دوستان سلام.
من ی پیشنهاد دارم برای مدیران بازی.
چرا ی برنامه ایی ردیف نمیکنن که فقط بشه از گینزها غارت کرد؟ و امکان لشگر کشی به دیگر اکانتها کلا برداشته بشه.
به چند دلیل این بحث رو مطرح کردم.
1- دیگه به اکانتهای ضعیف حمله نمیشه .
2- افراد ضعیف و تازه وارد روحیه بازی پیدا میکنه و دیگه از بازی نمیرن.
3- تعداد بازی کن ها زیاد میشه و رقابت هم بیشتر میشه برای زدن کتیبه و اردوگاه.
4- دیگه کسانی که با سکه و پول قدرتمند میشن . قدرتشون رو برای گینزها به نمایش در میارن ن برای افراد ضعیف و بی پول.
5- دوستی و رفاقت تو بازی زیاد میشه و دیگه کسی به کسی بی احترامی نمیکنه.
6- استرس اینکه همسایت یا .. برای غارت بیاد به شهرت از بین میره. و در کل خیلی عالی میشه.
دوستانی که قدرتمند هستن و تجربه بالایی در بازی دارن حتما با این پیشنهاد من شدیدا مخالفت میکنن ولی اگر ی خورده خودشون رو جای افراد ضعیف بزارن راضی میشن و غارت از گینزها وجدان درد نداره.
اگر یکی از همین افراد ضعیف به یکی از قدرتمندها فقط با یک جاسوس جاسوسی کنه طرف با منجنیق از روی شهرداریش رد میشه ولی هر روز گینزها دارن غارتش میکنن ولی لام تا کام حرکتی نمیکنه.
اگر این قانون اجرا بشه دوستان همسایه با هم متحد میشن و پوست گینزها رو میکنن. البته مدیران بازی باید ی منابعی تو اردوگاه ها یا آبادی ها قرار بدن .
ببخشید طولانی شد. منتظر نظر دوستان هستم.
من ی پیشنهاد دارم برای مدیران بازی.
چرا ی برنامه ایی ردیف نمیکنن که فقط بشه از گینزها غارت کرد؟ و امکان لشگر کشی به دیگر اکانتها کلا برداشته بشه.
به چند دلیل این بحث رو مطرح کردم.
1- دیگه به اکانتهای ضعیف حمله نمیشه .
2- افراد ضعیف و تازه وارد روحیه بازی پیدا میکنه و دیگه از بازی نمیرن.
3- تعداد بازی کن ها زیاد میشه و رقابت هم بیشتر میشه برای زدن کتیبه و اردوگاه.
4- دیگه کسانی که با سکه و پول قدرتمند میشن . قدرتشون رو برای گینزها به نمایش در میارن ن برای افراد ضعیف و بی پول.
5- دوستی و رفاقت تو بازی زیاد میشه و دیگه کسی به کسی بی احترامی نمیکنه.
6- استرس اینکه همسایت یا .. برای غارت بیاد به شهرت از بین میره. و در کل خیلی عالی میشه.
دوستانی که قدرتمند هستن و تجربه بالایی در بازی دارن حتما با این پیشنهاد من شدیدا مخالفت میکنن ولی اگر ی خورده خودشون رو جای افراد ضعیف بزارن راضی میشن و غارت از گینزها وجدان درد نداره.
اگر یکی از همین افراد ضعیف به یکی از قدرتمندها فقط با یک جاسوس جاسوسی کنه طرف با منجنیق از روی شهرداریش رد میشه ولی هر روز گینزها دارن غارتش میکنن ولی لام تا کام حرکتی نمیکنه.
اگر این قانون اجرا بشه دوستان همسایه با هم متحد میشن و پوست گینزها رو میکنن. البته مدیران بازی باید ی منابعی تو اردوگاه ها یا آبادی ها قرار بدن .
ببخشید طولانی شد. منتظر نظر دوستان هستم.
این مطلب در 1393/01/02 18:38:01 نوشته شده است و در 1393/01/02 18:48:09 ویرایش شده است .