دعوا که نکردم تاحالا اما دیروز یکی رو کتک زدم.بعدش خیلی دلم براش سوخت .واقعا پشیمون شدم.
همسر بنده خداا رو منظورتونه؟؟؟اون بنده خداا که فکر کنم دایم در حال کتک خوردنه
خداا این قانون مهریه رو از بانوان سرزمینمن نگیره
ماشالا هزار ماشالا قبلا آقایون ززن زلیل بودن الان ززن زنجیر
نه بیچاره...
بچمو زدم اساسی....
بعدش خیلی دلم براش سوخت.
بچه رو؟؟؟اتفاقا اصلا هم نباید ناراحت میشدی
بچرو باید زد....بچه با عزیزم عشقم هیچی ازش در میاد
یادتونه قدیما پامونو جلو بابامون دراز نمیکردیم؟؟؟ولی الان......
دلیلش میدونی چیه؟؟؟چون اون موقع اگه پامون رو جلو بابا اِ دراز میکردیم اون پا همون لحظه قلم میشد
به مرور زمان هم این میرفت تو شخصیتمون و هرچیم بره سن بالا این کارو نمیکنیم
حالا این نظر منه
ولی تمام دکتر مهندسا و آدمای موفق 90 درصدشون تربیتشون کتک بود اون شدن
الان با تربیت عزیزم گلم میتونم به جرات بگم آمار فساد تو دختراا حداقل وحشتناک بالا رفته
آخه بد زدمش البته تقصیر خودشه چون مشقاشو ننوشته بود.
اما هرگز تا امروز روی حرفم حرف نزده و بی احترامی نکرده .یه یذره حرمت بزرگتری حالیشه هنوز..
دلیل مهم تر نبود ؟
خدا بخیر کنه اینا کین
ولله ما مدرسه میرفتیم یادم نمیاد یه بار بهمون دیکته گفته باشن چه برسه که تو درسامون کمکمون کنن.حالا باید بالای سرشون بشینی کلمه به کلمه بگی .تازه اونم اگه حوصله داشتن مینویسن.نه که صبح زود بیدار میشن با چشم بسته مشق مینویسن....
دوره شما با دوره بچه های امروز فرق داره محض اطلاع میگم
سعی کن به بچه ات سرکوفت نزنی ما بچه بودیم فلان ما بچه بودیم بی سار
یا اینکه بگی بچه های فلانی را نگاه کن خاک بر سرت کنم تو هم بچه شدی یاد بگیر از بقیه
اگه بچه ات اینجور بار اومده خودت اینجور بارش اوردی . سعی کن درست تربیتش کنی که اونم ناراحتتت نکنه
توی دینمون همه چیز حتی کوچیک ترین مسائل زناشویی هم مطرح شده . اگه بهمون این اطلاعات برسه و بتونیم ازش درست استفاده کنیم توی همه مسائل زندگی درست پیش میریم . یه نمونه اش همین تربیت فرزندان هست
بهتره پدر مادرا جای بازی کردن یکم اطلاعاتشون را ببرن بالا و خودشون بلد باشن چجوری زندگی کنن تا بتونن خوب زندگی کردن را یاد بچه هاشون بدن
بچمو با دیگران مقایسه نمی کنم اما انتظار دارم وظایفش رو درست انجام بده.وقتی همه ی امکانات آماده هست درست ازشون استفاده کنه قبول دارم که تنبیه بدنی درست نیست اما دیوونه کردن مامانا هم درست نیست.
