مطمعنی ج میده ؟ خودت امتحان کردی؟
اگه ج میده که بعید میدونم برای اینکه کل هیستوری پاک نشه اگه گوگل کروم دارید هیستوری اون زمانی که ثبت نام کردید رو پاک کنید نه کلشو
لازم به این کار نیست دو روز بگذره باز میشه ثبت نام کرد
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad kabir[/b][/div][div]کافیه هیستوری مرورگرتونو پاک کنید[/div][/quote]
مطمعنی ج میده ؟ خودت امتحان کردی؟
اگه ج میده که بعید میدونم برای اینکه کل هیستوری پاک نشه اگه گوگل کروم دارید هیستوری اون زمانی که ثبت نام کردید رو پاک کنید نه کلشو[/div][/quote]
لازم به این کار نیست دو روز بگذره باز میشه ثبت نام کرد
سلام. من امروز اومدم به صورت خیلی اتفاقی که اصلا هواسم نبود یه اکانت دیگه تو سرور 11 ثبت نام کنم (البته فقط یه حواسپرتی عادی بود ) ولی با این پیغام رو به رو شدم
از این * قبلا بازیکن دیگری ثبت نام کرده است و امکان ساخت اکانت جدید از طریق این * وجود ندارد.
خوش حال شدم که برای جلو گیری از مولتی اکانت شدن بازیکن ها داره یه کارایی انجام میشه.
اگه اینطوری پیش بره و جلوی مولتی ها گرفته بشه و همه عادلانه و مردونه بازیکنن در آینده سرورهای پر هیجان تر و بهتری رو به رو میشیم.
من از مسولین تشکر میکنم.
اگه شما هم میخواین از مشولین تشکر کنین زیر پست من یه تشکر بزنین.شوخی کردم
به نظرتون این کار که از هر * فقط یک بار بشه ثبت نام کرد خوبه یا بد؟ البته من خودم امروز 2 بار ثبت نام کردم.امتحانی
داداشی یه مشکلو حل میکنن 1000 تا از بغلش میزنه بیرون
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]سلام. من امروز اومدم به صورت خیلی اتفاقی که اصلا هواسم نبود یه اکانت دیگه تو سرور 11 ثبت نام کنم (البته فقط یه حواسپرتی عادی بود;) ) ولی با این پیغام رو به رو شدم
[b]از این سیستم قبلا بازیکن دیگری ثبت نام کرده است و امکان ساخت اکانت جدید از طریق این سیستم وجود ندارد.[/b]
خوش حال شدم که برای جلو گیری از مولتی اکانت شدن بازیکن ها داره یه کارایی انجام میشه.
اگه اینطوری پیش بره و جلوی مولتی ها گرفته بشه و همه عادلانه و مردونه بازیکنن در آینده سرورهای پر هیجان تر و بهتری رو به رو میشیم.
من از مسولین تشکر میکنم.
اگه شما هم میخواین از مشولین تشکر کنین زیر پست من یه تشکر بزنین.شوخی کردم:D
به نظرتون این کار که از هر سیستم فقط یک بار بشه ثبت نام کرد خوبه یا بد؟ البته من خودم امروز 2 بار ثبت نام کردم.امتحانی[/div][/quote]
داداشی یه مشکلو حل میکنن 1000 تا از بغلش میزنه بیرون:)
اینجا مولتی ساختن حتی از "فارم شدن" هم راحت تره....
ولی خب به نظر من اصلا لذتی نداره انگار که یه بازیه کامپیوتری رو با cheat هاش بازی کنی من هیچ وقت مولتی نساخنم و نمی سازم
بزرگترین حسرت آدمی آن است که می خواهد اما نمی تواند، و به یاد می آورد روزی را که می توانست اما نخواست....
ولی خب به نظر من اصلا لذتی نداره انگار که یه بازیه کامپیوتری رو با cheat هاش بازی کنی من هیچ وقت مولتی نساخنم و نمی سازم
آقا بسازن و بازی کنن اینو میشه تحمل کرد
ولی یارو میاد افتخار میکنه دیگه میره رو مخ خدایی
شیخ بینگو پشیمون
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
[quote][div][b]amirr9[/b][/div][div]اینجا مولتی ساختن حتی از "فارم شدن" هم راحت تره....
ولی خب به نظر من اصلا لذتی نداره انگار که یه بازیه کامپیوتری رو با cheat هاش بازی کنی من هیچ وقت مولتی نساخنم و نمی سازم[/div][/quote]
آقا بسازن و بازی کنن اینو میشه تحمل کرد
ولی یارو میاد افتخار میکنه دیگه میره رو مخ خدایی
[b]شیخ بینگو پشیمون[/b]
آره راست می گی ولی cheat زدن که دیگه افتخار نداره. من اگه یه روز تو یه بازی cheat بزنم اصلا روم نمی شه به کسی بگم اون بازی رو انجام دادم کلا دربارش حرف نمی زنم. خدا نیاره اون روز رو
بزرگترین حسرت آدمی آن است که می خواهد اما نمی تواند، و به یاد می آورد روزی را که می توانست اما نخواست....
آره راست می گی ولی cheat زدن که دیگه افتخار نداره. من اگه یه روز تو یه بازی cheat بزنم اصلا روم نمی شه به کسی بگم اون بازی رو انجام دادم کلا دربارش حرف نمی زنم. خدا نیاره اون روز رو;)
الان یه نفر روش بازی سالم بخواد کسی نمیاد بده ها
حالا مولتی ما میگیم 3 روز بعد شد 1 روز بعد شد به ثانیه
همه روش دارن که زودتر مولتی بزنن
همین الان خبر رسید قبل از شروع سرور مولتی میشه زد
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
همه روش دارن که زودتر مولتی بزنن:lol:
همین الان خبر رسید قبل از شروع سرور مولتی میشه زد :|
همه روش دارن که زودتر مولتی بزنن
همین الان خبر رسید قبل از شروع سرور مولتی میشه زد
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]الان یه نفر روش بازی سالم بخواد کسی نمیاد بده ها
همه روش دارن که زودتر مولتی بزنن:lol:
همین الان خبر رسید قبل از شروع سرور مولتی میشه زد :|[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.