اخرین دعوایی که کردم وقتی بود که 12 سالم بود
خوب اون جا وقتی کتک خوردم و کمتر تونستم بزنم طرفو دیگه درس گرفتم دست بالای دست بسیار است
ازون موقع تا همین الان دعوا نکردم
این مطلب در 1393/02/17 20:10:06 نوشته شده است و در 1393/02/17 20:10:39 ویرایش شده است .
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
اخرین دعوایی که کردم وقتی بود که 12 سالم بود:)
خوب اون جا وقتی کتک خوردم و کمتر تونستم بزنم طرفو دیگه درس گرفتم دست بالای دست بسیار است:roll:
ازون موقع تا همین الان دعوا نکردم:)
اخریشو خوردم
هفته ی پیش بود دوتا زدم دوتا خوردم بعد بچها ریختن گرفتن مارو ولی اونی که منو گرفته بود هم رفیقم بود هم هم هیکلم منم شل کردم ولی اونو یکی مثلا نصف خودش گرفته بودش خلاصه اومد یدونه زد هرچی من بد زده بودم جبران شد مارو هم که گرفته بودن هیچ غلطی نتونستم بکنم خلاصه زنگ زدم بچه ها بیان ولی یکی از معلما باعث شد نزنیمش دیگه الانم که رفیقیم مثل قبل
در کل یا دعوا نمی کنم یا مطمعن باشیم میزنیم شاید تا حالا 2-3 بار خورده باشم
اخریشو خوردم :mrgreen:
هفته ی پیش بود دوتا زدم دوتا خوردم بعد بچها ریختن گرفتن مارو ولی اونی که منو گرفته بود هم رفیقم بود هم هم هیکلم منم شل کردم ولی اونو یکی مثلا نصف خودش گرفته بودش :| خلاصه اومد یدونه زد هرچی من بد زده بودم جبران شد مارو هم که گرفته بودن هیچ غلطی نتونستم بکنم :mrgreen: خلاصه زنگ زدم بچه ها بیان ولی یکی از معلما باعث شد نزنیمش دیگه الانم که رفیقیم مثل قبل:shock:
در کل یا دعوا نمی کنم یا مطمعن باشیم میزنیم شاید تا حالا 2-3 بار خورده باشم:lol:
وسطای سال بود زنگ ورزش یکی از بچه ها اعصابمو خورد کرد زدم تو دهنش اونم یدونه زد توصورتم..
اون نشست گریه کرد منم همینطور بهشم میخندیدم..
فرداشم رفتم دقتر مدیرمون خیلی محترمانه گفت چرا زدیش..منم تعریف کردم بعد طوری نشون دادم ک خیلی ریلکسم! مدیرم هیچی بهم نگفت به اون گفت هردوتاتون معذرت خواهی کنین. اون داش دیونه میشد ک من رغتم دفنر هیچیم نشد..خخخ
به زور جلو مدیر اینا معذرت خواست منم خواستم بعدش رفتیم.
تا دو ماه اصن باهاش کاری نداشتم.ولی اون بعد یه مدت باهام حرف میزدو کلا نفهمیدم چی شد دیگه دلگیر نبود ازم!!!!!
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
وسطای سال بود زنگ ورزش یکی از بچه ها اعصابمو خورد کرد زدم تو دهنش اونم یدونه زد توصورتم..
فرداشم رفتم دقتر مدیرمون خیلی محترمانه گفت چرا زدیش..منم تعریف کردم بعد طوری نشون دادم ک خیلی ریلکسم! مدیرم هیچی بهم نگفت به اون گفت هردوتاتون معذرت خواهی کنین. اون داش دیونه میشد ک من رغتم دفنر هیچیم نشد..خخخ
تا دو ماه اصن باهاش کاری نداشتم.ولی اون بعد یه مدت باهام حرف میزدو کلا نفهمیدم چی شد دیگه دلگیر نبود ازم!!!!!
میگم باید تو تاریخ ثبت شه ها
این که دو تا دوختر با هم به این زودی اشتی کنن
این مطلب در 1393/02/17 23:41:43 نوشته شده است و در 1393/02/17 23:42:11 ویرایش شده است .
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]وسطای سال بود زنگ ورزش یکی از بچه ها اعصابمو خورد کرد زدم تو دهنش اونم یدونه زد توصورتم..
تا دو ماه اصن باهاش کاری نداشتم.ولی اون بعد یه مدت باهام حرف میزدو کلا نفهمیدم چی شد دیگه دلگیر نبود ازم!!!!! [/div][/quote]
میگم باید تو تاریخ ثبت شه ها
این که دو تا دوختر با هم به این زودی اشتی کنن :mrgreen:
دعوا که نکردم تاحالا اما دیروز یکی رو کتک زدم.بعدش خیلی دلم براش سوخت .واقعا پشیمون شدم.
