موسس خودشون خالی کرد کتیبه رو با یه اکانت دیگه زد
Bᴇᴢᴜᴅɪ ʙᴀ ɪᴅɪ ᴊᴀᴅɪᴅ ʙᴀʏᴀᴅ ʙɪᴀᴍ
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1393/06/20 01:51:17
موسس خودشون خالی کرد کتیبه رو با یه اکانت دیگه زد
Bᴇᴢᴜᴅɪ ʙᴀ ɪᴅɪ ᴊᴀᴅɪᴅ ʙᴀʏᴀᴅ ʙɪᴀᴍ
|
|
1393/06/20 02:43:38
کتیبه سرور 29 رو دیگه همه میدونن حق من بود یادتون نرفته که چه بلایی سره اکانت فتیده ام اومد؟
من برگشتم فقط به خاطره کتیبه که کتیبشم بزنم تموم شه این دوستمون که کتیبه رو زده سری اول هم خوده ایشون پرونده بودن خزانه رو صفر کرده بودن اما قهرمان نفرستاده بودن مثله قضیه اون حمله ی من که 13 دقیقه قبله همین که کتیبه بپره زده بودم ولی هدف رو تصادفی مونده بود به لطف دوستان بگذریم من با این دوستمون داشتم حرف میزدم برگشت به من گفت تو خیانت کاری من اصلا موندم گفتم چطور گفت تو به من دف ندادی خدا سر شاهده اون 20 میلیون نیرویی که تو شهرش بود نزدیکه 9 میلیونش رو من داده بودم برگشتم بهش گفتم دادا من شهرام شمشیر شواله بدم بهت به دردت نمیخوره اینجوری باهاش چند نفرو میزنم گفت نه تو میخواهی خودمو بزنی من اعصابم واقعا خرد شده بود طرف شانسی شانسی اومده کتیبه زده حالا واسه منم داشت شاخ و شونه میکشید چرا میکشید؟ چون تو سرور جار زده بودم که عاقا کتیبه تو شهر 3 این طرفه اینم نیروی شاخ ریخته بود تو شهر 3 هرکی میزد دیوار بود امروز صبح کله بچه های غرب دیوار شدن من خودم نمیدونستم کجاست خدا شاهده گفتم 9 رو بزنیم چون بغلش یه شهر گینگیز بود من گفتم شاید اونجا باشه هر شهر 60 تا حمله گذاشتم که میشه تقریبا رو 7 تا شهر خودتون حساب کنید 7 ضرب 60 میشه چند تا حمله؟ یه شهر حمله اصلی 6 تا شهر فیک بعد فیک ها حساب شده بود نمونه فیک ها حمله اصلی 350 هزارتا شمشیر شهر اصلی حمله فیک ها 350 تا دونه شمشیر یعنی یه جوری زدم که تو دیده بان همرو با یه درصد نشون میداد بعدش حمله منجنیق من تقریبا 6 ساعت تو راه بوده اکانت ایشون رو ساعت 7 بستن تو عرض 2 ساعت من چه جوری همر گذاشتم رو شهر ایشون؟ اونم با منجنیق که میگه خودم گفتم بزنن کسی که کتیبه داشته باشه میاد بگه کدوم شهرشه؟؟ خدا سر شاهده به من گفت بن شدم تلفن رو قطع کردم با خودم داشتم فکر میکردم که حمله ها رو لغو کنم یا نه بزارم بمونه یه نامه عمومی کردم همه گندم بفرست به شهر 8و 9 که نیرو ها بک نخورن نگن بک خورده بود زد 12 میلیون دیوار شدم اما به لطف خدا کتیبرو زدم تا دوباره خودمو ثابت کنم کله ماجرا این بود کلیه * ها کلمه خـدا میباشد باتشکر حسین شعبانی حسین جنگجو hiiiiiiiiiiiiiiiiiiis
http://www.kingsera.ir/upload/direct/s29-for-web-1200.jpg |
|
1393/06/20 03:27:03
افرین.
NegA BendaZ LeveL O SookooT KoN YaD BegiR QeleQ O
|
|
1393/06/20 03:34:39
اشکم در اومد اه خدای من Bᴇᴢᴜᴅɪ ʙᴀ ɪᴅɪ ᴊᴀᴅɪᴅ ʙᴀʏᴀᴅ ʙɪᴀᴍ
|
|
1393/06/20 03:40:07
|
|
1393/06/20 07:45:00
ببین امیر پلیر به یاد اس 5 همین من کی هستم تومیدونی رو کی با مدیرا نقشه میچید بکشن پایین با مولتی بهش حمله کردن بعد این بد بخت هم نامه دف ازتون میخواست عمومی کنید به هم دیگه پاس میدادید؟ میگفتید خودت دیوار کن نامه دف نمیشه داد؟ ما بودیم یا شما
اتحاد من خیانت کاره یا اتحاده شما که امثاله فارمر رو رفتی ...مالیش کردید که بیاد باهاتون تو اتحاد فارمر مگه مدیر من نبود؟ انقدر سابقتون خراب بود که اتحادتون به فرمایش خودتون رو هم 40 میلیون نیرو داشت اما کسی نمیزد به نظرت چرا؟؟ اون وقت اتحاد من از یه طرف یه هجوم بود از یه طرف 1 دفاع؟ همین الان که دارم این پست رو میزارم رو تک تک شهرای مدیراتون نبرد گذاشتم ازجمله خودت دیوارم کنید اگه راست میگید همه میدونن کتیبه به حقدارش رسید hiiiiiiiiiiiiiiiiiiis
http://www.kingsera.ir/upload/direct/s29-for-web-1200.jpg |
|
1393/06/20 09:52:02
آقا یه سوال کتیبه دست حسین هست؟؟؟؟
آقا زود جواب بدین هعی،یه افرادی هستن بی جنبه
دیگه به دوست هم نمیشه اعتماد کرد |
|
1393/06/20 10:03:05
اره
|
|
1393/06/20 10:06:31
وای حسین گند زدم
جاسوسی گزاشتم رو شهر اخر حسین سکه هم ندارم لغو کنم چیکار کنم؟؟؟ هعی،یه افرادی هستن بی جنبه
|
1393/06/20 10:14:23
eternity.nevermore.
کتیبه انتقال یافت آقا حسین رو این اک هست؟؟eternity.nevermore. هعی،یه افرادی هستن بی جنبه
منوی کاربری
|
||