ولی به نظره من باید واسه اینا سخت بگیرن همون یه اکانت کافیه.یارو میره پول میده اکانت 1 و 2 و 3 و 4 و میخره. با هر کدوم یه اتحاد میزنه .کتیبه رو میگیره و تو هر 4 تا اتحادم میگه دف بدید .دیگه مگه میشه ازش چیزی گرفت؟
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
ولی به نظره من باید واسه اینا سخت بگیرن همون یه اکانت کافیه.یارو میره پول میده اکانت 1 و 2 و 3 و 4 و میخره. با هر کدوم یه اتحاد میزنه .کتیبه رو میگیره و تو هر 4 تا اتحادم میگه دف بدید .دیگه مگه میشه ازش چیزی گرفت؟:shock::shock::mrgreen:
دوستان یه سوال.
مگه نمیگن اگه چندتا اکانت با یه آی پی ساخته بشه ولی به هم منابع یا نیرو ندن و با هم به کسی حمله نکنن، مولتی شناخته نمیشن؟
حالا اگه با یه آی پی توسط لینک دعوت دوستان چند اکانت جدید ساخته بشه. باز هم مشکل داره؟ اگه اون مواردی که بالا گفته شد رو رعایت کنن.
رفاقت از همه چی مهم تره، چه تو بازی و چه تو زندگی. تا می تونی رفیق پیدا کن !!!
دوستان یه سوال.
مگه نمیگن اگه چندتا اکانت با یه آی پی ساخته بشه ولی به هم منابع یا نیرو ندن و با هم به کسی حمله نکنن، مولتی شناخته نمیشن؟
حالا اگه با یه آی پی توسط لینک دعوت دوستان چند اکانت جدید ساخته بشه. باز هم مشکل داره؟ اگه اون مواردی که بالا گفته شد رو رعایت کنن.
منو و داداشم شانس اوردیم زود ثبت نام کردیم و با این پیغام مواجه نشدیم وگرنه مجبور بودیم هر دو تامون روی یه اکانت بازی کنیم
خیلی باحالی به خدا 2تایی باهم بازی کنید که وقتی اون نیست توبازیکنی من حاضرم اینجوری بازی کنم خیلی بهتر میشه
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]منو و داداشم شانس اوردیم زود ثبت نام کردیم و با این پیغام مواجه نشدیم وگرنه مجبور بودیم هر دو تامون روی یه اکانت بازی کنیم:)[/div][/quote]
خیلی باحالی به خدا 2تایی باهم بازی کنید که وقتی اون نیست توبازیکنی من حاضرم اینجوری بازی کنم خیلی بهتر میشه
منو و داداشم شانس اوردیم زود ثبت نام کردیم و با این پیغام مواجه نشدیم وگرنه مجبور بودیم هر دو تامون روی یه اکانت بازی کنیم
آره خیلی خوبه
...............
[quote][div][b]javadkhof[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]منو و داداشم شانس اوردیم زود ثبت نام کردیم و با این پیغام مواجه نشدیم وگرنه مجبور بودیم هر دو تامون روی یه اکانت بازی کنیم:)[/div][/quote]
خیلی باحالی به خدا 2تایی باهم بازی کنید که وقتی اون نیست توبازیکنی من حاضرم اینجوری بازی کنم خیلی بهتر میشه[/div][/quote]
آره خیلی خوبه :P
برای جلوگیری از اون پیغام خیلی راحته. 2راه دارید: یا آی پی عوض کنید برید از یه جای دیگه مثل کافی نت ثبت نام کنید که راحت تره - راه دوم اینه که یه مدتی بگذره میشه با همون * دوباره ثبت نام کرد
inera@att.net
برای جلوگیری از اون پیغام خیلی راحته. 2راه دارید: یا آی پی عوض کنید برید از یه جای دیگه مثل کافی نت ثبت نام کنید که راحت تره - راه دوم اینه که یه مدتی بگذره میشه با همون سیستم دوباره ثبت نام کرد
:twisted:
برای جلوگیری از اون پیغام خیلی راحته. 2راه دارید: یا آی پی عوض کنید برید از یه جای دیگه مثل کافی نت ثبت نام کنید که راحت تره - راه دوم اینه که یه مدتی بگذره میشه با همون * دوباره ثبت نام کرد
راه دوم فک نمیکنم بشه
...............
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]برای جلوگیری از اون پیغام خیلی راحته. 2راه دارید: یا آی پی عوض کنید برید از یه جای دیگه مثل کافی نت ثبت نام کنید که راحت تره - راه دوم اینه که یه مدتی بگذره میشه با همون سیستم دوباره ثبت نام کرد
:twisted:[/div][/quote]
راه دوم فک نمیکنم بشه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.