نمیدونم بچه های الان همه یکم زود احساساتی میشن پرخاشگر شدن حرف گوش نمیدن اینو من تو همه بچه های فامیل میبینم برام جالبه
شاید به خاطر امکانات زیادیه که دارن یا شاید کم تحرکی یا کم بازی کردن با هم سناشون باشه
[quote][div][b]sara29[/b][/div][div][quote][div][b]m1p69[/b][/div][div][quote][div][b]sara29[/b][/div][div][quote][div][b]nnaasseerr[/b][/div][div][quote][div][b]sara29[/b][/div][div][quote][div][b]elham_22[/b][/div][div][quote][div][b]sara29[/b][/div][div][quote][div][b]elham_22[/b][/div][div][quote][div][b]sara29[/b][/div][div]دعوا که نکردم تاحالا اما دیروز یکی رو کتک زدم.بعدش خیلی دلم براش سوخت .واقعا پشیمون شدم.[/div][/quote]
همسر بنده خداا رو منظورتونه؟؟؟اون بنده خداا که فکر کنم دایم در حال کتک خوردنه:D
خداا این قانون مهریه رو از بانوان سرزمینمن نگیره
ماشالا هزار ماشالا قبلا آقایون ززن زلیل بودن الان ززن زنجیر:mrgreen:[/div][/quote]
نه بیچاره...
بچمو زدم اساسی....
بعدش خیلی دلم براش سوخت.:?
[/div][/quote]
بچه رو؟؟؟اتفاقا اصلا هم نباید ناراحت میشدی
بچرو باید زد....بچه با عزیزم عشقم هیچی ازش در میاد
یادتونه قدیما پامونو جلو بابامون دراز نمیکردیم؟؟؟ولی الان......
دلیلش میدونی چیه؟؟؟چون اون موقع اگه پامون رو جلو بابا اِ دراز میکردیم اون پا همون لحظه قلم میشد:D
به مرور زمان هم این میرفت تو شخصیتمون و هرچیم بره سن بالا این کارو نمیکنیم
حالا این نظر منه
ولی تمام دکتر مهندسا و آدمای موفق 90 درصدشون تربیتشون کتک بود اون شدن
الان با تربیت عزیزم گلم میتونم به جرات بگم آمار فساد تو دختراا حداقل وحشتناک بالا رفته[/div][/quote]
آخه بد زدمش البته تقصیر خودشه چون مشقاشو ننوشته بود.
اما هرگز تا امروز روی حرفم حرف نزده و بی احترامی نکرده .یه یذره حرمت بزرگتری حالیشه هنوز..[/div][/quote]
دلیل مهم تر نبود ؟ :|
خدا بخیر کنه اینا کین [/div][/quote]
ولله ما مدرسه میرفتیم یادم نمیاد یه بار بهمون دیکته گفته باشن چه برسه که تو درسامون کمکمون کنن.حالا باید بالای سرشون بشینی کلمه به کلمه بگی .تازه اونم اگه حوصله داشتن مینویسن.نه که صبح زود بیدار میشن با چشم بسته مشق مینویسن....[/div][/quote]
دوره شما با دوره بچه های امروز فرق داره محض اطلاع میگم
سعی کن به بچه ات سرکوفت نزنی ما بچه بودیم فلان ما بچه بودیم بی سار
یا اینکه بگی بچه های فلانی را نگاه کن خاک بر سرت کنم تو هم بچه شدی یاد بگیر از بقیه :|
اگه بچه ات اینجور بار اومده خودت اینجور بارش اوردی . سعی کن درست تربیتش کنی که اونم ناراحتتت نکنه
توی دینمون همه چیز حتی کوچیک ترین مسائل زناشویی هم مطرح شده . اگه بهمون این اطلاعات برسه و بتونیم ازش درست استفاده کنیم توی همه مسائل زندگی درست پیش میریم . یه نمونه اش همین تربیت فرزندان هست
بهتره پدر مادرا جای بازی کردن یکم اطلاعاتشون را ببرن بالا و خودشون بلد باشن چجوری زندگی کنن تا بتونن خوب زندگی کردن را یاد بچه هاشون بدن :|[/div][/quote]
بچمو با دیگران مقایسه نمی کنم اما انتظار دارم وظایفش رو درست انجام بده.وقتی همه ی امکانات آماده هست درست ازشون استفاده کنه قبول دارم که تنبیه بدنی درست نیست اما دیوونه کردن مامانا هم درست نیست.[/div][/quote]
نمیدونم بچه های الان همه یکم زود احساساتی میشن پرخاشگر شدن حرف گوش نمیدن اینو من تو همه بچه های فامیل میبینم برام جالبه
شاید به خاطر امکانات زیادیه که دارن یا شاید کم تحرکی یا کم بازی کردن با هم سناشون باشه
بابا دوتا کشیده نر و ماده بزنین در گوش بچتون،از گوش اویزونش کنین،هر موقع باهاش کار داشتین بیارینش پایین ازش کار بکشین ،با یدونه چوبم حواستون به کار کردنشون باشه،شبا تو شیروونی بخوابونینش،شامم ته مونده غذارو بش بدین بخوره،مدرسه هم لازم نکرده بره!اخرش میخواد حمال شه دیگه
عجب با احساس...
