سلام. من امروز اومدم به صورت خیلی اتفاقی که اصلا هواسم نبود یه اکانت دیگه تو سرور 11 ثبت نام کنم (البته فقط یه حواسپرتی عادی بود ) ولی با این پیغام رو به رو شدم
از این * قبلا بازیکن دیگری ثبت نام کرده است و امکان ساخت اکانت جدید از طریق این * وجود ندارد.
خوش حال شدم که برای جلو گیری از مولتی اکانت شدن بازیکن ها داره یه کارایی انجام میشه.
اگه اینطوری پیش بره و جلوی مولتی ها گرفته بشه و همه عادلانه و مردونه بازیکنن در آینده سرورهای پر هیجان تر و بهتری رو به رو میشیم.
من از مسولین تشکر میکنم.
اگه شما هم میخواین از مشولین تشکر کنین زیر پست من یه تشکر بزنین.شوخی کردم
به نظرتون این کار که از هر * فقط یک بار بشه ثبت نام کرد خوبه یا بد؟ البته من خودم امروز 2 بار ثبت نام کردم.امتحانی
از این * قبلا بازیکن دیگری ثبت نام کرده است و امکان ساخت اکانت جدید از طریق این * وجود ندارد.
خوش حال شدم که برای جلو گیری از مولتی اکانت شدن بازیکن ها داره یه کارایی انجام میشه.
اگه اینطوری پیش بره و جلوی مولتی ها گرفته بشه و همه عادلانه و مردونه بازیکنن در آینده سرورهای پر هیجان تر و بهتری رو به رو میشیم.
من از مسولین تشکر میکنم.
اگه شما هم میخواین از مشولین تشکر کنین زیر پست من یه تشکر بزنین.شوخی کردم
به نظرتون این کار که از هر * فقط یک بار بشه ثبت نام کرد خوبه یا بد؟ البته من خودم امروز 2 بار ثبت نام کردم.امتحانی
نظرسنجی
- این کاره پشتیبانی بده
- این کار پشتیبانی خوب
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره