به دخترها: حالا کی حال داره اینقدر نقل قول کنه؟ به بینگو: مگه 20 روز دیگه کتیبه میاد توی سرور 7؟ به فرهان: خب چیزی ندارم بهت بگم دیگه. ممنون از اطلاع رسونی ات. بدبخت بودم بدبخت تر شدم؛ چون حالا باید برم یه عالمه شهر بسازم.
حیف یه اکانتمو تو سرور6 فروختم یکی روبن کردن و یکی رو دزدیدن وگرنه کتیبه برا من بودکمتر از 1 ماه پیش6000تا جمعیت داشتم ولی اکانتم رو دزدیدن نامردا
سرور هفت 3 ماهس و یکونیم ماهش فکر کنم رفته. 20 30 روز دیگه کتیبه میاد
تو رو خدا بگو که اشتباه کردی
یعنی فقط 20-30 روز دیگه من توی سرور 7 بازی میکنم
من هنوز آرزو دارم... میخوام مدیر اتحاد بشم... شهر جدید تأسیس کنم... مدیر اتحاد دشمن فارمم بشه... کتیبه رو بدست بیارم...قفیلی رو نابود کنم... من هنوز آرزو دارم...
اه تو رو خدا هندیش نکن
ترسم تو را دمی که به محشر برآورند...
از آتش تو دود به محشر درآورند...
باز این چه شورش است که در خلق عالم است...
باز ا
[quote][div][b]اله سار[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]اوستا دو[/b][/div][div][quote][div][b]اله سار[/b][/div][div]به دخترها: حالا کی حال داره اینقدر نقل قول کنه؟:lol: به بینگو: مگه 20 روز دیگه کتیبه میاد توی سرور 7؟:o:?::?::?::?::?::?::?: به فرهان: خب چیزی ندارم بهت بگم دیگه. ممنون از اطلاع رسونی ات. بدبخت بودم بدبخت تر شدم؛ چون حالا باید برم یه عالمه شهر بسازم.:?[/div][/quote]
حیف یه اکانتمو تو سرور6 فروختم یکی روبن کردن و یکی رو دزدیدن وگرنه کتیبه برا من بودکمتر از 1 ماه پیش6000تا جمعیت داشتم ولی اکانتم رو دزدیدن نامردا:cry::cry::cry::cry:[/div][/quote]
سرور هفت 3 ماهس و یکونیم ماهش فکر کنم رفته. 20 30 روز دیگه کتیبه میاد[/div][/quote]
تو رو خدا بگو که اشتباه کردی:!:
یعنی فقط 20-30 روز دیگه من توی سرور 7 بازی میکنم:?:
من هنوز آرزو دارم... میخوام مدیر اتحاد بشم... شهر جدید تأسیس کنم... مدیر اتحاد دشمن فارمم بشه... کتیبه رو بدست بیارم...قفیلی رو نابود کنم... من هنوز آرزو دارم...:cry::cry::cry:[/div][/quote]
اه :cry::cry::cry: تو رو خدا هندیش نکن :cry::cry::cry:
به دخترها: حالا کی حال داره اینقدر نقل قول کنه؟ به بینگو: مگه 20 روز دیگه کتیبه میاد توی سرور 7؟ به فرهان: خب چیزی ندارم بهت بگم دیگه. ممنون از اطلاع رسونی ات. بدبخت بودم بدبخت تر شدم؛ چون حالا باید برم یه عالمه شهر بسازم.
حیف یه اکانتمو تو سرور6 فروختم یکی روبن کردن و یکی رو دزدیدن وگرنه کتیبه برا من بودکمتر از 1 ماه پیش6000تا جمعیت داشتم ولی اکانتم رو دزدیدن نامردا
من هنوز آرزو دارم... میخوام مدیر اتحاد بشم... شهر جدید تأسیس کنم... مدیر اتحاد دشمن فارمم بشه... کتیبه رو بدست بیارم...قفیلی رو نابود کنم... من هنوز آرزو دارم...
