کوروش00
benyaminmomeni
bingo55521
benyaminmomeni
کوروش00
من که مشهدی هستم از دعوا کردن میترسم دیگه بقیه باید رعایت کنن دیگه؟!
آخه داداش دوره این چیزا گذشته
منم هنرستان که بودم هر روز با یه نفر دعوام میشد.دفتر میرفتم و سر اینکار اخراجم شدم.
ولی الان که فکرشو میکنم میبینم خیلی احمق بودم و چرا کاری کردم که یه عالمه انرژی منفی و حس بد و ناراحتی دوستام رو به زندگیم اضافه کنم؟
حالا شانس آوردم بعد یه مدت کلا بیخیال شدم و از سرم افتاد .
دعوا دو سرش سوخته.
مخصوصا الان که دیه بین 150 تا 200 تومنه.
آدم حالیش نمیشه دیگه یهو مشتو میزنی و طرفم ریقو میفته میمیره بیا و درستش کن.
خدا اون روزو برای هیشکی نیاره.
ولی متاسفانه هنوز اینجا پا برجاست...
بدیش اینه که شما با یکی درگیر میشی یارو نه حرفی میزنه نه چیزی یک تک به یکی میزنه و اسم محله رو میگه اون موقع هست که باید فاتحت رو بخونی
قبلا کمتر بود ولی الان هر جایی که دعوا کنی به همین صورت هست
آره والا
چن روز بیش چند تا اولی از مدرسه ما تو خیباون به دختر ها تیکه انداختن بعد چن تا چهارمی از هنرستان شهید بهشتی گله ای ریختن جای مدرسه تا اون اولی ها رو بزنن
خوده مدیره قیافش ینجوری شده بود
جالب اینجاست که نمیدونم چطوری بعضی از این دانش اموزان بسیار محترم چاقو رو چطوری با خودشون میارن تو مدرسه
حتی درگیری تو مدرسه خطرناکه این روزا (( حالا میخواد دولتی باشه یا خصوصی یا...
)) ...
اینو هم بگم این دسته از دانش اموزان در تمام مدارس حضور فعال دارن
تو دولتی که کلا حضور بسیار گرمی دارن بقیه جاها هم هستن بعضی مدارس کم تر و حتی شاید 1 نفر باشه و بعضی مدارس بیشتر
این مطلب در 1393/02/18 15:27:36 نوشته شده است و در 1393/02/18 15:32:27 ویرایش شده است .
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div]:lol: :lol: :lol:
دیگه هر کی مسافرت بیاد مشهد با ترس تو خیباون ها حرکت میکنه :lol:[/div][/quote]
من که مشهدی هستم از دعوا کردن میترسم دیگه بقیه باید رعایت کنن دیگه؟![/div][/quote]
آخه داداش دوره این چیزا گذشته
منم هنرستان که بودم هر روز با یه نفر دعوام میشد.دفتر میرفتم و سر اینکار اخراجم شدم.
ولی الان که فکرشو میکنم میبینم خیلی احمق بودم و چرا کاری کردم که یه عالمه انرژی منفی و حس بد و ناراحتی دوستام رو به زندگیم اضافه کنم؟
حالا شانس آوردم بعد یه مدت کلا بیخیال شدم و از سرم افتاد .
دعوا دو سرش سوخته.
مخصوصا الان که دیه بین 150 تا 200 تومنه.
آدم حالیش نمیشه دیگه یهو مشتو میزنی و طرفم ریقو میفته میمیره بیا و درستش کن.
خدا اون روزو برای هیشکی نیاره.[/div][/quote]
ولی متاسفانه هنوز اینجا پا برجاست...
بدیش اینه که شما با یکی درگیر میشی یارو نه حرفی میزنه نه چیزی یک تک به یکی میزنه و اسم محله رو میگه اون موقع هست که باید فاتحت رو بخونی:shock:قبلا کمتر بود ولی الان هر جایی که دعوا کنی به همین صورت هست:shock:[/div][/quote]
آره والا
چن روز بیش چند تا اولی از مدرسه ما تو خیباون به دختر ها تیکه انداختن بعد چن تا چهارمی از هنرستان شهید بهشتی گله ای ریختن جای مدرسه تا اون اولی ها رو بزنن :shock:
خوده مدیره قیافش ینجوری شده بود :shock:[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
جالب اینجاست که نمیدونم چطوری بعضی از این دانش اموزان بسیار محترم چاقو رو چطوری با خودشون میارن تو مدرسه:shock:
حتی درگیری تو مدرسه خطرناکه این روزا (( حالا میخواد دولتی باشه یا خصوصی یا...:shock: )) ...
اینو هم بگم این دسته از دانش اموزان در تمام مدارس حضور فعال دارن:shock: تو دولتی که کلا حضور بسیار گرمی دارن بقیه جاها هم هستن بعضی مدارس کم تر و حتی شاید 1 نفر باشه و بعضی مدارس بیشتر:shock: