عزیزم مزه ی بازی به همینه که اگه یکی برات شاخ شد با منجنیق از روش رد شی تا دیگه از این کارا نکنه.
همه ی تازه واردا اولش همینطوری فکر میکنن.
داداش مگه من که اول اومدم توی سرور خـرپول بودم یا اینکه کل راهنما رو حفظ بودم؟!دو سه تا سرور که بازی کردم چیزی توی راهنما نبود که من بلد نباشم.
چند وقته بازی نمیکنم خیلی چیزا یادم رفته.
بخدا من خـرپول نیستم.اس 24 بدون سکه اومدم الان همه ی مدیرا دارن تشویقی برام مینویسن که با این جمعیت کم و بدون سکه چجوری این همه نیرو داری البته قصد پز دادن نبود میخواستم بگم که هر چیزی یه 0 داره یه 100. هیچ کی اولش از 100 شروع نمیکنه!هکر ها هیچ وقت نمیان اولش یه تارگت (هدف)خیلی قدرتمند انتخاب کنن!
اولش میان ضعیت ترین هارو انتخاب میکنن.
یکمی بازی کنی همه چیو یاد میگیری و کلا از این حرفت خجالت هم میکشی و میگی چرا اون موقع نفهمیده بودم.
الان هم خیلی ها هستن که انقدر بی رحم نیستن.خودم تو اس 24 چند نفرو فارم کرده بودم بهم پیام دادن و گفتن که میخواییم بازی کنیم و تازه واردیم.منم دیگه نزدمشون.
میخواستم جانشینشون بشم ولی نمی شد سیسـتم اجازه نمی داد برای همین یه سری نکات کلی بازیو برای بهتر بازی کردنو بهشون گفتم.
اگه این کاری که شما میگیو بکنن که اصلا بازی میریزه بهم.چه فایده ای داره که به یه هدف مرده مثل گینگیز حمله کنیم؟!مطمئن باش همین گینگیزی که داری میگی اگه مرده نبود و بازیکن بود تاحالا تو همه ی سرورا از روش رد شده بودیم.
و درمورد اون قضیه منجنیق و... :
عزیزم هرکی از من جاسوسی بزنه یا خودش حمله میزنه یا آمارمو میده بقیه بزنن.من هم میزنمش تا دیگه جرعت این کارارو نداشته باشه.
از فرخ یاد گرفتیم که:
اگه تو ماکارونیو نخوری ماکارونی تور میخوره!
این جملشو خودم شخصا آب طلا زدم تو دیفال مانیتور
و با یه ضرب المثل هم کارو تموم کنم
تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیز ها...
عه ربطی نداشت؟
خودتون ربطش بدید
به امید پروپلیر شدن همه ی شما.امید وارم همتون شاخ بشید و مثل من نشید هرسرور میرم یه هفته شاخم هفته ی دوم در حال التماس
سوالی داشتید بپرسید ما آنلاینیم.