سلام دوستان. من خیلی احساس ناامیدی میکنم. آخه وقتی می بینم آدم هایی هستن که چنین شهرهایی دارن:
http://axgig.com/images/82825037457793326211.png
اون وقت من عمراً بتونم کتیبه رو بدست بیارم یا اگر هم آوردم همچنان حفظ کنم.
چیکار کنم؟
پی.نوشت: اون تصویر در واقع دوتا تصویر هست که بهم دیگه چسبوندم. ولی واقعاً تعداد شهرهای طرف 24 تا بود!:
نظرسنجی
نااميد نباش؛ شايد معجزه شد و تونستی صاحب كتيبه بشی و حفظش كنی.
معلومه كه بازنده ای؛ اونقدر نااميد باش تا بميری.
من چه ميدونم. خودت مغز داری؛ فكر كن.
Arda.Ir
يادتون نره!
سلام دوستان. من خیلی احساس ناامیدی میکنم. آخه وقتی می بینم آدم هایی هستن که چنین شهرهایی دارن:
http://axgig.com/images/82825037457793326211.png
اون وقت من عمراً بتونم کتیبه رو بدست بیارم یا اگر هم آوردم همچنان حفظ کنم.
چیکار کنم؟
پی.نوشت: اون تصویر در واقع دوتا تصویر هست که بهم دیگه چسبوندم. ولی واقعاً تعداد شهرهای طرف 24 تا بود!::evil:
یعنی هنوز امید داری کتیبه بگیری؟
نه گنجینه نمیتونی بگیری.
ولی مهم گنجینه و کتیبه نیست همین که بازی میکنی حال میکنی خودش خوبی و دوستان زیادی هم پیدا میکنی.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
نه گنجینه نمیتونی بگیری.
ولی مهم گنجینه و کتیبه نیست همین که بازی میکنی حال میکنی خودش خوبی و دوستان زیادی هم پیدا میکنی.;)
نه گنجینه نمیتونی بگیری.
ولی مهم گنجینه و کتیبه نیست همین که بازی میکنی حال میکنی خودش خوبی و دوستان زیادی هم پیدا میکنی.
من ارتشم تو سرور 6 . 400000 هزار تاست هنوز فکر میکنم که نتونم هیچی بگیرم.اونوقت شما فکر میکنی با این ارتش کاری میتونی بکنی؟!
ترسم تو را دمی که به محشر برآورند...
از آتش تو دود به محشر درآورند...
باز این چه شورش است که در خلق عالم است...
باز ا
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]یعنی هنوز امید داری کتیبه بگیری؟
نه گنجینه نمیتونی بگیری.
ولی مهم گنجینه و کتیبه نیست همین که بازی میکنی حال میکنی خودش خوبی و دوستان زیادی هم پیدا میکنی.;)[/div][/quote]
من ارتشم تو سرور 6 . 400000 هزار تاست هنوز فکر میکنم که نتونم هیچی بگیرم.اونوقت شما فکر میکنی با این ارتش کاری میتونی بکنی؟!;)
من با 65000 تا ارتش توی سرور 6 همچنان امیدوارم بتونم سکه یا کلید نقره ای بدست بیارم
اما سرور 7 که شما میگید 20000 تا داشتم خواستم برم توی مدافعین همشون مردند و الان فقط 10000 تاش رو جبران کردم
هه هه هه
just for fun
عرفان1998
اشیل
من با 65000 تا ارتش توی سرور 6 همچنان امیدوارم بتونم سکه یا کلید نقره ای بدست بیارم:mrgreen::mrgreen:
اما سرور 7 که شما میگید 20000 تا داشتم خواستم برم توی مدافعین همشون مردند و الان فقط 10000 تاش رو جبران کردم:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
به بینگو و فرهان: حالا وقت زیاده. تا وقتی کتیبه و گنجینه بیاد توی بازی من ارتشم رو افزایش دادم!
به مرگ: ایول! ایول!
خوب نقل قول کن به جای به فرهان=
از ۱۳۹۱
younicked
[quote][div][b]اله سار[/b][/div][div]به بینگو و فرهان: حالا وقت زیاده. تا وقتی کتیبه و گنجینه بیاد توی بازی من ارتشم رو افزایش دادم!;):lol:
به مرگ: ایول! ایول! :D:mrgreen:[/div][/quote]
خوب نقل قول کن به جای به فرهان=
به بینگو و فرهان: حالا وقت زیاده. تا وقتی کتیبه و گنجینه بیاد توی بازی من ارتشم رو افزایش دادم!
یعنی تا 20 روز دیگه ارتشت به 2 میلیون شوالیه میرسه؟
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]اله سار[/b][/div][div]به بینگو و فرهان: حالا وقت زیاده. تا وقتی کتیبه و گنجینه بیاد توی بازی من ارتشم رو افزایش دادم!;):lol:
یعنی تا 20 روز دیگه ارتشت به 2 میلیون شوالیه میرسه؟:lol:
یعنی تا 20 روز دیگه ارتشت به 2 میلیون شوالیه میرسه؟
wowwwwwwwwwwww
از ۱۳۹۱
younicked
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]اله سار[/b][/div][div]به بینگو و فرهان: حالا وقت زیاده. تا وقتی کتیبه و گنجینه بیاد توی بازی من ارتشم رو افزایش دادم!;):lol:
یعنی تا 20 روز دیگه ارتشت به 2 میلیون شوالیه میرسه؟:lol:[/div][/quote]
wowwwwwwwwwwww:!:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.