همسر بنده خداا رو منظورتونه؟؟؟اون بنده خداا که فکر کنم دایم در حال کتک خوردنه
خداا این قانون مهریه رو از بانوان سرزمینمن نگیره
ماشالا هزار ماشالا قبلا آقایون ززن زلیل بودن الان ززن زنجیر
نه بیچاره...
بچمو زدم اساسی....
بعدش خیلی دلم براش سوخت.
[quote][div][b]elham_22[/b][/div][div][quote][div][b]sara29[/b][/div][div]دعوا که نکردم تاحالا اما دیروز یکی رو کتک زدم.بعدش خیلی دلم براش سوخت .واقعا پشیمون شدم.[/div][/quote]
همسر بنده خداا رو منظورتونه؟؟؟اون بنده خداا که فکر کنم دایم در حال کتک خوردنه:D
ماشالا هزار ماشالا قبلا آقایون ززن زلیل بودن الان ززن زنجیر:mrgreen:[/div][/quote]
نه بیچاره...
بچمو زدم اساسی....
بعدش خیلی دلم براش سوخت.:?
دعوا که نکردم تاحالا اما دیروز یکی رو کتک زدم.بعدش خیلی دلم براش سوخت .واقعا پشیمون شدم.
همسر بنده خداا رو منظورتونه؟؟؟اون بنده خداا که فکر کنم دایم در حال کتک خوردنه
ماشالا هزار ماشالا قبلا آقایون ززن زلیل بودن الان ززن زنجیر
نه بیچاره...
بچمو زدم اساسی....
بعدش خیلی دلم براش سوخت.
بچه رو؟؟؟اتفاقا اصلا هم نباید ناراحت میشدی
بچرو باید زد....بچه با عزیزم عشقم هیچی ازش در میاد
یادتونه قدیما پامونو جلو بابامون دراز نمیکردیم؟؟؟ولی الان......
دلیلش میدونی چیه؟؟؟چون اون موقع اگه پامون رو جلو بابا اِ دراز میکردیم اون پا همون لحظه قلم میشد
به مرور زمان هم این میرفت تو شخصیتمون و هرچیم بره سن بالا این کارو نمیکنیم
حالا این نظر منه
ولی تمام دکتر مهندسا و آدمای موفق 90 درصدشون تربیتشون کتک بود اون شدن
الان با تربیت عزیزم گلم میتونم به جرات بگم آمار فساد تو دختراا حداقل وحشتناک بالا رفته
آخه بد زدمش البته تقصیر خودشه چون مشقاشو ننوشته بود.
اما هرگز تا امروز روی حرفم حرف نزده و بی احترامی نکرده .یه یذره حرمت بزرگتری حالیشه هنوز..
[quote][div][b]elham_22[/b][/div][div][quote][div][b]sara29[/b][/div][div][quote][div][b]elham_22[/b][/div][div][quote][div][b]sara29[/b][/div][div]دعوا که نکردم تاحالا اما دیروز یکی رو کتک زدم.بعدش خیلی دلم براش سوخت .واقعا پشیمون شدم.[/div][/quote]
همسر بنده خداا رو منظورتونه؟؟؟اون بنده خداا که فکر کنم دایم در حال کتک خوردنه:D
ماشالا هزار ماشالا قبلا آقایون ززن زلیل بودن الان ززن زنجیر:mrgreen:[/div][/quote]
نه بیچاره...
بچمو زدم اساسی....
بعدش خیلی دلم براش سوخت.:?
[/div][/quote]
بچه رو؟؟؟اتفاقا اصلا هم نباید ناراحت میشدی
بچرو باید زد....بچه با عزیزم عشقم هیچی ازش در میاد
یادتونه قدیما پامونو جلو بابامون دراز نمیکردیم؟؟؟ولی الان......
دلیلش میدونی چیه؟؟؟چون اون موقع اگه پامون رو جلو بابا اِ دراز میکردیم اون پا همون لحظه قلم میشد:D
به مرور زمان هم این میرفت تو شخصیتمون و هرچیم بره سن بالا این کارو نمیکنیم
حالا این نظر منه
ولی تمام دکتر مهندسا و آدمای موفق 90 درصدشون تربیتشون کتک بود اون شدن
الان با تربیت عزیزم گلم میتونم به جرات بگم آمار فساد تو دختراا حداقل وحشتناک بالا رفته[/div][/quote]
آخه بد زدمش البته تقصیر خودشه چون مشقاشو ننوشته بود.
اما هرگز تا امروز روی حرفم حرف نزده و بی احترامی نکرده .یه یذره حرمت بزرگتری حالیشه هنوز..
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.