جوگری شدن بر میگرد همون صحبتی که تو پیام کردیم در مورد جوگیری
من به بچه خوشگلا میدم بوس بجا تنبیه...
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]:shock::shock:منظورت از این تاپیک چیه[/div][/quote]
جوگری شدن بر میگرد همون صحبتی که تو پیام کردیم در مورد جوگیری:D
باشه بابا شما هم با اون ارش خودتونو..................
حالا تو هر پستی میاین میگین پرچم بالا.ارش که گرفته نمیاد اینقدر کری بخونه!!!!!!!!!
حالا تو هر پستی میاین میگین پرچم بالا.ارش که گرفته نمیاد اینقدر کری بخونه!!!!!!!!!:lol::lol::lol:
جوگری شدن بر میگرد همون صحبتی که تو پیام کردیم در مورد جوگیری
هه دوست عزیز قبلا هم همچین حرفی شندیم 6 ماه زحمتشونو بهم زدم
دلم میسوزه برای آکونت اصلیم اما ایراد نداره ارزششو داشت که 0 بشه تابهترین دوستام به بازیشون ادامه بدن رفقای طلایی
[quote][div][b]m18072s[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]:shock::shock:منظورت از این تاپیک چیه[/div][/quote]
جوگری شدن بر میگرد همون صحبتی که تو پیام کردیم در مورد جوگیری:D[/div][/quote]
هه دوست عزیز قبلا هم همچین حرفی شندیم 6 ماه زحمتشونو بهم زدم
[quote][div][b]dirty-dancer[/b][/div][div]سلام دوستان
نمیبینم کسیو که بخواد به ما بخوره
;)
همه جا بچه های IR سرور 6 پرچمشون بالاست[/div][/quote]
پرچم شما بالا ما چی کار کنیم
حالا تو هر پستی میاین میگین پرچم بالا.ارش که گرفته نمیاد اینقدر کری بخونه!!!!!!!!!
زاااااااااااااااارت داشت
وعده شما همون سرور همراه با سماق که میخواید بمکید
دلم میسوزه برای آکونت اصلیم اما ایراد نداره ارزششو داشت که 0 بشه تابهترین دوستام به بازیشون ادامه بدن رفقای طلایی
[quote][div][b]lord.ah[/b][/div][div]باشه بابا شما هم با اون ارش خودتونو..................
حالا تو هر پستی میاین میگین پرچم بالا.ارش که گرفته نمیاد اینقدر کری بخونه!!!!!!!!!:lol::lol::lol:[/div][/quote]
زاااااااااااااااارت داشت :lol:
وعده شما همون سرور همراه با سماق که میخواید بمکید
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]dirty-dancer[/b][/div][div]سلام دوستان
نمیبینم کسیو که بخواد به ما بخوره
;)
همه جا بچه های IR سرور 6 پرچمشون بالاست[/div][/quote]
پرچم شما بالا ما چی کار کنیم[/div][/quote]
شما هم بازی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.