lich king seer
mohamad69sl
lich king seer
mohamad69sl
lich king seer
mohamad69sl
bi masraf
mohamad69sl
bi masraf
یه مورد رو دوستمون یادش رفت ذکر کنه
یه راه خوب واسه جلوگیری از مولتی بازی
یکی از نظرا بچه ها خوندم نوشته بود اونایی که شاخ و شونه میکشن رو له کنیم
خوب وقتی امکان حمله به بازیکنا دیگه نباشه مطمئنن کسی نمیاد شاخ و شونه بکشه اصلا
چه بهتر میشد اگه اونایی که بهمون حمله میکنن گینگیزا بودن ( حمله میکنن البته ) و منبع غارتمون هم همونا
شهر تسخیر کردن ما از اونا و بلعکس ، اونا شهرا ما رو تسخیر کنن
فقط یه مشکل دیدم تو این موضوع من ، چطوری گنیجنه ها یا کتیبه رو غارت کنیم پس ؟
که حل این مشکل رو هم بر عهده دوستان و عزیزانِ زحمت کشِ پشتیبانـی میذارم
داداش گنجینه ها و کتیبه ها به همین روال باقی می مونه فقط باید منابعی که دوستان غارتگر از بازیکنان غارت میکنن رو در آبادیهای گینزها قرا بدن اون هم به طوری که گینز فارم بشه و دیگه نتونه نیرو درست کنه. البته فقط آبادیها .
من خیلی نظرات در این مورد دارم اگر دوستان مدیر بازی موافق باشن مطرح کنم؟
نمیشه خوب ، چطوری وقتی نمیتونی کسی رو غارت کنی بری ازش گنجینه غارت کنی ؟
اونم با توجه به نحوه جدید آزاد شدن گنجینه ها
نظر خودت رو ، پیشنهادات ، با نظرا بچه ها که پسته تو مربوط هست رو صفحه اول جمع کن ( ویرایش کن پستت رو )
بعد به کارشناس و مدیر انجمن پیام بده تا تاپیکت رو بخونن
میتونی به پشتیبانی هم تیکت بزنی ولی اینجا بهتر جواب میده
داداش برای اون هم میشه راهی گذاشت. افرادی که کلید یا صندوقچه یا کتیبه زدن رو قابلیت اتک فقط به اون فراد رو داشته باشن اون هم فقط قبل از ارشیو. بعد از ارشیو دوباره اون قابلیت غیره فعال بشه.
به دلیل اینکه اون کسی که کلید یا صندوقچه یا کتیبه زده انقدر قدرت داره که فارم نشه.
کل منظور من از عنوان این قضیه اینه که بازیکنان به خاطر داشتن منابع زحماتشون توسط دیگر بازیکنان قوی از بین نره.
ممنون از پیشنهادت ولی قبل از زدن این تاپیک به پشتیبانی نظرم رو فرستادم و هنوز جوابی نیومده ولی برای مدیران انجمن هم العان میفرستم.
چه مسخره بازی شدهمینطور راه حل میبافیا داداش
ببین داداش به این کار میگن همفکری ن مسخره بازی.
این نظر که فقط از گینزها غارت بشه خیلی عالیه و تعداد بیشتری به این بازی میان و شور و هیجانش بیشتر میشه.
نه ایین طوری سرورا یه روزست یا همون اول مامیبریم یا همون اول گنگیز(زامبی
)ها میبرن(یا رگ غیرت گل میکنه یا همون اول که هنوز پیشرفت نکردیم اونا میریزن رومون)تو کانتر زامبی.لفت فور دد.کال اف دیوتی زامبیز و...رو زیاد بازی میکنی تو این بازیا هم همینطوریه
داداش شما اصلا منظور من رو متوجه نشدی.
