خدایا آخه به یکی قدرت بازی میدی ظرفیتشم بده چارتا جنگتو تو باز بردی الان تو خیابونم کسیو ببینی میگی کدوم اکانت بودی؟
شما برو قوانیو بخون و با این نوع جواب دادنت باعث به هم ریختن انجمن نشو.به شما چه ربطی داری که کدوم اکانت بودم یه هستم.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]dirty-dancer[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]:shock::shock:منظورت از این تاپیک چیه[/div][/quote]
هه شما؟؟؟ آکونتت چی بوده؟[/div][/quote]
خدایا آخه به یکی قدرت بازی میدی ظرفیتشم بده چارتا جنگتو تو باز بردی الان تو خیابونم کسیو ببینی میگی کدوم اکانت بودی؟
شما برو قوانیو بخون و با این نوع جواب دادنت باعث به هم ریختن انجمن نشو.به شما چه ربطی داری که کدوم اکانت بودم یه هستم.
[quote][div][b]dirty-dancer[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]dirty-dancer[/b][/div][div]سلام دوستان
نمیبینم کسیو که بخواد به ما بخوره
;)
همه جا بچه های IR سرور 6 پرچمشون بالاست[/div][/quote]
پرچم شما بالا ما چی کار کنیم[/div][/quote]
شما هم بازی[/div][/quote]
جان؟؟؟:shock:
باشه بابا شما هم با اون ارش خودتونو..................
حالا تو هر پستی میاین میگین پرچم بالا.ارش که گرفته نمیاد اینقدر کری بخونه!!!!!!!!!
زاااااااااااااااارت داشت
وعده شما همون سرور همراه با سماق که میخواید بمکید
خدایا به هر کسی یه ظرفیتی بده....
امین....داداش تو که ۰ شدی از این و اون میری بالا چرا
من به بچه خوشگلا میدم بوس بجا تنبیه...
[quote][div][b]dirty-dancer[/b][/div][div][quote][div][b]lord.ah[/b][/div][div]باشه بابا شما هم با اون ارش خودتونو..................
حالا تو هر پستی میاین میگین پرچم بالا.ارش که گرفته نمیاد اینقدر کری بخونه!!!!!!!!!:lol::lol::lol:[/div][/quote]
زاااااااااااااااارت داشت :lol:
وعده شما همون سرور همراه با سماق که میخواید بمکید[/div][/quote]
امین....داداش تو که ۰ شدی از این و اون میری بالا چرا 8-)
میگم شما هم پاسخ دادی بازی میدیم که دونفر ببیننت آشنا بشن باهات
دلم میسوزه برای آکونت اصلیم اما ایراد نداره ارزششو داشت که 0 بشه تابهترین دوستام به بازیشون ادامه بدن رفقای طلایی
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]dirty-dancer[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]dirty-dancer[/b][/div][div]سلام دوستان
نمیبینم کسیو که بخواد به ما بخوره
;)
همه جا بچه های IR سرور 6 پرچمشون بالاست[/div][/quote]
پرچم شما بالا ما چی کار کنیم[/div][/quote]
شما هم بازی[/div][/quote]
جان؟؟؟:shock:[/div][/quote]
میگم شما هم پاسخ دادی بازی میدیم که دونفر ببیننت آشنا بشن باهات
آرش داداش بیخیال
این طرف حالا خوب وسط سرور ۰ شد
موسس رفقا بود
من به بچه خوشگلا میدم بوس بجا تنبیه...
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]dirty-dancer[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]:shock::shock:منظورت از این تاپیک چیه[/div][/quote]
[/div][/quote]
آرش داداش بیخیال
این طرف حالا خوب وسط سرور ۰ شد
موسس رفقا بود:lol:
باشه بابا شما هم با اون ارش خودتونو..................
حالا تو هر پستی میاین میگین پرچم بالا.ارش که گرفته نمیاد اینقدر کری بخونه!!!!!!!!!
زاااااااااااااااارت داشت
وعده شما همون سرور همراه با سماق که میخواید بمکید
امین....داداش تو که ۰ شدی از این و اون میری بالا چرا
ه ها ها ها ها ها ها ها
بعله خوبه همه چیو نمیدونید آخ خدایا دمت گرم 4 تا عقده ای ها رو هم اینجا دیدیم
من بعد اون قضیه گفتم که میترکونمتون که این کارو هم کردم
دلم میسوزه برای آکونت اصلیم اما ایراد نداره ارزششو داشت که 0 بشه تابهترین دوستام به بازیشون ادامه بدن رفقای طلایی
[quote][div][b]m18072s[/b][/div][div][quote][div][b]dirty-dancer[/b][/div][div][quote][div][b]lord.ah[/b][/div][div]باشه بابا شما هم با اون ارش خودتونو..................
حالا تو هر پستی میاین میگین پرچم بالا.ارش که گرفته نمیاد اینقدر کری بخونه!!!!!!!!!:lol::lol::lol:[/div][/quote]
زاااااااااااااااارت داشت :lol:
وعده شما همون سرور همراه با سماق که میخواید بمکید[/div][/quote]
امین....داداش تو که ۰ شدی از این و اون میری بالا چرا 8-)[/div][/quote]
ه ها ها ها ها ها ها ها
بعله :lol: خوبه همه چیو نمیدونید آخ خدایا دمت گرم 4 تا عقده ای ها رو هم اینجا دیدیم
من بعد اون قضیه گفتم که میترکونمتون که این کارو هم کردم ;)
به قول اقا حسین
اورین
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]dirty-dancer[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]:shock::shock:منظورت از این تاپیک چیه[/div][/quote]
[/div][/quote]
به قول اقا حسین
اورین
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.