جوابهای دقیق بدن. شلوغ بودن سرشون که دلیل نمیشه.
حالا بحث با شما برای ما باعث رسیدن به جواب نمیشه.
تا فردا صبر کنیم یا منو مسدود میکنن . خدا رو شکر میگم و میرن دنبال زندگیم.
یا مسدود نمکنن و میان جوابهامون رو میدن و ما رو قانع میکنن که اشتباه میکردیم.
الان هنوز هیچی نشده دو تا از دوستان اومدن و اعتراض کردن که به اونا هم جواب دقیقی داده نشده.
من اشتباه میکنم . اونا هم اشتباه میکنن؟
لطفا بحث رو جوری نکنید بقیه دوستان جرات زدن حرفشون رو نداشته باشن.
منم خدمت شما ارادت ویژه دارم. امیدوارم از حرفام ناراحت نشده باشی.