آخ گفتی
من امسال خاطره ی خوبی ندارم حتی 1 زنگ نیز نتونستیم در آرامش و وقت آزاد ورزشمونو بکنیم همش میخورد به مراسم ها و زیارت عاشورا
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]امیر دود[/b][/div][div]من مدرسه رو به عشق ورزشش و زنگ استراحتش میرم[/div][/quote]
آخ گفتی :P:P:P
من امسال خاطره ی خوبی ندارم حتی 1 زنگ نیز نتونستیم در آرامش و وقت آزاد ورزشمونو بکنیم همش میخورد به مراسم ها و زیارت عاشورا :|
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]امیر دود[/b][/div][div]من مدرسه رو به عشق ورزشش و زنگ استراحتش میرم[/div][/quote]
منم عاشق این چیزاشم[/div][/quote]
کلا همه پسرا این طورین
آخ گفتی
من امسال خاطره ی خوبی ندارم حتی 1 زنگ نیز نتونستیم در آرامش و وقت آزاد ورزشمونو بکنیم همش میخورد به مراسم ها و زیارت عاشورا
ماهم همینطور وقتی شلوغ میکردم ورزش بی ورزش
.When it's real ,you can't walk away
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]امیر دود[/b][/div][div]من مدرسه رو به عشق ورزشش و زنگ استراحتش میرم[/div][/quote]
آخ گفتی :P:P:P
من امسال خاطره ی خوبی ندارم حتی 1 زنگ نیز نتونستیم در آرامش و وقت آزاد ورزشمونو بکنیم همش میخورد به مراسم ها و زیارت عاشورا :|[/div][/quote]
ماهم همینطور وقتی شلوغ میکردم ورزش بی ورزش
من اسپانسرشون میشم
حمایشون میکنم کسی اذیتشون نکنه
چه گناهی کردن بیچاره ها
[quote][div][b]امیر دود[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]امیر دود[/b][/div][div]من مدرسه رو به عشق ورزشش و زنگ استراحتش میرم[/div][/quote]
عاشق اذیت کردن کوچیک ترا هم هستم[/div][/quote]
من اسپانسرشون میشم
چه گناهی کردن بیچاره ها
من اسپانسرشون میشم
چه گناهی کردن بیچاره ها
سوپر من مدرسه
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]امیر دود[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]امیر دود[/b][/div][div]من مدرسه رو به عشق ورزشش و زنگ استراحتش میرم[/div][/quote]
من اسپانسرشون میشم
چه گناهی کردن بیچاره ها [/div][/quote]
[b]سوپر من مدرسه :lol:[/b]
نه همه هم اینطوری نیستن.من یه دوست داشتم هر وقت مدرسه باز میشد میومد سی دی بازی پخش میکرد تو کلاس و بجاش یه سی دی دیگه میگرفت.هیچ کاری هم نمیکرد نه درس نه ورزش هیچی.
00
---
[quote][div][b]amir fc[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]امیر دود[/b][/div][div]من مدرسه رو به عشق ورزشش و زنگ استراحتش میرم[/div][/quote]
کلا همه پسرا این طورین[/div][/quote]
نه همه هم اینطوری نیستن.من یه دوست داشتم هر وقت مدرسه باز میشد میومد سی دی بازی پخش میکرد تو کلاس و بجاش یه سی دی دیگه میگرفت.هیچ کاری هم نمیکرد نه درس نه ورزش هیچی.
من اسپانسرشون میشم
چه گناهی کردن بیچاره ها
سوپر من مدرسه
من بت من بودم
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]امیر دود[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]امیر دود[/b][/div][div]من مدرسه رو به عشق ورزشش و زنگ استراحتش میرم[/div][/quote]
من اسپانسرشون میشم
[b]سوپر من مدرسه :lol:[/b][/div][/quote]
من بت من بودم
مرده ی متحرک
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]امیر دود[/b][/div][div][quote][div][b]amir fc[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]امیر دود[/b][/div][div]من مدرسه رو به عشق ورزشش و زنگ استراحتش میرم[/div][/quote]
نه همه هم اینطوری نیستن.من یه دوست داشتم هر وقت مدرسه باز میشد میومد سی دی بازی پخش میکرد تو کلاس و بجاش یه سی دی دیگه میگرفت.هیچ کاری هم نمیکرد نه درس نه ورزش هیچی.[/div][/quote]
مرده ی متحرک :lol:
من اسپانسرشون میشم
چه گناهی کردن بیچاره ها
من با کمک دوستام لهشون میکنم.چون یه روز بخاطر اونا ورزش نکردیم
00
---
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]امیر دود[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]امیر دود[/b][/div][div]من مدرسه رو به عشق ورزشش و زنگ استراحتش میرم[/div][/quote]
من اسپانسرشون میشم
من با کمک دوستام لهشون میکنم.چون یه روز بخاطر اونا ورزش نکردیم
مرده ی متحرک
بهترین لقبه براشون
خسته نباشی سرنوشت......
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]امیر دود[/b][/div][div][quote][div][b]amir fc[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]امیر دود[/b][/div][div]من مدرسه رو به عشق ورزشش و زنگ استراحتش میرم[/div][/quote]
نه همه هم اینطوری نیستن.من یه دوست داشتم هر وقت مدرسه باز میشد میومد سی دی بازی پخش میکرد تو کلاس و بجاش یه سی دی دیگه میگرفت.هیچ کاری هم نمیکرد نه درس نه ورزش هیچی.[/div][/quote]
مرده ی متحرک :lol:[/div][/quote]
بهترین لقبه براشون
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.