حرف من اینه که همین روال که العان هست باشه فقط بجای غارت از دیگر اکانتها فقط از گینزها غارت کرد. اون هم با اضافه کردنه منابع به آبادی و اردوگاه گینزها. و شکست دادن گینزها تو اردوگاهها. یا به عبارت دیگه فارمشون کنیم. افتاد؟
نه
تو وقتی میری گیمنت با دیگران بازی میکنی یا تنهایی؟معلومه با دیگران حالا اگه گنگیز باشه بازی بی مزه میشه چون بازی به زبون انلاینه ولی در واقع همه دشمنامون هوش مصنوعین و بازی کیف نداره.گنگیز مدام یه کارو میکننو..خلاصه بازی تکراریی میشه
افتاد؟
داداش اگر بخوای اینطور فکر کنی که تمام سرورها تکراری هست. و داستانش تکراریه.
داداش چرا منظور من رو نمیگیری؟
داری سر به سرم میزاری؟
تمام صحبت من اینه که تعداد بیشتری بازی کن در این بازی بیاد و از یک روال شدن و تکراری بودن در بیاد . اگر باور نداری برو همین چهار سروری که فعال هست رو ببین تو هر سرور حدود 20 هزار نفر هستن و اگر مولتی بازها رو کم کنی 5هزار نفر واقعی بیشتر نیست و با اجرای این برنامه تعداد واقعی بچه ها در میاد و دیگه تو نقشه الکی شلوغ نمیشه و تو نقشه حدود 60درصد شهر ها تا آخر سرور جمعیتشون 12 تا 50 هست و این نشون دهنده مولتی باز های زیاد تو بازی هست و برای روز های اول سرور این کارها رو میکنن و اون دسته از افرادی که مردونه بازی میکنن سرشون بیکلاه می مونه و اگر این قانون اجرا بشه به امید خدا دیگه حق به حقدار میرسه و تعادل برقرار میشه.
[quote][div][b]lich king seer[/b][/div][div][quote][div][b]mohamad69sl[/b][/div][div][quote][div][b]lich king seer[/b][/div][div][quote][div][b]mohamad69sl[/b][/div][div][quote][div][b]lich king seer[/b][/div][div][quote][div][b]mohamad69sl[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]mohamad69sl[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]یه مورد رو دوستمون یادش رفت ذکر کنه
یه راه خوب واسه جلوگیری از مولتی بازی :)
یکی از نظرا بچه ها خوندم نوشته بود اونایی که شاخ و شونه میکشن رو له کنیم
خوب وقتی امکان حمله به بازیکنا دیگه نباشه مطمئنن کسی نمیاد شاخ و شونه بکشه اصلا
چه بهتر میشد اگه اونایی که بهمون حمله میکنن گینگیزا بودن ( حمله میکنن البته ) و منبع غارتمون هم همونا
شهر تسخیر کردن ما از اونا و بلعکس ، اونا شهرا ما رو تسخیر کنن :lol:
فقط یه مشکل دیدم تو این موضوع من ، چطوری گنیجنه ها یا کتیبه رو غارت کنیم پس ؟
که حل این مشکل رو هم بر عهده دوستان و عزیزانِ زحمت کشِ پشتیبانـی میذارم :mrgreen:[/div][/quote]
داداش گنجینه ها و کتیبه ها به همین روال باقی می مونه فقط باید منابعی که دوستان غارتگر از بازیکنان غارت میکنن رو در آبادیهای گینزها قرا بدن اون هم به طوری که گینز فارم بشه و دیگه نتونه نیرو درست کنه. البته فقط آبادیها .
