[quote][div][b]امپراتور حسام[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]22684359[/div][/quote]
lمهدی این که نیست ...[/div][/quote]
پس من گفتم هست؟
مهدی
من اولای سرور از تو جاسوسی کردم با 1600 تا اورلورد پیام داد اااا کاش اصلا همون موقع اتک داده بودما.....
Admin
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]امپراتور حسام[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]22684359[/div][/quote]
پس من گفتم هست؟[/div][/quote]
مهدی
من اولای سرور از تو جاسوسی کردم با 1600 تا اورلورد پیام داد اااا کاش اصلا همون موقع اتک داده بودما.....
مهدی
آره اورلرد رفیقمه
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]امپراتور حسام[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]22684359[/div][/quote]
پس من گفتم هست؟[/div][/quote]
مهدی
من اولای سرور از تو جاسوسی کردم با 1600 تا اورلورد پیام داد اااا کاش اصلا همون موقع اتک داده بودما.....[/div][/quote]
آره اورلرد رفیقمه :mrgreen::mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.