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]بابا دوتا کشیده نر و ماده بزنین در گوش بچتون،از گوش اویزونش کنین،هر موقع باهاش کار داشتین بیارینش پایین ازش کار بکشین ،با یدونه چوبم حواستون به کار کردنشون باشه،شبا تو شیروونی بخوابونینش،شامم ته مونده غذارو بش بدین بخوره،مدرسه هم لازم نکرده بره!اخرش میخواد حمال شه دیگه:shock:[/div][/quote]
:o:o:oعجب با احساس...
اخرین باری که دعوا کردیم یکی مثل آکیلیس تو فیلم تروی پرید بالا با مشت رفت تو چشم.عینکم داشتم.دچار خونریزی شدم ولی وقتی میخواستم تلافی کنم نامردا(دوستان) نزاشتن.
اخرین باری که دعوا کردیم یکی مثل آکیلیس تو فیلم تروی پرید بالا با مشت رفت تو چشم.عینکم داشتم.دچار خونریزی شدم ولی وقتی میخواستم تلافی کنم نامردا(دوستان) نزاشتن.:x
بابا دوتا کشیده نر و ماده بزنین در گوش بچتون،از گوش اویزونش کنین،هر موقع باهاش کار داشتین بیارینش پایین ازش کار بکشین ،با یدونه چوبم حواستون به کار کردنشون باشه،شبا تو شیروونی بخوابونینش،شامم ته مونده غذارو بش بدین بخوره،مدرسه هم لازم نکرده بره!اخرش میخواد حمال شه دیگه
حال کردم با اون احساس لطیفت
رتبه یکه غارته
رتبه هجومیش اندازه نفر آخر گیم
این برامن عجیبه یا کلا عجیبه؟
احترام مختص مولتی بازاست
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]بابا دوتا کشیده نر و ماده بزنین در گوش بچتون،از گوش اویزونش کنین،هر موقع باهاش کار داشتین بیارینش پایین ازش کار بکشین ،با یدونه چوبم حواستون به کار کردنشون باشه،شبا تو شیروونی بخوابونینش،شامم ته مونده غذارو بش بدین بخوره،مدرسه هم لازم نکرده بره!اخرش میخواد حمال شه دیگه:shock:[/div][/quote]
حال کردم با اون احساس لطیفت:D
فرض کنید شما جای اون پسر باشید چی میشد؟
من اگر بودم الفرار
رتبه یکه غارته
رتبه هجومیش اندازه نفر آخر گیم
این برامن عجیبه یا کلا عجیبه؟
احترام مختص مولتی بازاست
فرض کنید شما جای اون پسر باشید چی میشد؟
من اگر بودم الفرار
مشکل درس خوندنشه با بقیش که میشه کنار اومد.
مشکل درس خوندنشه با بقیش که میشه کنار اومد.
آخرش حمال میشه ولی پارک دوبلو یاد میگیره اونم به صورت حرفه ای.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
آخرش حمال میشه ولی پارک دوبلو یاد میگیره اونم به صورت حرفه ای.:ugeek:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.