من خیلی نظرات در این مورد دارم اگر دوستان مدیر بازی موافق باشن مطرح کنم؟[/div][/quote]
نمیشه خوب ، چطوری وقتی نمیتونی کسی رو غارت کنی بری ازش گنجینه غارت کنی ؟
اونم با توجه به نحوه جدید آزاد شدن گنجینه ها
نظر خودت رو ، پیشنهادات ، با نظرا بچه ها که پسته تو مربوط هست رو صفحه اول جمع کن ( ویرایش کن پستت رو )
بعد به کارشناس و مدیر انجمن پیام بده تا تاپیکت رو بخونن
میتونی به پشتیبانی هم تیکت بزنی ولی اینجا بهتر جواب میده[/div][/quote]
داداش برای اون هم میشه راهی گذاشت. افرادی که کلید یا صندوقچه یا کتیبه زدن رو قابلیت اتک فقط به اون فراد رو داشته باشن اون هم فقط قبل از ارشیو. بعد از ارشیو دوباره اون قابلیت غیره فعال بشه.
به دلیل اینکه اون کسی که کلید یا صندوقچه یا کتیبه زده انقدر قدرت داره که فارم نشه.
کل منظور من از عنوان این قضیه اینه که بازیکنان به خاطر داشتن منابع زحماتشون توسط دیگر بازیکنان قوی از بین نره.
ممنون از پیشنهادت ولی قبل از زدن این تاپیک به پشتیبانی نظرم رو فرستادم و هنوز جوابی نیومده ولی برای مدیران انجمن هم العان میفرستم. [/div][/quote]
چه مسخره بازی شدهمینطور راه حل میبافیا داداش:lol:[/div][/quote]
ببین داداش به این کار میگن همفکری ن مسخره بازی.
این نظر که فقط از گینزها غارت بشه خیلی عالیه و تعداد بیشتری به این بازی میان و شور و هیجانش بیشتر میشه. [/div][/quote]
نه ایین طوری سرورا یه روزست یا همون اول مامیبریم یا همون اول گنگیز(زامبی:D)ها میبرن(یا رگ غیرت گل میکنه یا همون اول که هنوز پیشرفت نکردیم اونا میریزن رومون)تو کانتر زامبی.لفت فور دد.کال اف دیوتی زامبیز و...رو زیاد بازی میکنی تو این بازیا هم همینطوریه:lol:[/div][/quote]
داداش شما اصلا منظور من رو متوجه نشدی.
حرف من اینه که همین روال که العان هست باشه فقط بجای غارت از دیگر اکانتها فقط از گینزها غارت کرد. اون هم با اضافه کردنه منابع به آبادی و اردوگاه گینزها. و شکست دادن گینزها تو اردوگاهها. یا به عبارت دیگه فارمشون کنیم. افتاد؟[/div][/quote]
نه:Dتو وقتی میری گیمنت با دیگران بازی میکنی یا تنهایی؟معلومه با دیگران حالا اگه گنگیز باشه بازی بی مزه میشه چون بازی به زبون انلاینه ولی در واقع همه دشمنامون هوش مصنوعین و بازی کیف نداره.گنگیز مدام یه کارو میکننو..خلاصه بازی تکراریی میشه
افتاد؟:mrgreen:[/div][/quote]
داداش اگر بخوای اینطور فکر کنی که تمام سرورها تکراری هست. و داستانش تکراریه.
داداش چرا منظور من رو نمیگیری؟
داری سر به سرم میزاری؟
تمام صحبت من اینه که تعداد بیشتری بازی کن در این بازی بیاد و از یک روال شدن و تکراری بودن در بیاد . اگر باور نداری برو همین چهار سروری که فعال هست رو ببین تو هر سرور حدود 20 هزار نفر هستن و اگر مولتی بازها رو کم کنی 5هزار نفر واقعی بیشتر نیست و با اجرای این برنامه تعداد واقعی بچه ها در میاد و دیگه تو نقشه الکی شلوغ نمیشه و تو نقشه حدود 60درصد شهر ها تا آخر سرور جمعیتشون 12 تا 50 هست و این نشون دهنده مولتی باز های زیاد تو بازی هست و برای روز های اول سرور این کارها رو میکنن و اون دسته از افرادی که مردونه بازی میکنن سرشون بیکلاه می مونه و اگر این قانون اجرا بشه به امید خدا دیگه حق به حقدار میرسه و تعادل برقرار میشه.