به بینگو و فرهان: حالا وقت زیاده. تا وقتی کتیبه و گنجینه بیاد توی بازی من ارتشم رو افزایش دادم!
به مرگ: ایول! ایول!
یعنی تا 20 روز دیگه ارتشت به 2 میلیون شوالیه میرسه؟
wowwwwwwwwwwww
بیشتر 200000 هزار تا نیرو تو یک شهر نمیشه ساخت.
ترسم تو را دمی که به محشر برآورند...
از آتش تو دود به محشر درآورند...
باز این چه شورش است که در خلق عالم است...
باز ا
[quote][div][b]girls[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]اله سار[/b][/div][div]به بینگو و فرهان: حالا وقت زیاده. تا وقتی کتیبه و گنجینه بیاد توی بازی من ارتشم رو افزایش دادم!;):lol:
به مرگ: ایول! ایول! :D:mrgreen:[/div][/quote]
یعنی تا 20 روز دیگه ارتشت به 2 میلیون شوالیه میرسه؟:lol:[/div][/quote]
wowwwwwwwwwwww:!:[/div][/quote]
بیشتر 200000 هزار تا نیرو تو یک شهر نمیشه ساخت.;)
به دخترها: حالا کی حال داره اینقدر نقل قول کنه؟
به بینگو: مگه 20 روز دیگه کتیبه میاد توی سرور 7؟
به فرهان: خب چیزی ندارم بهت بگم دیگه. ممنون از اطلاع رسونی ات. بدبخت بودم بدبخت تر شدم؛ چون حالا باید برم یه عالمه شهر بسازم.
Arda.Ir
يادتون نره!
به دخترها: حالا کی حال داره اینقدر نقل قول کنه؟:lol:
به بینگو: مگه 20 روز دیگه کتیبه میاد توی سرور 7؟:o:?::?::?::?::?::?::?:
به فرهان: خب چیزی ندارم بهت بگم دیگه. ممنون از اطلاع رسونی ات. بدبخت بودم بدبخت تر شدم؛ چون حالا باید برم یه عالمه شهر بسازم.:?
به دخترها: حالا کی حال داره اینقدر نقل قول کنه؟ به بینگو: مگه 20 روز دیگه کتیبه میاد توی سرور 7؟ به فرهان: خب چیزی ندارم بهت بگم دیگه. ممنون از اطلاع رسونی ات. بدبخت بودم بدبخت تر شدم؛ چون حالا باید برم یه عالمه شهر بسازم.
حیف یه اکانتمو تو سرور6 فروختم یکی روبن کردن و یکی رو دزدیدن وگرنه کتیبه برا من بودکمتر از 1 ماه پیش6000تا جمعیت داشتم ولی اکانتم رو دزدیدن نامردا
سرور ویژه تابستانی بعد برین تو 25 تای اول اسمsenatoorرا می بینید می خوام سرور رو بترکونم:
[quote][div][b]اله سار[/b][/div][div]به دخترها: حالا کی حال داره اینقدر نقل قول کنه؟:lol: به بینگو: مگه 20 روز دیگه کتیبه میاد توی سرور 7؟:o:?::?::?::?::?::?::?: به فرهان: خب چیزی ندارم بهت بگم دیگه. ممنون از اطلاع رسونی ات. بدبخت بودم بدبخت تر شدم؛ چون حالا باید برم یه عالمه شهر بسازم.:?[/div][/quote]
حیف یه اکانتمو تو سرور6 فروختم یکی روبن کردن و یکی رو دزدیدن وگرنه کتیبه برا من بودکمتر از 1 ماه پیش6000تا جمعیت داشتم ولی اکانتم رو دزدیدن نامردا:cry::cry::cry::cry:
به دخترها: حالا کی حال داره اینقدر نقل قول کنه؟ به بینگو: مگه 20 روز دیگه کتیبه میاد توی سرور 7؟ به فرهان: خب چیزی ندارم بهت بگم دیگه. ممنون از اطلاع رسونی ات. بدبخت بودم بدبخت تر شدم؛ چون حالا باید برم یه عالمه شهر بسازم.
حیف یه اکانتمو تو سرور6 فروختم یکی روبن کردن و یکی رو دزدیدن وگرنه کتیبه برا من بودکمتر از 1 ماه پیش6000تا جمعیت داشتم ولی اکانتم رو دزدیدن نامردا
سرور هفت 3 ماهس و یکونیم ماهش فکر کنم رفته. 20 30 روز دیگه کتیبه میاد
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]اوستا دو[/b][/div][div][quote][div][b]اله سار[/b][/div][div]به دخترها: حالا کی حال داره اینقدر نقل قول کنه؟:lol: به بینگو: مگه 20 روز دیگه کتیبه میاد توی سرور 7؟:o:?::?::?::?::?::?::?: به فرهان: خب چیزی ندارم بهت بگم دیگه. ممنون از اطلاع رسونی ات. بدبخت بودم بدبخت تر شدم؛ چون حالا باید برم یه عالمه شهر بسازم.:?[/div][/quote]
حیف یه اکانتمو تو سرور6 فروختم یکی روبن کردن و یکی رو دزدیدن وگرنه کتیبه برا من بودکمتر از 1 ماه پیش6000تا جمعیت داشتم ولی اکانتم رو دزدیدن نامردا:cry::cry::cry::cry:[/div][/quote]
هیbingo تو درسو مشق نداری
این مطلب در 1391/08/08 18:42:31 نوشته شده است و در 1391/08/08 18:43:02 ویرایش شده است .
