عنوان : بسیار مهم ( کتیبه )
ارسال شده توسط king parkeer در 1393/06/15 12:24:16
کد پیام: 2077549
با سلام خدمت همه شما دوستان عزیز همان طور که اطلاع دارید کتیبه جاودان فردا در ساعت 4 بعد از ظهر وارد شهرهای گینگیز می شود در نتیجه حملات به آن ها نیز شروع خواهد شد من نه به عنوان یک مدیر بلکه به عنوان یه راهنما و یک هم اتحادی از شما می خواهم تا در کارهایی که توسط مدیران به شما داده می شود به نحو احسن همکاری لازم رو مبذول فرمایید تا به امید خداوند بتوانیم زحمات 2 ماهه خود را بگیریم و کتیبه جاودان سرور 29 را برای همیشه به اسم اتحاد غرب وحشی ثبت نماییم لذا از شما درخواست دارم میزان نیروی خود را در منطقه ی 500 500 رو اعلام فرمایید تا ما مدیران بتوانیم با نیروهای شما ارتش محافظ را نابود کرده و کتیبه را از شهر گینگیز ها بیرون بکشیم این کار ملزوم به آنلاین بودن شما فردا در ساعت 4 بعد از ظهر می باشد لذا خواهشمند است فردا در ساعت 4 بعد از ظهر آنلاین باشید یا در صورت داشتن مشکل به یکی از دوستان خود در اتحاد تکرار می کنم در اتحاد که فردا می تواند آنلاین باشد او را جانشین کرده و یا رمز خود را در اختیار او قرار دهید یا یک اکانت موقت برای او درست کنید تا اون بتواند با اکانت شما همکاری لازم را به وجود آورد و در آخر هر * سوالی داشت در اکانت king parkeer و be_yade_s5 پاسخ گو شما عزیزان می باشیم.
به امید پیروزی
دوستدار شما مهدی پارکر
ممهدی پارکر رو اک foxسرور 28 پلیره کتیبه مال خودشه
فازت چیه؟
کتیبه
کتیبه که ماله ماس
اسم اکتونو بدین ببینیم میشه این اخر سرور فارم کنیم یا نه
شوخی کردم
دارم مترمرکز میشم رو کتیبه
هعی،یه افرادی هستن بی جنبه
دیگه به دوست هم نمیشه اعتماد کرد
[quote][div][b]xعلی[/b][/div][div][quote][div][b]82آغاسی[/b][/div][div][quote][div][b]xعلی[/b][/div][div][quote][div][b]82آغاسی[/b][/div][div]عنوان : بسیار مهم ( کتیبه )
ارسال شده توسط king parkeer در 1393/06/15 12:24:16
کد پیام: 2077549
با سلام خدمت همه شما دوستان عزیز همان طور که اطلاع دارید کتیبه جاودان فردا در ساعت 4 بعد از ظهر وارد شهرهای گینگیز می شود در نتیجه حملات به آن ها نیز شروع خواهد شد من نه به عنوان یک مدیر بلکه به عنوان یه راهنما و یک هم اتحادی از شما می خواهم تا در کارهایی که توسط مدیران به شما داده می شود به نحو احسن همکاری لازم رو مبذول فرمایید تا به امید خداوند بتوانیم زحمات 2 ماهه خود را بگیریم و کتیبه جاودان سرور 29 را برای همیشه به اسم اتحاد غرب وحشی ثبت نماییم لذا از شما درخواست دارم میزان نیروی خود را در منطقه ی 500 500 رو اعلام فرمایید تا ما مدیران بتوانیم با نیروهای شما ارتش محافظ را نابود کرده و کتیبه را از شهر گینگیز ها بیرون بکشیم این کار ملزوم به آنلاین بودن شما فردا در ساعت 4 بعد از ظهر می باشد لذا خواهشمند است فردا در ساعت 4 بعد از ظهر آنلاین باشید یا در صورت داشتن مشکل به یکی از دوستان خود در اتحاد تکرار می کنم در اتحاد که فردا می تواند آنلاین باشد او را جانشین کرده و یا رمز خود را در اختیار او قرار دهید یا یک اکانت موقت برای او درست کنید تا اون بتواند با اکانت شما همکاری لازم را به وجود آورد و در آخر هر * سوالی داشت در اکانت king parkeer و be_yade_s5 پاسخ گو شما عزیزان می باشیم.
به امید پیروزی
دوستدار شما مهدی پارکر[/div][/quote]
ممهدی پارکر رو اک foxسرور 28 پلیره کتیبه مال خودشه:icon_3:[/div][/quote]
فازت چیه؟ :mrgreen:[/div][/quote]
کتیبه:oops:[/div][/quote]
کتیبه که ماله ماس:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
اسم اکتونو بدین ببینیم میشه این اخر سرور فارم کنیم یا نه
شوخی کردم
دارم مترمرکز میشم رو کتیبه
[quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div][quote][div][b]82آغاسی[/b][/div][div]بله کتیبه زده شد توسط ..... mohammad12f56
تو خزانه نگاه کنید :mrgreen:[/div][/quote]
کتیبه که 4 میاد:icon_4:[/div][/quote]
:icon_4::icon_4:
کاشکی منم جزو 5 نفر کتیبه بودم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.