خدایا آخه به یکی قدرت بازی میدی ظرفیتشم بده چارتا جنگتو تو باز بردی الان تو خیابونم کسیو ببینی میگی کدوم اکانت بودی؟
شما برو قوانیو بخون و با این نوع جواب دادنت باعث به هم ریختن انجمن نشو.به شما چه ربطی داری که کدوم اکانت بودم یه هستم.
آرش داداش بیخیال
این طرف حالا خوب وسط سرور ۰ شد
موسس رفقا بود
حاجی 0 شدم چونبهتریم دوستام بیشتر از من نیاز داشتن اون موقع که من تو شهر 1 ام 15 هزار شمشیر زن داشتم اول سرور بود که با Mi00d کل افتاد آکوتنته منو بستن بازم با این توصیف وجود زند نداشتن
منم هنوز هم میگم افتخار میکنم واسه رفیقام 0 شدم
خخخخخ نمیخورید داداش
دلم میسوزه برای آکونت اصلیم اما ایراد نداره ارزششو داشت که 0 بشه تابهترین دوستام به بازیشون ادامه بدن رفقای طلایی
[quote][div][b]m18072s[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]dirty-dancer[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]:shock::shock:منظورت از این تاپیک چیه[/div][/quote]
هه شما؟؟؟ آکونتت چی بوده؟[/div][/quote]
خدایا آخه به یکی قدرت بازی میدی ظرفیتشم بده چارتا جنگتو تو باز بردی الان تو خیابونم کسیو ببینی میگی کدوم اکانت بودی؟
شما برو قوانیو بخون و با این نوع جواب دادنت باعث به هم ریختن انجمن نشو.به شما چه ربطی داری که کدوم اکانت بودم یه هستم.
[/div][/quote]
آرش داداش بیخیال
این طرف حالا خوب وسط سرور ۰ شد
موسس رفقا بود:lol:[/div][/quote]
حاجی 0 شدم چونبهتریم دوستام بیشتر از من نیاز داشتن اون موقع که من تو شهر 1 ام 15 هزار شمشیر زن داشتم اول سرور بود که با Mi00d کل افتاد آکوتنته منو بستن بازم با این توصیف وجود زند نداشتن
منم هنوز هم میگم افتخار میکنم واسه رفیقام 0 شدم
خخخخخ نمیخورید داداش
خدایا به هر کسی یه ظرفیتی بده....
امین....داداش تو که ۰ شدی از این و اون میری بالا چرا
با منی داداش؟؟؟؟؟؟؟؟
[/div][/quote]
نه داداش با این dirty danceram یکم جو گیر شده
من به بچه خوشگلا میدم بوس بجا تنبیه...
[quote][div][b]lord.ah[/b][/div][div]
خدایا به هر کسی یه ظرفیتی بده....
امین....داداش تو که ۰ شدی از این و اون میری بالا چرا 8-)[/div][/quote]
با منی داداش؟؟؟؟؟؟؟؟:roll::!::!::!:
[/div][/quote]
نه داداش با این dirty danceram یکم جو گیر شده:lol:
آخه هدف چیه این وسط ؟ آرش که کتیبه زد اتحادشم تو حفظ بهش کمک کرد تموم
دیگه چی ؟ پرچم بالاست یعنی چی ؟ اگه پرچمی بود قبلا بالا بود !!! الان که دیگه سروری نیست تا پرچمی باشه آدمی که میبازه بگه باختم مرده و آدمی که میبره حرفی از برد نزنه ...
این مطلب در 1391/11/26 15:29:45 نوشته شده است و در 1391/11/26 15:30:05 ویرایش شده است .
سگ نشو واسه هر استخونی حتی اگه شده بمیری از گشنگی
دیگه چی ؟ پرچم بالاست یعنی چی ؟ اگه پرچمی بود قبلا بالا بود !!! الان که دیگه سروری نیست تا پرچمی باشه
[b]آدمی که میبازه بگه باختم مرده و آدمی که میبره حرفی از برد نزنه ...[/b] :arrow:
دیگه چی ؟ پرچم بالاست یعنی چی ؟ اگه پرچمی بود قبلا بالا بود !!! الان که دیگه سروری نیست تا پرچمی باشه آدمی که میبازه بگه باختم مرده و آدمی که میبره حرفی از برد نزنه ...
آخه پرچم بالاست هم از بهترینها یاد گرفتن یعنی تو بگو یدونه حرکت جدید انجام داده باشن یه کار جدید خودشون انجام بدن
هیچ.....
من به بچه خوشگلا میدم بوس بجا تنبیه...
[quote][div][b]hitman_47[/b][/div][div]آخه هدف چیه این وسط ؟ آرش که کتیبه زد اتحادشم تو حفظ بهش کمک کرد تموم
دیگه چی ؟ پرچم بالاست یعنی چی ؟ اگه پرچمی بود قبلا بالا بود !!! الان که دیگه سروری نیست تا پرچمی باشه
[b]آدمی که میبازه بگه باختم مرده و آدمی که میبره حرفی از برد نزنه ...[/b] :arrow:[/div][/quote]
آخه پرچم بالاست هم از بهترینها یاد گرفتن یعنی تو بگو یدونه حرکت جدید انجام داده باشن یه کار جدید خودشون انجام بدن
هیچ.....8-)
باشه بابا شما هم با اون ارش خودتونو..................
حالا تو هر پستی میاین میگین پرچم بالا.ارش که گرفته نمیاد اینقدر کری بخونه!!!!!!!!!
سلام لرد
همه ما روی اکانت آرش بودیم .
شغال شیر را گفت یا هماوردی کنیم ، یا هراست را بین شغالان گویم
شیر گفت آوازه بزدلیم بین شغالان به از شماتت شیران
[quote][div][b]lord.ah[/b][/div][div]باشه بابا شما هم با اون ارش خودتونو..................
حالا تو هر پستی میاین میگین پرچم بالا.ارش که گرفته نمیاد اینقدر کری بخونه!!!!!!!!!:lol::lol::lol:[/div][/quote]
سلام لرد
باشه بابا شما هم با اون ارش خودتونو..................
حالا تو هر پستی میاین میگین پرچم بالا.ارش که گرفته نمیاد اینقدر کری بخونه!!!!!!!!!
سلام لرد
عاشقتم علیرضا و اون حمید بییییییییییییییییییییییب
دلم میسوزه برای آکونت اصلیم اما ایراد نداره ارزششو داشت که 0 بشه تابهترین دوستام به بازیشون ادامه بدن رفقای طلایی
[quote][div][b]arte[/b][/div][div][quote][div][b]lord.ah[/b][/div][div]باشه بابا شما هم با اون ارش خودتونو..................
حالا تو هر پستی میاین میگین پرچم بالا.ارش که گرفته نمیاد اینقدر کری بخونه!!!!!!!!!:lol::lol::lol:[/div][/quote]
سلام لرد
همه ما روی اکانت آرش بودیم . [/div][/quote]
عاشقتم علیرضا و اون حمید بییییییییییییییییییییییب :lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.