از ۱۳۹۱
younicked
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]اوستا دو[/b][/div][div][quote][div][b]اله سار[/b][/div][div]به دخترها: حالا کی حال داره اینقدر نقل قول کنه؟:lol: به بینگو: مگه 20 روز دیگه کتیبه میاد توی سرور 7؟:o:?::?::?::?::?::?::?: به فرهان: خب چیزی ندارم بهت بگم دیگه. ممنون از اطلاع رسونی ات. بدبخت بودم بدبخت تر شدم؛ چون حالا باید برم یه عالمه شهر بسازم.:?[/div][/quote]
حیف یه اکانتمو تو سرور6 فروختم یکی روبن کردن و یکی رو دزدیدن وگرنه کتیبه برا من بودکمتر از 1 ماه پیش6000تا جمعیت داشتم ولی اکانتم رو دزدیدن نامردا:cry::cry::cry::cry:[/div][/quote]
سرور هفت 3 ماهس و یکونیم ماهش فکر کنم رفته. 20 30 روز دیگه کتیبه میاد[/div][/quote]
نه بیکارم.چطور؟
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]girls[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]اوستا دو[/b][/div][div][quote][div][b]اله سار[/b][/div][div]به دخترها: حالا کی حال داره اینقدر نقل قول کنه؟:lol: به بینگو: مگه 20 روز دیگه کتیبه میاد توی سرور 7؟:o:?::?::?::?::?::?::?: به فرهان: خب چیزی ندارم بهت بگم دیگه. ممنون از اطلاع رسونی ات. بدبخت بودم بدبخت تر شدم؛ چون حالا باید برم یه عالمه شهر بسازم.:?[/div][/quote]
سرور هفت 3 ماهس و یکونیم ماهش فکر کنم رفته. 20 30 روز دیگه کتیبه میاد[/div][/quote]
هیbingo تو درسو مشق نداری[/div][/quote]
نه بیکارم.چطور؟
نه بیکارم.چطور؟
اگه 18 سالت باشه کنکور داری
سرور ویژه تابستانی بعد برین تو 25 تای اول اسمsenatoorرا می بینید می خوام سرور رو بترکونم:
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]girls[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]اوستا دو[/b][/div][div][quote][div][b]اله سار[/b][/div][div]به دخترها: حالا کی حال داره اینقدر نقل قول کنه؟:lol: به بینگو: مگه 20 روز دیگه کتیبه میاد توی سرور 7؟:o:?::?::?::?::?::?::?: به فرهان: خب چیزی ندارم بهت بگم دیگه. ممنون از اطلاع رسونی ات. بدبخت بودم بدبخت تر شدم؛ چون حالا باید برم یه عالمه شهر بسازم.:?[/div][/quote] حیف یه اکانتمو تو سرور6 فروختم یکی روبن کردن و یکی رو دزدیدن وگرنه کتیبه برا من بودکمتر از 1 ماه پیش6000تا جمعیت داشتم ولی اکانتم رو دزدیدن نامردا:cry::cry::cry::cry:[/div][/quote] سرور هفت 3 ماهس و یکونیم ماهش فکر کنم رفته. 20 30 روز دیگه کتیبه میاد[/div][/quote] هیbingo تو درسو مشق نداری[/div][/quote] نه بیکارم.چطور؟[/div][/quote]
اگه 18 سالت باشه کنکور داری
نه بیکارم.چطور؟
آرش خان بیکار میشود
برو یه کار واسه خودت پیدا کن
برو درس بخون
ولی....خوش به حالتا بیکاری
از ۱۳۹۱
younicked
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]girls[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]اوستا دو[/b][/div][div][quote][div][b]اله سار[/b][/div][div]به دخترها: حالا کی حال داره اینقدر نقل قول کنه؟:lol: به بینگو: مگه 20 روز دیگه کتیبه میاد توی سرور 7؟:o:?::?::?::?::?::?::?: به فرهان: خب چیزی ندارم بهت بگم دیگه. ممنون از اطلاع رسونی ات. بدبخت بودم بدبخت تر شدم؛ چون حالا باید برم یه عالمه شهر بسازم.:?[/div][/quote]
هیbingo تو درسو مشق نداری[/div][/quote]
نه بیکارم.چطور؟[/div][/quote]
آرش خان بیکار میشود
برو یه کار واسه خودت پیدا کن
برو درس بخون
ولی....خوش به حالتا بیکاری
تو رو خدا بگو که اشتباه کردی
یعنی فقط 20-30 روز دیگه من توی سرور 7 بازی میکنم
من هنوز آرزو دارم... میخوام مدیر اتحاد بشم... شهر جدید تأسیس کنم... مدیر اتحاد دشمن فارمم بشه... کتیبه رو بدست بیارم...قفیلی رو نابود کنم... من هنوز آرزو دارم...
Arda.Ir
يادتون نره!
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]اوستا دو[/b][/div][div][quote][div][b]اله سار[/b][/div][div]به دخترها: حالا کی حال داره اینقدر نقل قول کنه؟:lol: به بینگو: مگه 20 روز دیگه کتیبه میاد توی سرور 7؟:o:?::?::?::?::?::?::?: به فرهان: خب چیزی ندارم بهت بگم دیگه. ممنون از اطلاع رسونی ات. بدبخت بودم بدبخت تر شدم؛ چون حالا باید برم یه عالمه شهر بسازم.:?[/div][/quote]
تو رو خدا بگو که اشتباه کردی:!:
یعنی فقط 20-30 روز دیگه من توی سرور 7 بازی میکنم:?:
من هنوز آرزو دارم... میخوام مدیر اتحاد بشم... شهر جدید تأسیس کنم... مدیر اتحاد دشمن فارمم بشه... کتیبه رو بدست بیارم...قفیلی رو نابود کنم... من هنوز آرزو دارم...:cry::cry::cry:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.