داداش من 100000نیرو دارم و هیچ امیدی ندارم!با 1500نیرو میتونی موسس اتحاد 200سرور رو فارم کنی
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]اله سار[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]اوستا دو[/b][/div][div][quote][div][b]اله سار[/b][/div][div]به دخترها: حالا کی حال داره اینقدر نقل قول کنه؟:lol: به بینگو: مگه 20 روز دیگه کتیبه میاد توی سرور 7؟:o:?::?::?::?::?::?::?: به فرهان: خب چیزی ندارم بهت بگم دیگه. ممنون از اطلاع رسونی ات. بدبخت بودم بدبخت تر شدم؛ چون حالا باید برم یه عالمه شهر بسازم.:?[/div][/quote]
حیف یه اکانتمو تو سرور6 فروختم یکی روبن کردن و یکی رو دزدیدن وگرنه کتیبه برا من بودکمتر از 1 ماه پیش6000تا جمعیت داشتم ولی اکانتم رو دزدیدن نامردا:cry::cry::cry::cry:[/div][/quote]
سرور هفت 3 ماهس و یکونیم ماهش فکر کنم رفته. 20 30 روز دیگه کتیبه میاد[/div][/quote]
من هنوز آرزو دارم... میخوام مدیر اتحاد بشم... شهر جدید تأسیس کنم... مدیر اتحاد دشمن فارمم بشه... کتیبه رو بدست بیارم...قفیلی رو نابود کنم... من هنوز آرزو دارم...:cry::cry::cry:[/div][/quote]
داداش من 100000نیرو دارم و هیچ امیدی ندارم!با 1500نیرو میتونی موسس اتحاد 200سرور رو فارم کنی:lol:
داداش من 100000نیرو دارم و هیچ امیدی ندارم!با 1500نیرو میتونی موسس اتحاد 200سرور رو فارم کنی
خب من نگفتم که میخوام مؤسس اتحاد آزادی رو فارم کنم! گفتم میخوام مؤسس اتحاد دشمن رو فارم کنم و مؤسس اتحاد دشمن هم یه بنده خدایی ـه که فکر کنم همینطوری فارم باشه! ولی من میخوام بهش حمله کنم تا بتونم از فارم بودنش سود ببرم.
Arda.Ir
يادتون نره!
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]اله سار[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]اوستا دو[/b][/div][div][quote][div][b]اله سار[/b][/div][div]به دخترها: حالا کی حال داره اینقدر نقل قول کنه؟:lol: به بینگو: مگه 20 روز دیگه کتیبه میاد توی سرور 7؟:o:?::?::?::?::?::?::?: به فرهان: خب چیزی ندارم بهت بگم دیگه. ممنون از اطلاع رسونی ات. بدبخت بودم بدبخت تر شدم؛ چون حالا باید برم یه عالمه شهر بسازم.:?[/div][/quote]
داداش من 100000نیرو دارم و هیچ امیدی ندارم!با 1500نیرو میتونی موسس اتحاد 200سرور رو فارم کنی:lol:[/div][/quote]
خب من نگفتم که میخوام مؤسس اتحاد آزادی رو فارم کنم! گفتم میخوام مؤسس اتحاد دشمن رو فارم کنم و مؤسس اتحاد دشمن هم یه بنده خدایی ـه که فکر کنم همینطوری فارم باشه!:lol: ولی من میخوام بهش حمله کنم تا بتونم از فارم بودنش سود ببرم.;):)
سلام دوستان. من خیلی احساس ناامیدی میکنم. آخه وقتی می بینم آدم هایی هستن که چنین شهرهایی دارن:
http://axgig.com/images/82825037457793326211.png
اون وقت من عمراً بتونم کتیبه رو بدست بیارم یا اگر هم آوردم همچنان حفظ کنم.
چیکار کنم؟
پی.نوشت: اون تصویر در واقع دوتا تصویر هست که بهم دیگه چسبوندم. ولی واقعاً تعداد شهرهای طرف 24 تا بود!:
بیخیال کتیبه بازیتو کن بابا
من میجنگــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم
[quote][div][b]اله سار[/b][/div][div]سلام دوستان. من خیلی احساس ناامیدی میکنم. آخه وقتی می بینم آدم هایی هستن که چنین شهرهایی دارن:
http://axgig.com/images/82825037457793326211.png
اون وقت من عمراً بتونم کتیبه رو بدست بیارم یا اگر هم آوردم همچنان حفظ کنم.
چیکار کنم؟
پی.نوشت: اون تصویر در واقع دوتا تصویر هست که بهم دیگه چسبوندم. ولی واقعاً تعداد شهرهای طرف 24 تا بود!::evil:[/div][/quote]
بیخیال کتیبه بازیتو کن بابا
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.