مهدی
من اولای سرور از تو جاسوسی کردم با 1600 تا اورلورد پیام داد اااا کاش اصلا همون موقع اتک داده بودما.....
آره اورلرد رفیقمه
بپکی
Admin
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]امپراتور حسام[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]22684359[/div][/quote]
lمهدی این که نیست ...[/div][/quote]
پس من گفتم هست؟[/div][/quote]
مهدی
من اولای سرور از تو جاسوسی کردم با 1600 تا اورلورد پیام داد اااا کاش اصلا همون موقع اتک داده بودما.....[/div][/quote]
آره اورلرد رفیقمه :mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
بپکی
مهدی
من اولای سرور از تو جاسوسی کردم با 1600 تا اورلورد پیام داد اااا کاش اصلا همون موقع اتک داده بودما.....
آره اورلرد رفیقمه
بپکی
ولی الان دیگه هر کی بخواد منو بزنه تو دیواره
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]امپراتور حسام[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]22684359[/div][/quote]
lمهدی این که نیست ...[/div][/quote]
پس من گفتم هست؟[/div][/quote]
مهدی
من اولای سرور از تو جاسوسی کردم با 1600 تا اورلورد پیام داد اااا کاش اصلا همون موقع اتک داده بودما.....[/div][/quote]
آره اورلرد رفیقمه :mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
بپکی[/div][/quote]
ولی الان دیگه هر کی بخواد منو بزنه تو دیواره:lol:
[quote][div][b]امپراتور حسام[/b][/div][div][quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div]من یکی از شهر های گنگیز هارو پیدا کردم.:D[/div][/quote]
مختصات ...[/div][/quote]
فعلا نمیخوام لو بدم چند دقیقه دیگه بهتون می گم.
[quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div][quote][div][b]امپراتور حسام[/b][/div][div][quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div]من یکی از شهر های گنگیز هارو پیدا کردم.:D[/div][/quote]
مختصات ...[/div][/quote]
فعلا نمیخوام لو بدم چند دقیقه دیگه بهتون می گم.[/div][/quote]
لطفا بوگوووووووو ...
[quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div][quote][div][b]امپراتور حسام[/b][/div][div][quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div]من یکی از شهر های گنگیز هارو پیدا کردم.:D[/div][/quote]
مختصات ...[/div][/quote]
بگو داداش
از چه اتحادی هستی؟
[quote][div][b]امپراتور حسام[/b][/div][div][quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div][quote][div][b]امپراتور حسام[/b][/div][div][quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div]من یکی از شهر های گنگیز هارو پیدا کردم.:D[/div][/quote]
مختصات ...[/div][/quote]
لطفا بوگوووووووو ...[/div][/quote]
{290-.288-}
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.