سلام سر انجام کتیبه ساعت 4 بعد از ظهر امروز وارد میشه
نظرتون در مورده سرو 29 به طور کلی چیه؟
کلا 5 نفر شناسه کتیبه ان
بقیه یا تو منطقه اتش شهر ندارن یا صفر شدن (اشاره به حسین جنگجو) یا زدن شهرای بقیه رو تو منطقه اتش همراشونو ترکوندن (بازم اشاره به جنگجو که صفر کرده چند نفرو)
این 5 نفر
عبارت اند از به یاد اس 5 ( که دم به دقیقه حرف از فروش میزنه)
سلطان مهرداد و تیمش (والا تیم دیده بودیم جلو زن داشته باشه ولی تیم ندیده بود که مولتی و جلو رن شانسش از اکانته اصلی بیشتر باشه تازه کلید طلا هم داشته باشه )
فارمر( اینم دوستمون هم نزدیک 8 میلیون نیرو داره ولی فعلا بی فازه یه بار میگه نمیزنم یه بار نامه میده همه اماده باشن )
نور مور (اینم که اصلا تو باغ نیست )
و در اخر ایران متمدن (یه صلوات بفرستید این بابا کلا بن بوده از بنی در اومده چیزی حدود 2 میلیون تلفات از بی گندمی )
و بقیه هم زیاد مهم نیست البته شاید همونا بزنن مثلا شاهی 123
یا اسی 2013
البته در مورد کلید نقره هم یه بابایی 3 تا ارشیو کرده کلید نقره ولی نزدیک ترین شهرش با منطقه اتش 300 تا خونه فاصله داره از همین الان لانچ کنه ساعت 4 نمیرسه منجنیقاش
کلا این بود ماجرا
اگه چیزی جدید کشف کردم حتما ارائه میدم
از شما هم درخواست دارم که هرچی میدونید بگید
نظرتون در مورده سرو 29 به طور کلی چیه؟
کلا 5 نفر شناسه کتیبه ان
بقیه یا تو منطقه اتش شهر ندارن یا صفر شدن (اشاره به حسین جنگجو) یا زدن شهرای بقیه رو تو منطقه اتش همراشونو ترکوندن (بازم اشاره به جنگجو که صفر کرده چند نفرو)
این 5 نفر
عبارت اند از به یاد اس 5 ( که دم به دقیقه حرف از فروش میزنه)
سلطان مهرداد و تیمش (والا تیم دیده بودیم جلو زن داشته باشه ولی تیم ندیده بود که مولتی و جلو رن شانسش از اکانته اصلی بیشتر باشه تازه کلید طلا هم داشته باشه )
فارمر( اینم دوستمون هم نزدیک 8 میلیون نیرو داره ولی فعلا بی فازه یه بار میگه نمیزنم یه بار نامه میده همه اماده باشن )
نور مور (اینم که اصلا تو باغ نیست )
و در اخر ایران متمدن (یه صلوات بفرستید این بابا کلا بن بوده از بنی در اومده چیزی حدود 2 میلیون تلفات از بی گندمی )
و بقیه هم زیاد مهم نیست البته شاید همونا بزنن مثلا شاهی 123
یا اسی 2013
البته در مورد کلید نقره هم یه بابایی 3 تا ارشیو کرده کلید نقره ولی نزدیک ترین شهرش با منطقه اتش 300 تا خونه فاصله داره از همین الان لانچ کنه ساعت 4 نمیرسه منجنیقاش
کلا این بود ماجرا
اگه چیزی جدید کشف کردم حتما ارائه میدم
از شما هم درخواست دارم که هرچی میدونید بگید
این مطلب در 1393/06/16 07:45:23 نوشته شده است و در 1393/06/21 03:36:40 ویرایش شده است .
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiis
http://www.kingsera.ir/upload/direct/s29-for-web-1200.jpg
http://www.kingsera.ir/upload/direct/s29-for-web-1200.jpg