این مطلب در 1392/06/23 18:05:51 نوشته شده است و در 1392/06/23 18:10:22 ویرایش شده است .
ehsan
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div][quote][div][b]امپراتور حسام[/b][/div][div][quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div]من یکی از شهر های گنگیز هارو پیدا کردم.:D[/div][/quote]
مختصات ...[/div][/quote]
فعلا نمیخوام لو بدم چند دقیقه دیگه بهتون می گم.[/div][/quote]
بگو داداش
از چه اتحادی هستی؟[/div][/quote]
آذربایجان بهشت ایران.
[quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div][quote][div][b]امپراتور حسام[/b][/div][div][quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div]من یکی از شهر های گنگیز هارو پیدا کردم.:D[/div][/quote]
مختصات ...[/div][/quote]
بگو داداش
آذربایجان بهش ایران.[/div][/quote]
خب زیرمجموعه مایی دیگه :)
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div][quote][div][b]امپراتور حسام[/b][/div][div][quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div]من یکی از شهر های گنگیز هارو پیدا کردم.:D[/div][/quote]
مختصات ...[/div][/quote]
بگو داداش
خب زیرمجموعه مایی دیگه :)[/div][/quote]
شما اتحاد بهشت پادشاهان ایرانی؟
[quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div][quote][div][b]امپراتور حسام[/b][/div][div][quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div][quote][div][b]امپراتور حسام[/b][/div][div][quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div]من یکی از شهر های گنگیز هارو پیدا کردم.:D[/div][/quote]
مختصات ...[/div][/quote]
لطفا بوگوووووووو ...[/div][/quote]
{290-.288-}[/div][/quote]
جاسوسی کردی؟[/div][/quote]
نه تازه پیدا کردم.
نه قصد جاسوسی ندارم فعلا جاسوسامو فرستادم از شهر های یه بازیکن جاسوسی کنم زیاد جاسوس ندارم.
ehsan
[quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div][quote][div][b]امپراتور حسام[/b][/div][div][quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div][quote][div][b]امپراتور حسام[/b][/div][div][quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div]من یکی از شهر های گنگیز هارو پیدا کردم.:D[/div][/quote]
مختصات ...[/div][/quote]
لطفا بوگوووووووو ...[/div][/quote]
{290-.288-}[/div][/quote]
جاسوسی کردی؟[/div][/quote]
نه تازه پیدا کردم.[/div][/quote]
الان داری جاسوسی می کنی؟[/div][/quote]
نه قصد جاسوسی ندارم فعلا جاسوسامو فرستادم از شهر های یه بازیکن جاسوسی کنم زیاد جاسوس ندارم.
[quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div][quote][div][b]امپراتور حسام[/b][/div][div][quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div]من یکی از شهر های گنگیز هارو پیدا کردم.:D[/div][/quote]
مختصات ...[/div][/quote]
بگو داداش
شما اتحاد بهشت پادشاهان ایرانی؟[/div][/quote]
آره
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div][quote][div][b]امپراتور حسام[/b][/div][div][quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div]من یکی از شهر های گنگیز هارو پیدا کردم.:D[/div][/quote]
مختصات ...[/div][/quote]
بگو داداش
شما اتحاد بهشت پادشاهان ایرانی؟[/div][/quote]
آره [/div][/quote]
انشاا... اتحاد شما کتیبه رو آرشیو میکنه.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.